W Mikołowie też piękne trasy biegowe
MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Ostatnio straszne tu rozprężenie..... biega ktos coś w ogóle?
Kubalonka tez była w planach większą ekipą, ale ostatnio coś temat ucichł....
-
wandzik20
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
PRZYPOMINAM !!!
W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ ZAJĘCIA BBL ODBYWAJĄ SIĘ NA SOŚNIEJ GÓRZE W GODZ. 9.15 - 10.30. SERDECZNIE ZAPRASZAM
zapomniałem dodać że są to zajęcia gdzie trzeba mieć narty biegowe :P Z tego co wiem to sklep SportXXL takowy sprzęt wypożycza
Narazie większa część biegaczy zapadła w sen zimowy nie tylko jeśli chodzi o bieganie ale też działalność na forum. W sumie to na facebook wcale dużo nie piszemy. Może to jakieś przetrenowanie ??
Sam mam kryzys
Trzeba będzie zmienić plany na najbliższy czas - może maraton w K-cach? Kusi mnie bo bardzo dużo BBLowiczów tam startuje 
W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ ZAJĘCIA BBL ODBYWAJĄ SIĘ NA SOŚNIEJ GÓRZE W GODZ. 9.15 - 10.30. SERDECZNIE ZAPRASZAM
zapomniałem dodać że są to zajęcia gdzie trzeba mieć narty biegowe :P Z tego co wiem to sklep SportXXL takowy sprzęt wypożycza
Narazie większa część biegaczy zapadła w sen zimowy nie tylko jeśli chodzi o bieganie ale też działalność na forum. W sumie to na facebook wcale dużo nie piszemy. Może to jakieś przetrenowanie ??
Sam mam kryzys
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 53:45
o kryzysach nie ma mowy bo tak bardzo to mi się jeszcze nigdy nie chciało biegać :P może jedynie kryzysy zdrowotne dają się we znaki bo pogoda niestety nie rozpieszcza biegaczywandzik20 pisze:PRZYPOMINAM !!!
Sam mam kryzysTrzeba będzie zmienić plany na najbliższy czas - może maraton w K-cach? Kusi mnie bo bardzo dużo BBLowiczów tam startuje
- Jacek L
- Wyga

- Życiówka na 10k: 56:13
to Ty jeszcze nie zapisany? nawet się nie zastanawiaj tylko razem z Olą rejestrujcie się jak najszybciejwandzik20 pisze:Trzeba będzie zmienić plany na najbliższy czas - może maraton w K-cach? Kusi mnie bo bardzo dużo BBLowiczów tam startuje
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) 
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48:55
W temacie sobotnich biegówek:
Jutro to znaczy w piątek w godzinach od 10:00 do 18:00 możemy zgłaszać się do sklepu XXL Sport i na hasło BiegamBoLubię-Mikołów dostaniemy narty do soboty + 25% rabatu.
W sobotę o 9:30 spotykamy się na parkingu przed wejściem do ogrodu.
Mam nadzieję że przeżyję bo pierwszy raz będę miał takie coś na nogach ale Ola pewnie nas przeszkoli
. Do zobaczenia w sobotę.
Jutro to znaczy w piątek w godzinach od 10:00 do 18:00 możemy zgłaszać się do sklepu XXL Sport i na hasło BiegamBoLubię-Mikołów dostaniemy narty do soboty + 25% rabatu.
W sobotę o 9:30 spotykamy się na parkingu przed wejściem do ogrodu.
Mam nadzieję że przeżyję bo pierwszy raz będę miał takie coś na nogach ale Ola pewnie nas przeszkoli
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

Ja może też się wybiorę....jak już bede miał te narty wieczorem wpiątek to moze ktoś ma ochotę już piątek na nich poszaleć?? może być po ciemku z czołówkami po lesie
A poza tym..Kadil, biegasz już? Bo mam fajna propozycję : http://www.wilczegronie.pl/ ..a może ktoś jeszcze ma ochotę na górski debiut?? :uuusmiech:
A poza tym..Kadil, biegasz już? Bo mam fajna propozycję : http://www.wilczegronie.pl/ ..a może ktoś jeszcze ma ochotę na górski debiut?? :uuusmiech:
-
wandzik20
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
HEJ HEJ.
zbiórka o godz. 9.15 - trzeba wcześniej wstać :D
miejsce - parking w ogrodzie botanicznym na Śośniej Górze - były poligon
zbiórka o godz. 9.15 - trzeba wcześniej wstać :D
miejsce - parking w ogrodzie botanicznym na Śośniej Górze - były poligon
-
MaciekSt
- Wyga

- Życiówka na 10k: 47:57
Cześć
Napiszcie proszę gdzie ta zbiórka bo ja to jakoś słabo znam Mikołów.
Czy narty w XXL trzeba jakoś wcześniej rezerwować czy po prostu wystarczy podjechać?
No i czy ktoś wie jak się na tym jeździ - bo nigdy nie próbowałem
Napiszcie proszę gdzie ta zbiórka bo ja to jakoś słabo znam Mikołów.
Czy narty w XXL trzeba jakoś wcześniej rezerwować czy po prostu wystarczy podjechać?
No i czy ktoś wie jak się na tym jeździ - bo nigdy nie próbowałem
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

Miejsce spotkania jest tutaj
Jedziesz z Mikołowa na Bujaków...ogrod botaniczny będziesz miał po lewej stronie
W XXL nie wiem jak jest, ale z tego co zrozumiałem można podejśc i wypożyczyć..pojade dzisiaj po robocie to się dowiem ...a instruktorów ponoć będziemy mieli więc nas nauczą
Jedziesz z Mikołowa na Bujaków...ogrod botaniczny będziesz miał po lewej stronie
W XXL nie wiem jak jest, ale z tego co zrozumiałem można podejśc i wypożyczyć..pojade dzisiaj po robocie to się dowiem ...a instruktorów ponoć będziemy mieli więc nas nauczą
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 10:45 przez mar_jas, łącznie zmieniany 1 raz.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

Planuje być....ale nawet jakby mnie nie było możesz dzwonić...nakieruje CięMaciekSt pisze:Marcin ty będziesz? To jakbym nie mógł trafić to będę dzwonił
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48:55
Z tego co się orientuję jest coś koło 20 kompletów więc chyba wystarczy - ja jadę po narty po 15.MaciekSt pisze:Czy narty w XXL trzeba jakoś wcześniej rezerwować czy po prostu wystarczy podjechać?
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

No i dupa..butów w odpowiednich rozmiarach już brak.....ide na trening, jutro wolne, będe świeży na GP
...pozdro