Arriba - biegać z uśmiechem. Komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Oby to był jakiś drobiazg! Zdrówka!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Arriba, zdrowia i szybkiego powrotu do treningu życzę, z podobnym problemem się borykałam rok temu, trochę to trwało, ale nie miałam przykazanego całkowitego bezruchu tylko bieganie często a nie za dużo, więc może i Ty niebawem pobrykasz.
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Oj, co za menda Cię złapała? Kuruj się szybko i wracaj do nas.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Arriba, świetnie, że z Tobą wszystko w porządku; czasami lepiej dmuchać na zimne i wszystko dokładnie sprawdzić - teraz możesz ze spokojną głową wrócić do biegania :uuusmiech: :uuusmiech: ;
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Ile człowiek dowie się o swoim ciele, jak zacznie biegać Najważniejsze, że możesz biegać, teraz już tylko z górki, jak wiesz, co Cię boli i jak temu zaradzić.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
hej Ania, fajnie, że wróciłaś do biegania ; warunki nie są teraz łatwe, więc tym bardziej czuj się doceniona :uuusmiech: ;
przez parę biegów taka wymuszona kontrola ruchu będzie Ci przeszkadzać, ale myślę, że stopniowo będziesz układać stopy w sposób prawidłowy coraz bardziej naturalnie; nawet nie zauważysz, kiedy przestaniesz o tym myśleć :uuusmiech:
przez parę biegów taka wymuszona kontrola ruchu będzie Ci przeszkadzać, ale myślę, że stopniowo będziesz układać stopy w sposób prawidłowy coraz bardziej naturalnie; nawet nie zauważysz, kiedy przestaniesz o tym myśleć :uuusmiech:
- Zaprawiony W Bojach
Tak myślisz? Jak na razie to skłaniam się ku temu ,żeni pierniczyć stopy i biec tak, jak mi wygodnie...
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Noooo...bo już myślałem że z biegających Mikołowianek mamy jedną mniej
- Zaprawiony W Bojach
mar-jas - też miałam taką chwilę, ale to było spowodowane frustracją wynikającą z drobnej kontuzji. Okropne uczucie, chcieć a nie móc. W każdym razie, motywacji nie zabrakło mi nawet przez chwilę Jeśli brakuje mi do czegoś motywacji, to do pisania Ale na endo wrzucam wszystko na bieżąco.mar_jas pisze:Noooo...bo już myślałem że z biegających Mikołowianek mamy jedną mniej
Oj tak, wczoraj był taki przejściowy dzień jeśli chodzi o pogodę. Ale Grim mnie pocieszył, taki trening to jak dwa albo nawet trzy treningi w optymalnych warunkachrubin pisze: Ania - nic nie martw się "masakrą", wczoraj masowo tego doświadczaliśmy
Za tydzień II Bieg Walentynkowy w Dąbrowie Górniczej. Później już tylko miesiąc do 10-tki w Brzeszczach. A ja nawet tego dystansu nie ruszyłam..
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Spokojnie, polecisz tą dyszkę "z partyzanta" na życiówkęArriba pisze:Później już tylko miesiąc do 10-tki w Brzeszczach. A ja nawet tego dystansu nie ruszyłam..
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
dokładnie tak, Grzesiek dobrze mówigrim80 pisze:Spokojnie, polecisz tą dyszkę "z partyzanta" na życiówkęArriba pisze:Później już tylko miesiąc do 10-tki w Brzeszczach. A ja nawet tego dystansu nie ruszyłam..
ta, wczoraj była zbiorowa, treningowa masakrarubin pisze:na szczęście to była tylko zmyłka;
Ania - nic nie martw się "masakrą", wczoraj masowo tego doświadczaliśmy
Cieszę się, że z nóżką lepiej i fajnie, że masz z kim biegać
- Zaprawiony W Bojach
Jak to dobrze ,że tu jesteście
concordia - wspólne bieganie ma na mnie bardzo pozytywny wpływ. Marcin zaczął niedawno przygotowania do maratonu więc nie zawsze dystans jego planu treningowego będzie pozwalał na trenowanie razem. Nie mówiąc już o tym ,że ze mną biega dużo wolniej Dzisiaj pobiegniemy ósemkę. Dla mnie ważne jest teraz stopniowe zwiększanie dystansu aby w Brzeszczach czuć się w miarę bezpiecznie na starcie.
concordia - wspólne bieganie ma na mnie bardzo pozytywny wpływ. Marcin zaczął niedawno przygotowania do maratonu więc nie zawsze dystans jego planu treningowego będzie pozwalał na trenowanie razem. Nie mówiąc już o tym ,że ze mną biega dużo wolniej Dzisiaj pobiegniemy ósemkę. Dla mnie ważne jest teraz stopniowe zwiększanie dystansu aby w Brzeszczach czuć się w miarę bezpiecznie na starcie.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Aniu, możecie to sobie tak ułożyć, że jak Marcin ma długie wybieganie w I zakresie, to Ty możesz wówczas robić swój III zakres - i biegniecie razem, ile Ci się uda
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Albo możecie się umawiać na spotkanie w konkretnym miejscu i pobiec ostatnie kilka kilometrów jego wolnego wybiegania razem
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]