Witam
Moderator: beata
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Postanowiłam zrzucić duuuuużą część mojego cielska i do was dołączyć. Zdaję sobie sprawe, że początki będą ciężkie, baaa bardzo ciężkie, ale mam nadzieję, że za pare tygodni uda mi się przebiec chociaż 5 km. Dziś ciężko mi wejść na moje trzecie piętro bo kolana już w połowie bolą. Trzymajcie za mnie kciuki, za jakiś czas się odezwę i zdam relacje z mojego na początku marszo-biegu
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Witam 'krajankę' Trzymam mocno kciuki za powodzenie, sama się zdziwisz jak szybko nabierzesz formyGosza30 pisze:Postanowiłam zrzucić duuuuużą część mojego cielska i do was dołączyć. Zdaję sobie sprawe, że początki będą ciężkie, baaa bardzo ciężkie, ale mam nadzieję, że za pare tygodni uda mi się przebiec chociaż 5 km. Dziś ciężko mi wejść na moje trzecie piętro bo kolana już w połowie bolą. Trzymajcie za mnie kciuki, za jakiś czas się odezwę i zdam relacje z mojego na początku marszo-biegu
Ja zaczynałam z końcem marca dokładnie z tych samych powodów co Ty Dziś noszę rozmiar... (za mały ) i zaczęłam przygotowania do maratonu Gdzie jak zaczynałam biegać... 1km nie mogłam przebiec Dużo sił, zdrówka i wytrwałości... a efekty szybko przyjdą!
Do zobaczenia na biegowych ścieżkach
-
- Rozgrzewający Się
Hehe dzięki że napisałaś. Tego się obawiałam, że mój dystans początkowy będzie max 1km. I płuca przez papierochy na chodniku gdzieś zostawię ale nakręciłam się strasznie i nie mam zamiaru się poddać
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Dokładnie tak zaczynałam Ale z dnia na dzień... bedzie tylko lepiej i coraz więcej endorfinek Na pewno dasz radeGosza30 pisze:Hehe dzięki że napisałaś. Tego się obawiałam, że mój dystans początkowy będzie max 1km. I płuca przez papierochy na chodniku gdzieś zostawię ale nakręciłam się strasznie i nie mam zamiaru się poddać
- cava
- Zaprawiony W Bojach
Gosza30 pisze:Hehe dzięki że napisałaś. Tego się obawiałam, że mój dystans początkowy będzie max 1km. I płuca przez papierochy na chodniku gdzieś zostawię ale nakręciłam się strasznie i nie mam zamiaru się poddać
Gosza, papierochy?!
Rzucaj natychmiast paskudo, kto widział drzeć faje kobiecie nowoczesnej jak jakiemuś furmanowi z pod budy z piwskiem?
Biegaj, nie jaraj.
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
A ja przytoczę tutaj moje ulubione hasełko
Kto biega nie pali, nie pije tylko zdrowo żyje!
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- cava
- Zaprawiony W Bojach
Provitamina pisze:A ja przytoczę tutaj moje ulubione hasełko
Ale z drugiej strony biorąc, mądrość narodu powiada: "kto pije i pali ten ni ma robali"
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Dobre!!!
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
-
- Rozgrzewający Się
No pivko tez lubię, ale teraz nie piję;) papierochy kiedys rzucę, ale jeszcze nie teraz.cava pisze:Provitamina pisze:A ja przytoczę tutaj moje ulubione hasełko
Ale z drugiej strony biorąc, mądrość narodu powiada: "kto pije i pali ten ni ma robali"
Nie piję nie pie...e to chociaż jedną rzecz na "P" pozwólcie że sobie zostawię
A tak na marginesie, pierwsze wypociny mam za sobą motywacja o 5:30 ZEROWA, ale to dlatego że ja straszny śpioch jestem i mogę spać do 12
Miałam rano milion powodów aby dupska nie ruszyć, a to że śnieg, a to że spałam 4 godzinki itd. Jak juz wyszłam z domu było lepiej, ale tylko po to aby za chwilę mogło być gorzej hehe. Nie miałam żadnego planu, poza tym że o 7 musiałam dzieciaka do szkoły budzić. Można powiedzieć że więcej maszerowałam niż biegałam, zajęło mi to 35 minut z zakupem bułek na śniadanie:) Może to mało jak na pierwszy raz, ale i tak jestem z siebie dumna. Następne bieganie w środe
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Najgorszy jest pierwszy krok, potem to już idzie jak z bata strzelił
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Jak chcesz robić rzeczy na "pe" to sobie "pobiegaj" Co do wstawania rano to jak Ci się nie chce wstawać o 5:30 to wiedz, że ja mam pobudkę o 3:30 żeby móc zrobić trening przed pracą :P
Fajki postaraj się rzucić teraz. Początki biegania to początki zmian. Jak teraz to zrobisz to powinno być łatwiej - wiem co mówię:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=14&id=4516
Fajki postaraj się rzucić teraz. Początki biegania to początki zmian. Jak teraz to zrobisz to powinno być łatwiej - wiem co mówię:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=14&id=4516
- cava
- Zaprawiony W Bojach
maly89 pisze:Jak chcesz robić rzeczy na "pe" to sobie "pobiegaj" Co do wstawania rano to jak Ci się nie chce wstawać o 5:30 to wiedz, że ja mam pobudkę o 3:30 żeby móc zrobić trening przed pracą :P
JezusMaria.
Nikt w żadnym celu, nie ściągnąłby mnie z łóżka przed 6.45 rano, którą to godzinę i tak uważam za środek nocy i znęcanie się nad ludzkością.
Zresztą- ja o takich godzinach nie funkcjonuję- jak wstanę z jakiegoś powodu (jakiś wyjazd, czy choroba dziecka) to jestem wrakiem - dreszcze, otumanienie, mdłości, zasypianie na stojaco.