Moderator: infernal
Niestety ta z biedronki ma tylko 300 ml. Ale i tak wartoconcordia pisze:wow, no coś Ty! Ale też 500ml?stefanos76 pisze:W biedronce ta sama maść jest za 19.99 zł. Dziś kupiłem.Kanas78 pisze:http://www.dso.pl/pferdebalsam-konska-m ... -2687.html
Dokladnie taka.
Gratuluję biegu
Dzięki za gratki![]()
U mnie w Biedronce już jej niestety nie mastefanos76 pisze:Niestety ta z biedronki ma tylko 300 ml. Ale i tak warto
Robert jutro to będzie robił:)concordia pisze:Paweł mamy po zejściu z metyTzn moim zejściu, jakieś 10min później
Ale to musimy poczeka aż RObert focisze wywoła
no na szczęście dziś jest dużo lepiej- mogę oddychacKanas78 pisze:Witaj w klubie, mam to samo od sobotypoczekaj, może po prostu źle spałaś, a jutro będziesz jak nowa
cierpliwie czekamycichy70 pisze:Robert jutro to będzie robił:)concordia pisze:Paweł mamy po zejściu z metyTzn moim zejściu, jakieś 10min później
Ale to musimy poczeka aż RObert focisze wywoła
no dokładnie, ja osobiście podziwiam Roberta, że się w to bawiP@weł pisze:Wiem, wiem...rozumiem..papier, ciemnia, kuwety, chemikalia, utrwalacze, negatywy...wszystko jest czasochłonne
cały szkopuł w tym, że trasę zmieniłam na asfaltówkę po jakiś 100metrach, gdy buty mi do końca przemokły;Kanas78 pisze:No to masz już odpowiedź, skąd te tempa-na takiej lodobrei to wyczyn!No to daj znać jak nabędziesz nowe cudo i czekam na dokładne testy sprzętu
wyrazy uznania i tak się należą, bo teraz większośc z nas idzie na "łatwiznę" i nie bawi się w takie rzeczy- a sam aparat wygląda bardzo klimatowoP@weł pisze:No tak, Pati - ugryzłem się w język, bo Ty masz prawo tego nie pamiętać. Ciemnię dziś zastępuje "fotoszop", a kliszę RAWy...Choć i tak, jak ktoś ma zacięcie, jest to kawał roboty. Na koniec karta do maszyny w Media M. i mamy papierowe pamiątki
ja to chyba jakaś ciemna masa jestem, bo na tym ich wykresie widzę tylko tempo, tętno i dystansgrim80 pisze:Patrycja, załóż sobie profil na strava.com, zaimportuj gpx z Endo i wyjdzie Ci ładnie ta górka. Strava samoczynnie "wyczyta" prawdziwy profil trasy, a potem możesz założyć sobie segment dla tej górki i za każdym razem, jak biegasz podbiegi, widzieć prawdziwe tempo, dystans i nachylenie, po zaimportowaniu gpx z treningu