Poproszę tylko przy okazji jakieś współrzędne punktu zbornego
P@weł - komentarze
Moderator: infernal
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: brak
A propos wspólnego biegania to ja sobie odpuszczam jutrzejsze hasanie wokół Rusałki (niech się łydeczka zagoi w spokoju) ale w niedzielę stawiam się bankowo 
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Formalnie o 11tej tu: 52°42'37"N,16°88'81"E , czyli przy mostku obok wiaduktu kolejowego od strony stadionu Olimpii. W zeszłym tygodniu spotkaliśmy się wcześniej nasz małą "podgrupką" po drugiej stronie jeziora i potruchtaliśmy sobie ~2km na miejsce spotkania, pewnie i tym razem będzie jakiś chytry plan 
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

No właśnie mnie o tą część chitrą chodzi, bo formalne miejsce spotkań jest mi jak najbardziej znane 
No chyba, że nie zasłużyłem jeszcze jako świeżak na zajęcia podgrupowe
No chyba, że nie zasłużyłem jeszcze jako świeżak na zajęcia podgrupowe
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

Jak powiedział Clint Eastwood w finalnej scenie "Bez Przebaczenia": "zasługi..nie mają tu..żadnego znaczenia"
Piechu, masz już honorowe członkostwo, więc bez obaw..Jasne będzie, co i jak, pewnie dopiero w sobotę...Podgrupa biegnie Serpentyny, potem spotyka się wieczorem na mieście, więc - znając życie - plan się będzie "układał"
..Daj mi na PW kontakt tel. do siebie, to Ci puszczę info, jak juz będę wiedział 
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

Z góry dziękuję za łaskawość i przyjęcie mnie do grupy w trybie zaocznym
Bo wiesz mi to w sumie tylko zależy na tym, żeby raz się z Wami pokazać a dzieki temu będę mógł się zapisać do Waszego fanpage'a
Wiesz... sława, wizyty w zakładach pracy, zapiekanki, prostytutki
Bo wiesz mi to w sumie tylko zależy na tym, żeby raz się z Wami pokazać a dzieki temu będę mógł się zapisać do Waszego fanpage'a
- Matthias
- Zaprawiony W Bojach

No wiadomo, blask sławy i chwały to od nas bije na 10 km. Nie potrzeba nocnego oświetlenia.Piechu pisze:Z góry dziękuję za łaskawość i przyjęcie mnie do grupy w trybie zaocznym![]()
ENDOMONDO
FORUMOWY DZIENNIK BIEGOWY
KOMENTARZE
21 km - 01:27:46 (7 kwietnia 2013 r.)
10 km - 00:39:44 (12 maja 2013 r.)
5 km - 00:18:41 (4 stycznia 2014 r.)
"Bądź wytrwały. Kiedy podejmujesz się jakiegoś zadania doprowadź je do końca."
FORUMOWY DZIENNIK BIEGOWY
KOMENTARZE
21 km - 01:27:46 (7 kwietnia 2013 r.)
10 km - 00:39:44 (12 maja 2013 r.)
5 km - 00:18:41 (4 stycznia 2014 r.)
"Bądź wytrwały. Kiedy podejmujesz się jakiegoś zadania doprowadź je do końca."
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

To było niemal oczywistePiechu pisze:Bo wiesz mi to w sumie tylko zależy na tym, żeby raz się z Wami pokazać a dzieki temu będę mógł się zapisać do Waszego fanpage'a
No, jak małżonka przeczyta, będzie pewnie szczerze poruszonaPiechu pisze:Wiesz... sława, wizyty w zakładach pracy, zapiekanki, prostytutki
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

Na szczęście znamy i oglądamy te same skeczeP@weł pisze:No, jak małżonka przeczyta, będzie pewnie szczerze poruszona
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
aa, to wy dziś też razem biegaliście? No ładnie, ładnie, dyszka za łeb ukręcona
Widziałam Wasz fanpage, zazdroszczę Wam bardzo wszystkiego: spotkań biegowych, niebiegowych, no wszystkiego
Diabły
Zaczęłam 'biegać' w grupie- chodzę na ten program 6-tyg, a dzis właśnie po nim ukręciłam dyszkę- 25 kółek po stadionie, ale myślalam, że będzie gorzej; wyrzut endorfin jednak wziął górę
Widziałam Wasz fanpage, zazdroszczę Wam bardzo wszystkiego: spotkań biegowych, niebiegowych, no wszystkiego
Diabły
Zaczęłam 'biegać' w grupie- chodzę na ten program 6-tyg, a dzis właśnie po nim ukręciłam dyszkę- 25 kółek po stadionie, ale myślalam, że będzie gorzej; wyrzut endorfin jednak wziął górę
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

Przybywaj do nas
....Dziś było odjazdowo..
...Na odmianę Malta, czyli bliżej cywilizacji, ale dobrze się bawiliśmy..Aż nie mogę się doczekać Maćkowych zdjęć (niestety, zabranie lustrzanki mnie przerażało, a telefon po ciemku sobie nie radzi..Maćko zabrał "małpkę"
...Biegowo dziś byłem słabiutki, ale w takim towarzystwie to dałbym się odwieźć nawet na intensywna terapię
...Było walecznie dziś, zwłaszcza na drugim kółku...Nie uda mi się skrobnąć już dziś, ale jutro się postaram opisać
.
Gratki za "dyszkę"
Nie pozostałaś nm dłużna
Wpadnij kiedyś, mówię serio, wiele tu u nas uśmiechu zamiast spinania się na wynik
..Bo NAJWAŻNIEJSZY JEST FUN 
Gratki za "dyszkę"
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
-
kony
- Stary Wyga

Ha! Więc jednak dobrze mi się wydawało...P@weł pisze:....Dziś było odjazdowo.....Na odmianę Malta...
Mijaliśmy się wczoraj na trasie, koło lodowiska, gdzieś tak cirka około 21.15 (tak mi z Endo wychodzi
Najpierw natknąłem się na tajemniczą zamaskowaną postać w kominiarce i krótkich spodenkach założonych na getry i już coś mnie tknęło bo niewiele osób w zimie tak biega a oglądałem niedawno wasze zdjęcia z wybiegów nad Rusałką i te krótkie spodenki jakbym już gdzieś widział. Parę kroków dalej znowu łapa w górę bo jakaś para z czworonogiem zasuwa. Wtedy mi się następne synapsy zderzyły bo wydało mi się, że rozpoznałem Pawła choć go w życiu na własne, nieuzbrojone w monitor oko, nie widziałem. To zapewne skutki Twoich Pawle zdolności powieściopisarskich, bo przyznam że z zainteresowaniem śledzę Twoje wpisy więc siłą rzeczy i Twoja postać jakoś mi w pamięci utkwiła. Dodając do tego Anitę no i oczywiście Czesia, który utwierdził mnie w przekonaniu że to Wy, miałem już prawie jasność. Szkoda że zimno spowodowało że czas reakcji miałem iście szachowy bo sobie później pomyślałem, że w sumie to mogłem Was zaczepić - pewnie byście się zdziwili nieco że tacy sławni jesteście
Szkoda, że jakoś wcześniej nie wiedziałem, że się wybieracie w te rejony bo wczoraj wyjątkowo trudno było mi się wybrać na trening. Byłem taki ociężały i leniwy, że aż wstyd. Jakby było towarzystwo było by raźniej.
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

Cześć!!!!!
Qrcze, nawet nie wiesz, jak mi humor dziś poprawiłeś tym wpisem
Straszna szkoda, że nas nie zaczepiłeś, ale jedno jest pewne..
Poczulibyśmy się jak celebryci
...Normalnie szok
...Ale trzeba było nas zaczepić!!!
...
Może gdybyśmy się wczoraj nie rozciągnęli nieco czwórką, to byś szybciej pokojarzył who is who
. Wczorajsza Malta to był spontan, więc nie przejmuj się - wiedzieli tylko Ci, którzy zaglądają na fejsa, gdzie otworzyliśmy dopiero co nasz skromny fanpage
: poznańska grupa zBiegiemNatury. tam będziemy zamieszczać info, co i gdzie robimy - wstęp wolny
.
W niedzielę spotykamy się nad Rusałką, przy mostku od Stadionu Olimpii, już teraz serdecznie Cię zapraszam!
. Mamy naprawdę sympatyczna grupę, nie wyczynową (choć i tacy są i biegają wcześniej z Piotrem), można pogadać się i pośmiać..a przy okazji tez pobiegać
.
no to akurat byś się wkomponował w moją wczorajszą formę
Dzięki serdeczne, że śledzisz moją "twórczość"
. Miło usłyszeć i naprawdę nie spodziewałem się, że możemy być rozpoznawalni
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska!
Qrcze, nawet nie wiesz, jak mi humor dziś poprawiłeś tym wpisem
powaliłbyś mnie tym na kolana!kony pisze:pewnie byście się zdziwili nieco że tacy sławni jesteście
To Maciek (Matthias)kony pisze:tajemniczą zamaskowaną postać w kominiarce i krótkich spodenkach
Może gdybyśmy się wczoraj nie rozciągnęli nieco czwórką, to byś szybciej pokojarzył who is who
W niedzielę spotykamy się nad Rusałką, przy mostku od Stadionu Olimpii, już teraz serdecznie Cię zapraszam!
kony pisze:Byłem taki ociężały i leniwy, że aż wstyd
no to akurat byś się wkomponował w moją wczorajszą formę
Dzięki serdeczne, że śledzisz moją "twórczość"
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska!
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
Paweł, ja do Was podjadę, tylko jeszcze nie wiem kiedy
Obstawiam maj- może taki prezent urodzinowy sobie zrobię? Bieg z pozytywnie zakręconymi ludźmi- brzmi bardzo wyborowo
Ja też się zaczęłam śmiać, jak przeczytałam posta, którego napisał kony. Ale tak pozytywnie oczywiście.
Skoro jesteście już rozpoznawalni, to już nie przelewki!
Maciek w swoich spodenkach, Anita ma charakterystyczną bluze no i Czesia obok, a Ty co chwila cykasz fotki- nie da się pominąć takiej ekipy
Dobre! Udało Ci się to Paweł 
Ja też się zaczęłam śmiać, jak przeczytałam posta, którego napisał kony. Ale tak pozytywnie oczywiście.
Skoro jesteście już rozpoznawalni, to już nie przelewki!
Maciek w swoich spodenkach, Anita ma charakterystyczną bluze no i Czesia obok, a Ty co chwila cykasz fotki- nie da się pominąć takiej ekipy
haha, przy okazji pobiegaćP@weł pisze:W niedzielę spotykamy się nad Rusałką, przy mostku od Stadionu Olimpii, już teraz serdecznie Cię zapraszam!. Mamy naprawdę sympatyczna grupę, nie wyczynową (choć i tacy są i biegają wcześniej z Piotrem), można pogadać się i pośmiać..a przy okazji tez pobiegać
.
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

to tak celowo napisałem, bo - owszem - pobiegamy, ale na spokojnie, dystans niewyczerpujący, a przy tym pogadamy i poćwiczymy sobie na wolnym powietrzuconcordia pisze:haha, przy okazji pobiegaćDobre! Udało Ci się to Paweł
Wiesz, największy ubaw to mam z siebie - w końcu niemal zawsze jestem po drugiej stronie aparatu, tylko Anita i Maciek na swoich, no może też na jednym, czy dwóch moich, mnie mają, a tak w większości mnie nie ma
Póki co śmialiśmy się kiedyś, że Czesiu robi ogólnopolska karierę
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, 13:49 przez P@weł, łącznie zmieniany 1 raz.
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- orba
- Wyga

zaczepić, zaczepić....najpierw kony niech poczyta u Maćka jak się kończy zaczepianie
I pomyśleć, że ludzie z całego Pozka potrafią się spiknąć na wspólne bieganie. Dobra inicjatywa
Pozdrówka
I pomyśleć, że ludzie z całego Pozka potrafią się spiknąć na wspólne bieganie. Dobra inicjatywa
Pozdrówka