GRUDZIĄDZ BIEGA
- dejw
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:03
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
[quote="maratończyk"]Najlepsza motywacja dla sportowca
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MqTRYhGo#!
Dobre
Dobre
- dejw
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:03
- Kontakt:
Dobremaratończyk pisze:Najlepsza motywacja dla sportowca
- Da_Vido
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Naprawdę dobre.maratończyk pisze:Najlepsza motywacja dla sportowca
"... prawa fizyki są dla ciebie zaledwie sugestią ..."
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35min
- Życiówka w maratonie: 2h45min
Cześć wszystkim :uuusmiech: .Pewnie niektórzy z was leżą sobie wygodnie w wyrku i nie mają zamiaru wstać conajmniej przed 10.00 .Jednak z tego co wiem to są ostatnie dni z mrozem a później ma przyjść ocieplenie ale nie takie z słoneczkiem i plus 20 stopni ale plus jeden i deszcze Dlatego też wykorzystajcie te mroźne dni na pobieganie w zimowej scenerii :uuusmiech: i hartujcie swoje organizmy co może przynieść korzyści gdy przyjdzie wiosna i sezon przeziębień .
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze, chcę mieć nowy otwór...
Na to lekarz puka się w czoło
- Nie tu bo by mi mąż jajami oczy powybijał.
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze, chcę mieć nowy otwór...
Na to lekarz puka się w czoło
- Nie tu bo by mi mąż jajami oczy powybijał.
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 gs
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Z cyklu trening biegacza-Biegaczu, wylecz się sam!
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... _sam_.html
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega ... _sam_.html
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję wszystkim za dzisiejszy wspólny trening. Jak zawsze frekwencja dopisała i pomimo że to niedziela to było nas więcej niż w sobotę, w tym zjawiły się nowe osoby. Myślę, że jak już ruszymy na dobre z naszym stowarzyszeniem to będzie nas przybywać z treningu na trening tym bardziej, że bieganie staje się coraz bardziej modne i wciągające z przewaga na słowo „zdrowe”. Oczywiście pomysłów na różnego rodzaju inicjatywy związane z naszą grupą jest, co nie miara i ciągle dochodzą nowe, więc czas je realizować przy waszej pomocy. Dlatego też przypominam o przesyłaniu mi swoich danych osobowych do listy osób chcących z nami działać dla dobra krzewienia sportu na arenie grudziądzkiej oraz w większej skali chociażby nawet i międzynarodowej poprzez reprezentowanie nie tylko swojego nazwiska, ale również osób zrzeszonych w Akademii Biegania Grudziądz w różnego rodzaju zawodów itp..
Dzisiejszy trening standardowo 8 kilometrowy w tempie na pogaduchy. Później było morsowanie poprzedzone odpowiednią rozgrzewką. Taka kąpiel, gdy na dworze kilka stopni mrozu to coś naprawdę ekstra i pewnie nie przekonam w tej chwili sceptyków, ale uwierzcie mi i zapytajcie się tych nowych osób, które dzisiaj do nas dołączyły i ciągle dołączają, co o tym sądzą.
Po morsowaniu jak zawsze w niedzielę pojechaliśmy jeszcze na saunę, czyli kolejny etap regeneracji organizmu po trudach tygodniowego biegania i pracy.
Mam nadzieję, że moi koledzy nie obrażają się na mnie za te docinki związane z naszym imprezowaniem i również traktują to, jako niewinne żarty starego erotomana Andrzeja. Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych treningach i trasach biegowych.
Dla przypomnienia adres e-mail, pod, który zbieram dane ( imię, nazwisko, data i miejsce urodzenia, miejsce zamieszkania jak w dowodzie, miasto, kod, numer dowodu osobistego, PESEL ) : akademiabiegania@wp.pl , lub osobiście na treningach.
Dzisiejszy trening standardowo 8 kilometrowy w tempie na pogaduchy. Później było morsowanie poprzedzone odpowiednią rozgrzewką. Taka kąpiel, gdy na dworze kilka stopni mrozu to coś naprawdę ekstra i pewnie nie przekonam w tej chwili sceptyków, ale uwierzcie mi i zapytajcie się tych nowych osób, które dzisiaj do nas dołączyły i ciągle dołączają, co o tym sądzą.
Po morsowaniu jak zawsze w niedzielę pojechaliśmy jeszcze na saunę, czyli kolejny etap regeneracji organizmu po trudach tygodniowego biegania i pracy.
Mam nadzieję, że moi koledzy nie obrażają się na mnie za te docinki związane z naszym imprezowaniem i również traktują to, jako niewinne żarty starego erotomana Andrzeja. Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych treningach i trasach biegowych.
Dla przypomnienia adres e-mail, pod, który zbieram dane ( imię, nazwisko, data i miejsce urodzenia, miejsce zamieszkania jak w dowodzie, miasto, kod, numer dowodu osobistego, PESEL ) : akademiabiegania@wp.pl , lub osobiście na treningach.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2013, 13:27 przez maratończyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
I jeszcze jedno jest nas jeszcze wiecej niż na tym zdjęciu w tym również dziewczyny więc serdecznie zapraszamy do wspólnego biegania .Czekam rownież na relację chłopaków z dłuższego wybiegania oraz z wyjazdu na morsowanie do Gardeji.
- Da_Vido
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
W Gardei pojawiliśmy się przed czasem, dzięki czemu można było trochę pobiegać w ramach rozgrzewki. Przerębel był już wycięty przez tamtejszych strażaków. Ostatecznie pojawiło się sporo osób kąpiących się i jak zawsze liczniejsza grupa widzów. Po wyjściu z wody i przebraniu można było usmażyć sobie kiełbaskę na ognisku. Do picia było do wyboru do koloru, w zależności od tego co kto sobie przywiózł (od wina grzanego po herbatę). Szybko zleciał czas w dobrym towarzystwie i sprzyjającej pogodzie.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Tak ,tak dobre towarzystwo ale nic nie napisałeś o twoich nowych miłościach tam zapoznanychDa_Vido pisze:W Gardei pojawiliśmy się trochę przed czasem, dzięki czemu można było trochę pobiegać w ramach rozgrzewki. Przerębel był już wycięty przez tamtejszych strażaków. Ostatecznie pojawiło się sporo osób kąpiących się i jak zawsze liczniejsza grupa widzów. Po wyjściu z wody i przebraniu można było usmażyć sobie kiełbaskę na ognisku. Do picia było do wyboru do koloru, w zależności od tego co kto sobie przywiózł (od wina grzanego po herbatę). Szybko zleciał czas w dobrym towarzystwie i sprzyjającej pogodzie.
- amator76
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
Niedzielne dłuższe wybieganie odbyło się oczywiście w pięknych okolicznościach przyrody. Po ósemce z morsami pognaliśmy na czarny szlak, a potem jeszcze ze Zbyszkiem i Sebą okrążyliśmy jezioro. Łącznie wyszło 2 godziny truchtania, niekiedy na trudnym zmielonym śniegu, więc trening można zaliczyć do udanych. Pogadaliśmy trochę o metodach treningu, planach itd. itp., ale generalnie było dość cicho, bo profesjonalizm rośnie .
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Tyle fajnych tematów o ,których można pogadać to wy nie! ,tylko o planach treningowych itp. Profesjonaliści się znaleźli he,he A tak wogóle to musicie jeszcze pobiec co najmniej 3 godziny w ciągu to wtedy owszem nie będzie wam się chciało gadać .amator76 pisze:Niedzielne dłuższe wybieganie odbyło się oczywiście w pięknych okolicznościach przyrody. Po ósemce z morsami pognaliśmy na czarny szlak, a potem jeszcze ze Zbyszkiem i Sebą okrążyliśmy jezioro. Łącznie wyszło 2 godziny truchtania, niekiedy na trudnym zmielonym śniegu, więc trening można zaliczyć do udanych. Pogadaliśmy trochę o metodach treningu, planach itd. itp., ale generalnie było dość cicho, bo profesjonalizm rośnie .
A to propozycja na pogaduchy.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39.50
- Życiówka w maratonie: 3.32
Witam
Bardzo chciałbym podziękować Sebastianowi, że pomógł mi dostać się do domu z dzisiejszego wybiegania. Miałem straszny kryzys. Widocznie jeszcze trochę muszę pobiegać, aby odnaleźć dawną dyspozycję. W każdym razie wielkie dzięki.
Pozdrawiam.
Bardzo chciałbym podziękować Sebastianowi, że pomógł mi dostać się do domu z dzisiejszego wybiegania. Miałem straszny kryzys. Widocznie jeszcze trochę muszę pobiegać, aby odnaleźć dawną dyspozycję. W każdym razie wielkie dzięki.
Pozdrawiam.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Cześć wszystkim Niestety w najbliższym czasie pogoda nie będzie sprzymierzeńcem biegacza .Ma się ocieplić i padać deszcz z śniegiem .Mam nadzieję że bieganie w lesie będzie przyjemniejsze i możliwe .Jak nie to trzeba będzie pomyśleć o jakiś ćwiczeniach na siłowni przez okres niepogody
Cieszy mnie fakt jak wyczytałem w postach Marka i Tomka że biegacz biegaczowi zawsze pomoże :uuusmiech: jak choćby podwózka z ciężkiego treningu,wydruk dokumentów ale przykładów można by jeszcze mnożyć i mnożyć.To właśnie między innymi dla tego moim zamiarem jest stworzyć Stowarzyszenie grudziądzkich biegaczy dla biegaczy i nie tylko.Pozdrawiam Andrzej.
Idzie babcia po trawniku, podchodzi do niej policjant i mówi:
- Proszę pani tu jest tabliczka "nie deptać trawników!!"
Babcia na to:
- Ja tam kur** w te wasze napisy nie wierzę, na tamtej ławce pisało "ch** ci w dupę" a siedziałam jakoś trzy godziny i nic.
Cieszy mnie fakt jak wyczytałem w postach Marka i Tomka że biegacz biegaczowi zawsze pomoże :uuusmiech: jak choćby podwózka z ciężkiego treningu,wydruk dokumentów ale przykładów można by jeszcze mnożyć i mnożyć.To właśnie między innymi dla tego moim zamiarem jest stworzyć Stowarzyszenie grudziądzkich biegaczy dla biegaczy i nie tylko.Pozdrawiam Andrzej.
Idzie babcia po trawniku, podchodzi do niej policjant i mówi:
- Proszę pani tu jest tabliczka "nie deptać trawników!!"
Babcia na to:
- Ja tam kur** w te wasze napisy nie wierzę, na tamtej ławce pisało "ch** ci w dupę" a siedziałam jakoś trzy godziny i nic.
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
Z cyklu trening biegacza-Sznurówki Yankz - wyższy stopień wtajemniczenia
http://4run.pl/sznurowki-yankz-wyzszy-s ... mniczenia/
http://4run.pl/sznurowki-yankz-wyzszy-s ... mniczenia/