P@weł - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A propos wspólnego biegania to ja sobie odpuszczam jutrzejsze hasanie wokół Rusałki (niech się łydeczka zagoi w spokoju) ale w niedzielę stawiam się bankowo :hej:
Poproszę tylko przy okazji jakieś współrzędne punktu zbornego :taktak:
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
PKO
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Formalnie o 11tej tu: 52°42'37"N,16°88'81"E , czyli przy mostku obok wiaduktu kolejowego od strony stadionu Olimpii. W zeszłym tygodniu spotkaliśmy się wcześniej nasz małą "podgrupką" po drugiej stronie jeziora i potruchtaliśmy sobie ~2km na miejsce spotkania, pewnie i tym razem będzie jakiś chytry plan ;)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie mnie o tą część chitrą chodzi, bo formalne miejsce spotkań jest mi jak najbardziej znane :hejhej:
No chyba, że nie zasłużyłem jeszcze jako świeżak na zajęcia podgrupowe :lalala:
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak powiedział Clint Eastwood w finalnej scenie "Bez Przebaczenia": "zasługi..nie mają tu..żadnego znaczenia" :hejhej: :hejhej: Piechu, masz już honorowe członkostwo, więc bez obaw..Jasne będzie, co i jak, pewnie dopiero w sobotę...Podgrupa biegnie Serpentyny, potem spotyka się wieczorem na mieście, więc - znając życie - plan się będzie "układał" ;)..Daj mi na PW kontakt tel. do siebie, to Ci puszczę info, jak juz będę wiedział :)
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z góry dziękuję za łaskawość i przyjęcie mnie do grupy w trybie zaocznym :hej:
Bo wiesz mi to w sumie tylko zależy na tym, żeby raz się z Wami pokazać a dzieki temu będę mógł się zapisać do Waszego fanpage'a :hej:
Wiesz... sława, wizyty w zakładach pracy, zapiekanki, prostytutki :bum:
Awatar użytkownika
Matthias
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:Z góry dziękuję za łaskawość i przyjęcie mnie do grupy w trybie zaocznym :hej:
Bo wiesz mi to w sumie tylko zależy na tym, żeby raz się z Wami pokazać a dzieki temu będę mógł się zapisać do Waszego fanpage'a :hej:
Wiesz... sława, wizyty w zakładach pracy, zapiekanki, prostytutki :bum:
No wiadomo, blask sławy i chwały to od nas bije na 10 km. Nie potrzeba nocnego oświetlenia.
ENDOMONDO

FORUMOWY DZIENNIK BIEGOWY

KOMENTARZE

21 km - 01:27:46 (7 kwietnia 2013 r.)
10 km - 00:39:44 (12 maja 2013 r.)
5 km - 00:18:41 (4 stycznia 2014 r.)

"Bądź wytrwały. Kiedy podejmujesz się jakiegoś zadania doprowadź je do końca."
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:Bo wiesz mi to w sumie tylko zależy na tym, żeby raz się z Wami pokazać a dzieki temu będę mógł się zapisać do Waszego fanpage'a :hej:
To było niemal oczywiste :)
Piechu pisze:Wiesz... sława, wizyty w zakładach pracy, zapiekanki, prostytutki :bum:
No, jak małżonka przeczyta, będzie pewnie szczerze poruszona ;), a na pewno zrozumie, czemu mamy wyłazimy po zmroku z czołówką, niezależnie, czy mróz, czy chlapa, a potem wracamy, dysząc, podekscytowani i uśmiechnięci od ucha do ucha :hej: :hej:
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:No, jak małżonka przeczyta, będzie pewnie szczerze poruszona ;)
Na szczęście znamy i oglądamy te same skecze ;) No ale faktycznie to co piszesz w dalszej cześci moze budzić podejrzenia :hej:
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

aa, to wy dziś też razem biegaliście? No ładnie, ładnie, dyszka za łeb ukręcona :hej:
Widziałam Wasz fanpage, zazdroszczę Wam bardzo wszystkiego: spotkań biegowych, niebiegowych, no wszystkiego :hej:
Diabły :bum:

Zaczęłam 'biegać' w grupie- chodzę na ten program 6-tyg, a dzis właśnie po nim ukręciłam dyszkę- 25 kółek po stadionie, ale myślalam, że będzie gorzej; wyrzut endorfin jednak wziął górę :hej:
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przybywaj do nas :)....Dziś było odjazdowo..:)...Na odmianę Malta, czyli bliżej cywilizacji, ale dobrze się bawiliśmy..Aż nie mogę się doczekać Maćkowych zdjęć (niestety, zabranie lustrzanki mnie przerażało, a telefon po ciemku sobie nie radzi..Maćko zabrał "małpkę" ;)...Biegowo dziś byłem słabiutki, ale w takim towarzystwie to dałbym się odwieźć nawet na intensywna terapię ;)...Było walecznie dziś, zwłaszcza na drugim kółku...Nie uda mi się skrobnąć już dziś, ale jutro się postaram opisać :).
Gratki za "dyszkę" :) Nie pozostałaś nm dłużna ;) Wpadnij kiedyś, mówię serio, wiele tu u nas uśmiechu zamiast spinania się na wynik ;)..Bo NAJWAŻNIEJSZY JEST FUN :)
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

kony
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:....Dziś było odjazdowo..:)...Na odmianę Malta...
Ha! Więc jednak dobrze mi się wydawało...
Mijaliśmy się wczoraj na trasie, koło lodowiska, gdzieś tak cirka około 21.15 (tak mi z Endo wychodzi ;-) )
Najpierw natknąłem się na tajemniczą zamaskowaną postać w kominiarce i krótkich spodenkach założonych na getry i już coś mnie tknęło bo niewiele osób w zimie tak biega a oglądałem niedawno wasze zdjęcia z wybiegów nad Rusałką i te krótkie spodenki jakbym już gdzieś widział. Parę kroków dalej znowu łapa w górę bo jakaś para z czworonogiem zasuwa. Wtedy mi się następne synapsy zderzyły bo wydało mi się, że rozpoznałem Pawła choć go w życiu na własne, nieuzbrojone w monitor oko, nie widziałem. To zapewne skutki Twoich Pawle zdolności powieściopisarskich, bo przyznam że z zainteresowaniem śledzę Twoje wpisy więc siłą rzeczy i Twoja postać jakoś mi w pamięci utkwiła. Dodając do tego Anitę no i oczywiście Czesia, który utwierdził mnie w przekonaniu że to Wy, miałem już prawie jasność. Szkoda że zimno spowodowało że czas reakcji miałem iście szachowy bo sobie później pomyślałem, że w sumie to mogłem Was zaczepić - pewnie byście się zdziwili nieco że tacy sławni jesteście :-) ale jak na to wpadłem to byłem już dosyć daleko i nie wiem czy bym Was dogonił ;-)
Szkoda, że jakoś wcześniej nie wiedziałem, że się wybieracie w te rejony bo wczoraj wyjątkowo trudno było mi się wybrać na trening. Byłem taki ociężały i leniwy, że aż wstyd. Jakby było towarzystwo było by raźniej.
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć!!!!!
Qrcze, nawet nie wiesz, jak mi humor dziś poprawiłeś tym wpisem :hahaha: :hejhej: Straszna szkoda, że nas nie zaczepiłeś, ale jedno jest pewne..
kony pisze:pewnie byście się zdziwili nieco że tacy sławni jesteście :-)
powaliłbyś mnie tym na kolana! :) :hahaha: Poczulibyśmy się jak celebryci :hahaha: :hahaha: ...Normalnie szok :)...Ale trzeba było nas zaczepić!!!
kony pisze:tajemniczą zamaskowaną postać w kominiarce i krótkich spodenkach
To Maciek (Matthias) :)...

Może gdybyśmy się wczoraj nie rozciągnęli nieco czwórką, to byś szybciej pokojarzył who is who ;). Wczorajsza Malta to był spontan, więc nie przejmuj się - wiedzieli tylko Ci, którzy zaglądają na fejsa, gdzie otworzyliśmy dopiero co nasz skromny fanpage ;): poznańska grupa zBiegiemNatury. tam będziemy zamieszczać info, co i gdzie robimy - wstęp wolny :) :).

W niedzielę spotykamy się nad Rusałką, przy mostku od Stadionu Olimpii, już teraz serdecznie Cię zapraszam! :). Mamy naprawdę sympatyczna grupę, nie wyczynową (choć i tacy są i biegają wcześniej z Piotrem), można pogadać się i pośmiać..a przy okazji tez pobiegać :hej: .
kony pisze:Byłem taki ociężały i leniwy, że aż wstyd

no to akurat byś się wkomponował w moją wczorajszą formę ;) ;)

Dzięki serdeczne, że śledzisz moją "twórczość" :). Miło usłyszeć i naprawdę nie spodziewałem się, że możemy być rozpoznawalni ;) ;)

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska!
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

Paweł, ja do Was podjadę, tylko jeszcze nie wiem kiedy :usmiech: Obstawiam maj- może taki prezent urodzinowy sobie zrobię? Bieg z pozytywnie zakręconymi ludźmi- brzmi bardzo wyborowo :hej:

Ja też się zaczęłam śmiać, jak przeczytałam posta, którego napisał kony. Ale tak pozytywnie oczywiście.
Skoro jesteście już rozpoznawalni, to już nie przelewki!
Maciek w swoich spodenkach, Anita ma charakterystyczną bluze no i Czesia obok, a Ty co chwila cykasz fotki- nie da się pominąć takiej ekipy :hejhej:
P@weł pisze:W niedzielę spotykamy się nad Rusałką, przy mostku od Stadionu Olimpii, już teraz serdecznie Cię zapraszam! :). Mamy naprawdę sympatyczna grupę, nie wyczynową (choć i tacy są i biegają wcześniej z Piotrem), można pogadać się i pośmiać..a przy okazji tez pobiegać :hej: .
haha, przy okazji pobiegać :hej: Dobre! Udało Ci się to Paweł :spoczko:
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:haha, przy okazji pobiegać :hej: Dobre! Udało Ci się to Paweł :spoczko:
to tak celowo napisałem, bo - owszem - pobiegamy, ale na spokojnie, dystans niewyczerpujący, a przy tym pogadamy i poćwiczymy sobie na wolnym powietrzu :) Tak zajęcia wyglądają :)

Wiesz, największy ubaw to mam z siebie - w końcu niemal zawsze jestem po drugiej stronie aparatu, tylko Anita i Maciek na swoich, no może też na jednym, czy dwóch moich, mnie mają, a tak w większości mnie nie ma :), jestem poza kadrem ;)..A tu masz..Dostajesz info, że ktoś mijając mnie, domyśla się, że to ja :)..
Póki co śmialiśmy się kiedyś, że Czesiu robi ogólnopolska karierę :) :)
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, 13:49 przez P@weł, łącznie zmieniany 1 raz.
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
orba
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zaczepić, zaczepić....najpierw kony niech poczyta u Maćka jak się kończy zaczepianie :ble:

I pomyśleć, że ludzie z całego Pozka potrafią się spiknąć na wspólne bieganie. Dobra inicjatywa :ble:

Pozdrówka
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ