Poproszę tylko przy okazji jakieś współrzędne punktu zbornego

Moderator: infernal
No wiadomo, blask sławy i chwały to od nas bije na 10 km. Nie potrzeba nocnego oświetlenia.Piechu pisze:Z góry dziękuję za łaskawość i przyjęcie mnie do grupy w trybie zaocznym![]()
Bo wiesz mi to w sumie tylko zależy na tym, żeby raz się z Wami pokazać a dzieki temu będę mógł się zapisać do Waszego fanpage'a
Wiesz... sława, wizyty w zakładach pracy, zapiekanki, prostytutki
To było niemal oczywistePiechu pisze:Bo wiesz mi to w sumie tylko zależy na tym, żeby raz się z Wami pokazać a dzieki temu będę mógł się zapisać do Waszego fanpage'a
No, jak małżonka przeczyta, będzie pewnie szczerze poruszonaPiechu pisze:Wiesz... sława, wizyty w zakładach pracy, zapiekanki, prostytutki
Na szczęście znamy i oglądamy te same skeczeP@weł pisze:No, jak małżonka przeczyta, będzie pewnie szczerze poruszona
Ha! Więc jednak dobrze mi się wydawało...P@weł pisze:....Dziś było odjazdowo.....Na odmianę Malta...
powaliłbyś mnie tym na kolana!kony pisze:pewnie byście się zdziwili nieco że tacy sławni jesteście
To Maciek (Matthias)kony pisze:tajemniczą zamaskowaną postać w kominiarce i krótkich spodenkach
kony pisze:Byłem taki ociężały i leniwy, że aż wstyd
haha, przy okazji pobiegaćP@weł pisze:W niedzielę spotykamy się nad Rusałką, przy mostku od Stadionu Olimpii, już teraz serdecznie Cię zapraszam!. Mamy naprawdę sympatyczna grupę, nie wyczynową (choć i tacy są i biegają wcześniej z Piotrem), można pogadać się i pośmiać..a przy okazji tez pobiegać
.
to tak celowo napisałem, bo - owszem - pobiegamy, ale na spokojnie, dystans niewyczerpujący, a przy tym pogadamy i poćwiczymy sobie na wolnym powietrzuconcordia pisze:haha, przy okazji pobiegaćDobre! Udało Ci się to Paweł