LoveBeer komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No to dopiero będą prędkości przelotowe jak się przesiądziesz na nowe narty. Mnie niestety jeszcze daleko do tego, żeby elementem limitującym w układzie była narta. :bum:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Kurcze, już nie chodzi o objętość tygodnia (ponad 100 to dla mnie ultramaratoński trening już), ale to 'elevation'... Mount Blanc niemalże :)
Awatar użytkownika
LoveBeer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34.00
Kontakt:

Nieprzeczytany post

nie wiem czy pisalem, rok do roku mialem cos 220 km w pionie, wiec teraz to i tak male te wysokosci sa :hej: bywalo ze i po 25km na miesiac bylo ! :)
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

O w mordę :bum:
Mi się wydaje, że sporo podbieguję, ale nie wiem, czy przez dwa lata uzbieram 25km :)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Hej.....w sobotę Wilcze Gronie? ..... w takim rasie do zobaczenia w Rajczy :usmiech:

Jak tam w ogóle warunki w górach? będzie zdecydowanie po śniegu? czy trochę zeszło i jest szansa na odcinki po czyms innym??

pozdrawiam i powodzenia :)

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
LoveBeer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

na 90% bede na Wilczym Groniu ;)

w gorach teraz sa warunki bardzo niepewne - ja mysle ze moze byc wszyzstko w sobote na trasie - od twardego ubitego sniegu, przez megagrzaski snieg swiezo po opadzie, albo nawet breja po kostki jak bedzie cieplo - na te chwile w nocy sa minusy w dzien plusy, wiec ciezko cokolwiek sensownego powiedziec. w gorcach w dzien minus na te chwile lapie od jakis mysle 900mnpm - ale tez codzien inaczej, polecam obserwowac:

http://kamery.topr.pl/kamery.html - bo tu widac ogolna tendencje, jak na moku jest plus 5, to nie ma mowy zeby gdzie indziej byl minus
http://www.mountain-forecast.com/peaks/ ... casts/1315 - swietna pogodynka, pokazuje wysokosc zamarzania itp, tu akurat dla turbacza

ps: no chyba ze w Rajczy wogole nie ma sniegu, w grudniu bodaj tak bylo ze na podhalu pelna zima a juz w zywcu praktycznie zero sniegu, wiec... ;)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LoveBeer pisze:na 90% bede na Wilczym Groniu ;)

w gorach teraz sa warunki bardzo niepewne - ja mysle ze moze byc wszyzstko w sobote na trasie - od twardego ubitego sniegu, przez megagrzaski snieg swiezo po opadzie, albo nawet breja po kostki jak bedzie cieplo - na te chwile w nocy sa minusy w dzien plusy, wiec ciezko cokolwiek sensownego powiedziec. w gorcach w dzien minus na te chwile lapie od jakis mysle 900mnpm - ale tez codzien inaczej, polecam obserwowac:

http://kamery.topr.pl/kamery.html - bo tu widac ogolna tendencje, jak na moku jest plus 5, to nie ma mowy zeby gdzie indziej byl minus
http://www.mountain-forecast.com/peaks/ ... casts/1315 - swietna pogodynka, pokazuje wysokosc zamarzania itp, tu akurat dla turbacza

ps: no chyba ze w Rajczy wogole nie ma sniegu, w grudniu bodaj tak bylo ze na podhalu pelna zima a juz w zywcu praktycznie zero sniegu, wiec... ;)
Sniegu leży sporo więc aż na takie luksusy bym nie liczył :hejhej:

Będzie w takimr azie tak jak mówisz, pełny przekrój warunków na trasie..od twardego zmrożonego śniegu, poprzez wodna breję po kostki do suchych odcinków...na sobote na ten moment w Rajczy zapowiadają -3st ( odczuwalna -7 ) wiatr 4m/s i bez opadów...w górach pewnie będzie zimniej więc łatwo nie bedzie :sss:

Komentarze
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje!!!!! Jesteście dla mnie magikami...magią jest dla mnie jak dało się biec w tym śniegu po kolana tempem 6:00/km....pozdrawiam :usmiech:

Komentarze
Awatar użytkownika
LoveBeer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kwestia treningu, zdarza nam sie biegac w takich warunkach ;) aczkolwiek jak pisalem, warun na wg byl bardzo ciezki, koncowke bieglem juz ostatkiem sil ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zazdroszczę takich umiejętności, o widokach filmowych i zdjęciowych nie mówiąc. Ja to bym każde drzewo przez 5min obchodziła... :hahaha: No, ale to pewnie przez to, że nigdy w życiu na nartach nie jeździłam :)
Awatar użytkownika
LoveBeer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

pozostalosc z mlodosci ;) fajne jest to ze w turach przydaje sie zarowno styl carvingowy jak i klasyczny, dodajac do tego elementy freeridingu, oraz element treningowy, to jak sie ma tylko warunki to tury to jest po prostu sportowa poezja, w swojej roznorodnosci bija wszystko inne na glowe :lalala:
Awatar użytkownika
rockduck
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

swoją drogą- ty masz zapięcie do fok w tych nartach pod spodem ? bo nie widzę tych haczyków na dziobach :D
Awatar użytkownika
LoveBeer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mam foki z odpowiednim zapieciem ;)
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

piwny! Ty to powinieneś dostać bana za te twoje fotki! damn ;)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
LoveBeer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hehe, los chyba chcial zeby ich nie bylo (bateria od lustra zostala w domu), na szczescie mialem jeszcze bezlusterkowca ;)
ODPOWIEDZ