ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Inaczej nazywane jest ścięgnem piętowym i w tym obszarze się znajduje. Niestety po wczorajszych wojażach biegowych dało o sobie znać. Boli uświadamiając mi, że jestem mało rozsądna :echech:
Vitamino, a co tak zaszalałaś?? Chciałaś mnie przegonić :oczko:
Kuruj sie babo i wracaj do nas w pełni sił i chęci !!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z facetem biegałam i chciałam mu wejść na ambicje :hej: Teraz mam za swoje :ble: Pokarało mnie :tonieja:
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Z facetem biegałam i chciałam mu wejść na ambicje :hej: Teraz mam za swoje :ble: Pokarało mnie :tonieja:
aaaaa, to o to chodziło :hahaha:
To teraz nich Cie po Achillesie masuje :oczko:
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Póki co to ja odpoczywam, a on trenuje. Za bardzo mu odskoczyłam w tym biegu i nie może tego przeboleć.
:spoko:
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Póki co to ja odpoczywam, a on trenuje. Za bardzo mu odskoczyłam w tym biegu i nie może tego przeboleć. :spoko:
Brawo :)
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mogłabym do was dołączyć? Jestem z województwa warmińsko mazurkiego,wczoraj zaczęłam biegać,ponieważ czekałam na zamówienie z decathlonu:spodnie i bluzka termoaktywna oraz cienkie rękawiczki, :usmiech: tak więc zrobiłam lasem 7km w 1h-ok.30s marszu,4.30min biegu.Dzisiaj ok 7,5-8km w 1h 10 min.Realizuje plan pumy 6 tygodniowy :tonieja: tylko trochę naciągany.Wczoraj było strasznie ślisko,myślałam ,że gorzej być nie może ,a jednak-ślisko,deszczowo i wielkie kałuże(żebym tylko w jedną wbiegła :wrr: ) ale przeżyłam i chce więcej
Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Witaj Markizo, pewnie że możesz :)
Im więcje tym raźniej :)
Godzina biegu.. to zasługuje na duże uznanie.. brawo :taktak:
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki ;) jaki tam bieg 30s do minuty przy zagapieniu,4.30 min marszu i tak w kółko.Może szybciej bym maszerowała ale bałam się upaść :bum:
Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Markiza1 pisze:Dzięki ;) jaki tam bieg 30s do minuty przy zagapieniu,4.30 min marszu i tak w kółko.Może szybciej bym maszerowała ale bałam się upaść :bum:
Inaczej Cie zrozumiałam, ale nieważne.. ważne że sa chęci..a z nami będzie ich jeszcze więcje :)
martinitowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Też zaczęłam z niczym, mimo, że młodsza jestem :) A teraz siedzę i przeglądam staniki sportowe, bo M wydała mi się maława, uciskająca a L za duża (w sam raz?) i teraz już sama nie wiem czy i który wybrać... Na jutro planuję ciekawą trasę :)
Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Martinitowa pokaz biustonosze do biegania...ja myślę o nich, ale jakos przekonac sie nie moge..
Ja dziś zaszalałam i kupiłam sobie dwie bluzy termoaktywne.. koszulke z długim rekawem i kurtke mam, a brakowało mi bluzy, która wilgoc by przepuszczała... teraz bieganie będzie jedna wielką przyjemnością ;)
martinitowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przymierzałam to : http://allegro.pl/termoaktywny-top-spor ... 89639.html ale jakoś się nie mogę zdecydować, czy mniejszy czy większy. Obawiam się że mniejszy będzie mnie obcierał, a póki co mam taki mniej usztywniany, też rzekomo "sportowy" tzn bez fiszbin etc. Podobny do tego : http://allegro.pl/top-biustonosz-bezszw ... 01462.html Ale się zastanawiam, czy mi krzywdy nie zrobi :D
Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ten pierwszy jest super, ten drugi jest za miękki.. moze krzywde zrobić.. no i nie jest termoaktywny, co oznacza, że w lecie można zostac miss mokrego podkoszulka :oczko:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biustonosz sportowy powinien mieć taką samą rozmiarówkę jak normalny biustonosz, a nie jak koszulka, w końcu ma trzymać wszystko na miejscu. Polecam ten artykuł - warto zadbać o swój biust podczas biegania, będzie nam za to wdzięczny na stare lata ;)
Artykuł jest już dość stary, ale nadal aktualny. Na rynku jest coraz więcej prawdziwej bielizny sportowej, na szczęście.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

witajcie martinitowa i markiza1 :hej:

aldona jezeli nie czujesz dyskomfortu biegajac bez sportowego staniczka to bez pospiechu,ja bym na Twoim miejscu pochodzila,poprzymierzała.Moje @@ jednak szybko sie upomnialy o dobry stanik.Tu sie okazuje ze jednak nieduzy biust jest bardziej ugodowy :hahaha: mój ugodowy nie jest :ble: zainwestowałam i nie załuje .
U mnie Brubeck bez fiszbinów by nie przeszedł :hahaha:

Dzisiaj mialam gorszy dzien.Pobiegłam 6km w 35 min i zrobilam kolosalny bład bo -ZUPEŁNIE NIE WIEM CZEMU-startując narzucilam sobie tempo jak do wyscigu :ojoj: w połowie trasy jęzorem zamiatalam ulice,juz myslalam ze nie dobiegne do domu :bleble: upadłam kompletnie na głowe,ostatnie metry to byla katorga.Na dodatek jakas pinda z psem nie domyslila sie zeby pieska przytrzymac na smyczy i gnał za mną jak dziki :ojoj: kurde...

Jutro juz na spokojnie pobiegne,chociazby 8min/km :wrrwrr:
Obrazek
ODPOWIEDZ