W Mikołowie też piękne trasy biegowe

o kryzysach nie ma mowy bo tak bardzo to mi się jeszcze nigdy nie chciało biegać :P może jedynie kryzysy zdrowotne dają się we znaki bo pogoda niestety nie rozpieszcza biegaczywandzik20 pisze:PRZYPOMINAM !!!
W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ ZAJĘCIA BBL ODBYWAJĄ SIĘ NA SOŚNIEJ GÓRZE W GODZ. 9.15 - 10.30. SERDECZNIE ZAPRASZAM
zapomniałem dodać że są to zajęcia gdzie trzeba mieć narty biegowe :P Z tego co wiem to sklep SportXXL takowy sprzęt wypożycza
Narazie większa część biegaczy zapadła w sen zimowy nie tylko jeśli chodzi o bieganie ale też działalność na forum. W sumie to na facebook wcale dużo nie piszemy. Może to jakieś przetrenowanie ??
Sam mam kryzysTrzeba będzie zmienić plany na najbliższy czas - może maraton w K-cach? Kusi mnie bo bardzo dużo BBLowiczów tam startuje
to Ty jeszcze nie zapisany? nawet się nie zastanawiaj tylko razem z Olą rejestrujcie się jak najszybciejwandzik20 pisze:Trzeba będzie zmienić plany na najbliższy czas - może maraton w K-cach? Kusi mnie bo bardzo dużo BBLowiczów tam startuje
Planuje być....ale nawet jakby mnie nie było możesz dzwonić...nakieruje CięMaciekSt pisze:Marcin ty będziesz? To jakbym nie mógł trafić to będę dzwonił
Z tego co się orientuję jest coś koło 20 kompletów więc chyba wystarczy - ja jadę po narty po 15.MaciekSt pisze:Czy narty w XXL trzeba jakoś wcześniej rezerwować czy po prostu wystarczy podjechać?