ja po niemiecku to tylko isz habe grubą babę i ich geje w pireneje - więc na szczęście nie jestem wstanie pojąc jak się ze mnie nabijaszkachita pisze:Ja ja ja, jetzt wird wieder in die Hände gespuckt - może być?

niemniej proponuję

Moderator: infernal
ja po niemiecku to tylko isz habe grubą babę i ich geje w pireneje - więc na szczęście nie jestem wstanie pojąc jak się ze mnie nabijaszkachita pisze:Ja ja ja, jetzt wird wieder in die Hände gespuckt - może być?
To ty nie wiedziałaś, że Kaczicie dali na drugie imię Victoriajuż tu byłam pisze:Kaczitka, Kobieto, jak Ty pięknie walczysz.
już zatem wiem i się nie dziwujęzoltar7 pisze:To ty nie wiedziałaś, że Kaczicie dali na drugie imię Victoriajuż tu byłam pisze:Kaczitka, Kobieto, jak Ty pięknie walczysz.
Raczej Uparty Osiołzoltar7 pisze:To ty nie wiedziałaś, że Kaczicie dali na drugie imię Victoria
Też ładniekachita pisze:Raczej Uparty Osiołzoltar7 pisze:To ty nie wiedziałaś, że Kaczicie dali na drugie imię Victoria![]()
Nie, jest OKAniad1312 pisze:mam nadzieję, że tym wrześnio-truchtaniem sobie nie zaszkodziłaś...
Kachita, jedno i drugie zapewne; a wzajemne sprzężenie kompetencji i "halo" potęguje jeszcze efekt leczniczykachita pisze:Zastanawiałam się nad tymCo było pierwsze, jajko czy kura? Czy jego urok osobisty wynika z tego, że robi mi dobrze (jakby to nie brzmiało
), czy może efekt halo wpływa na moje postrzeganie jego kompetencji? Trudny temat