no niestety do ok 10 godzinmezjash pisze:Jest mi ktoś w stanie napisać ile wytrzymuje bateria w czujniku na opasce? Mam czujnik Polara po BT i jak dla mnie jest beznadziejny - bardzo często muszę baterie wymieniać:/

no niestety do ok 10 godzinmezjash pisze:Jest mi ktoś w stanie napisać ile wytrzymuje bateria w czujniku na opasce? Mam czujnik Polara po BT i jak dla mnie jest beznadziejny - bardzo często muszę baterie wymieniać:/
W sumie dobry pomysł, nie sądziłem że tak można. Myślałem nad Polarem RS300X ale wyczytałem, że FR60 wspiera ANT+ a konkurent nie (chyba, że jestem w błędzie). Ciekawe czy można opaskę połączyć z dwiema rzeczami jednocześnie: zegarek i telefon. Czy ktoś coś takiego testował?artujawo1 pisze:A czemu nie kupić opaski a funkcją ANT+, sony ją wspiera, endomondo "powie Ci" w jakim zakresie jesteś i tempo a cena ok 250PLN
A to przepraszamdezo66 pisze:ale autor wątku pisał ze nie interesuje go z GPSem bo ma w telefonie.
Możesz równocześnie z jednej opaski odczytywać tętno na FR60 i w telefonie. Jeśli zależy Ci na pomiarze aktualnego tempa, to polecam footpoda (nie testowałem, ale ktoś na tym forum pisał, że z FR60 działa footpod od michoach - jest tańszy od SDM4). Tańsze opaski działające z ANT+ widziałem w Decathlonie na działach rowerowych pod marką BTwin.mezjash pisze:W telefonie mam Endomondo oraz muzyczkę, dlatego telefon zostaje. Właśnie czytałem temat o FR60 i z tego co zrozumiałem to można połączyć zegarek i komórkę jednocześnie przez ANT+. W tym momencie wydałbym z chęcią jak najmniej na zegarek z opaską która obsłuży mi ANT+ i pokaże % o które mi chodzi od początku wątku:)
Jak kto woli. Mnie telefon przeszkadza w bieganiu, że nie wspomnę o muzycemezjash pisze:W telefonie mam Endomondo oraz muzyczkę, dlatego telefon zostaje. Właśnie czytałem temat o FR60 i z tego co zrozumiałem to można połączyć zegarek i komórkę jednocześnie przez ANT+. W tym momencie wydałbym z chęcią jak najmniej na zegarek z opaską która obsłuży mi ANT+ i pokaże % o które mi chodzi od początku wątku:)
działa, można wyrwać na allegro za groszemaciejl pisze:nie testowałem, ale ktoś na tym forum pisał, że z FR60 działa footpod od michoach - jest tańszy od SDM4
To nie pasek jest beznadziejny , a technologia BT - strasznie energożerna.mezjash pisze:Jest mi ktoś w stanie napisać ile wytrzymuje bateria w czujniku na opasce? Mam czujnik Polara po BT i jak dla mnie jest beznadziejny - bardzo często muszę baterie wymieniać:/
Komórka to tylko odtwarzacz mp3 i do tego Endomondo. Endo też mi pokaże wszystko czego chce, ale dla mnie niewygodnie jest trzymać SE Active w ręce jak biegam. Komorek ląduje w kieszonce i w drogę. Słuchawki do muzyki mam BT i to jest dla mnie super. Brakuje mi tylko jakiegoś sprytnego czytnika tętna/tempa, a to właśnie widzę w zegarku.pehop pisze:Ja jednego nie rozumiem - po co wydawać kasę na zegarek skoro masz pasek HRM, a i tak będziesz biegał z komórką? Nie prościej zmienić aplikację na taką, która poda Ci to, co potrzebujesz, np. STL? Kup wersję Pro, a resztę odłóż na lepszy zegarek albo wydaj na buty/piwo/książki/laski. Wedle potrzeb i uznania. Po co sobie życie komplikować i biegać z dwoma sprzętami?