concordia- komentarze
Moderator: infernal
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
- Życiówka w maratonie: brak
Paweł mamy po zejściu z mety Tzn moim zejściu, jakieś 10min później Ale to musimy poczeka aż RObert focisze wywoła
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Niestety ta z biedronki ma tylko 300 ml. Ale i tak wartoconcordia pisze:wow, no coś Ty! Ale też 500ml?stefanos76 pisze:W biedronce ta sama maść jest za 19.99 zł. Dziś kupiłem.Kanas78 pisze:http://www.dso.pl/pferdebalsam-konska-m ... -2687.html
Dokladnie taka.
Gratuluję biegu
Dzięki za gratki
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
U mnie w Biedronce już jej niestety nie mastefanos76 pisze:Niestety ta z biedronki ma tylko 300 ml. Ale i tak warto
No, wszystko jasne W swojej kategorii wiekowej byłam.. 2 na 3 A w ogólnej 38/58
Wiecie co, wstawałam z łóżka rano i coś mi tak pier******* w lewej łopatce, przy każdym wdechu mega kłuje, nie ma mowy o leżeniu ani na boku, ani na plecach, już nie mówie o jakimkolwiek schylaniu
Od 11 na plecach plaster Ketonal ale gówno daje, posmarowałam naokoło maścią rozgrzewającą, ale też nic z tego, boli tak że łzy same ciekną. Już walić trening, bo nie zrobię go nawet jeśli ból minie, ale co ja mam zrobić żeby przejść się kawałek bez bólu?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Robert jutro to będzie robił:)concordia pisze:Paweł mamy po zejściu z mety Tzn moim zejściu, jakieś 10min później Ale to musimy poczeka aż RObert focisze wywoła
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Wiem, wiem...rozumiem..papier, ciemnia, kuwety, chemikalia, utrwalacze, negatywy...wszystko jest czasochłonne
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
no na szczęście dziś jest dużo lepiej- mogę oddychac I robic wszystko inne w sumie też, czasami jeszcze tylko czuję ból, jak za raptownie się obrócę np. A u Ciebie jak? Chodzisz jak robot czy powoli przechodzi? Masakryczny ból, nikomu nie życzęKanas78 pisze:Witaj w klubie, mam to samo od soboty poczekaj, może po prostu źle spałaś, a jutro będziesz jak nowa
cierpliwie czekamycichy70 pisze:Robert jutro to będzie robił:)concordia pisze:Paweł mamy po zejściu z mety Tzn moim zejściu, jakieś 10min później Ale to musimy poczeka aż RObert focisze wywoła
no dokładnie, ja osobiście podziwiam Roberta, że się w to bawi Ale warto- dla przyjemności i efektu!P@weł pisze:Wiem, wiem...rozumiem..papier, ciemnia, kuwety, chemikalia, utrwalacze, negatywy...wszystko jest czasochłonne
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
No tak, Pati - ugryzłem się w język, bo Ty masz prawo tego nie pamiętać . Ciemnię dziś zastępuje "fotoszop", a kliszę RAWy...Choć i tak, jak ktoś ma zacięcie, jest to kawał roboty. Na koniec karta do maszyny w Media M. i mamy papierowe pamiątki
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
cały szkopuł w tym, że trasę zmieniłam na asfaltówkę po jakiś 100metrach, gdy buty mi do końca przemokły;Kanas78 pisze:No to masz już odpowiedź, skąd te tempa-na takiej lodobrei to wyczyn! No to daj znać jak nabędziesz nowe cudo i czekam na dokładne testy sprzętu
co do opisu sprzętu, to na pewno dam znac, myślę że rubin także :uuusmiech: pewnie to będzie nasze zajęcie przez kolejne 2 dni- rozkmina "ale o co w tym chodzi?"
no chyba, że Robert będzie pomocny i nam powie małe co nieco.
wyrazy uznania i tak się należą, bo teraz większośc z nas idzie na "łatwiznę" i nie bawi się w takie rzeczy- a sam aparat wygląda bardzo klimatowoP@weł pisze:No tak, Pati - ugryzłem się w język, bo Ty masz prawo tego nie pamiętać . Ciemnię dziś zastępuje "fotoszop", a kliszę RAWy...Choć i tak, jak ktoś ma zacięcie, jest to kawał roboty. Na koniec karta do maszyny w Media M. i mamy papierowe pamiątki
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Patrycja, załóż sobie profil na strava.com, zaimportuj gpx z Endo i wyjdzie Ci ładnie ta górka. Strava samoczynnie "wyczyta" prawdziwy profil trasy, a potem możesz założyć sobie segment dla tej górki i za każdym razem, jak biegasz podbiegi, widzieć prawdziwe tempo, dystans i nachylenie, po zaimportowaniu gpx z treningu
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
ja to chyba jakaś ciemna masa jestem, bo na tym ich wykresie widzę tylko tempo, tętno i dystansgrim80 pisze:Patrycja, załóż sobie profil na strava.com, zaimportuj gpx z Endo i wyjdzie Ci ładnie ta górka. Strava samoczynnie "wyczyta" prawdziwy profil trasy, a potem możesz założyć sobie segment dla tej górki i za każdym razem, jak biegasz podbiegi, widzieć prawdziwe tempo, dystans i nachylenie, po zaimportowaniu gpx z treningu
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
przy zapisie co 1sekunda, ładnych parę godzin, z tym, że po paru ładowaniach się poprawia -na paczątku jest jakby mniej.
jak pokazuje 100% odłączam od ładowarki, gdzieś koło godziny to trwa więc szybko.
cieszę się, ze Ci się podoba
idę chyba zaraz brać się za zdjęcia
jak pokazuje 100% odłączam od ładowarki, gdzieś koło godziny to trwa więc szybko.
cieszę się, ze Ci się podoba
idę chyba zaraz brać się za zdjęcia
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach