![smutek :smutek:](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
A jeszcze sesja się zaczęła, powiem Wam, że jestem tak padnięta że chodzę prawie tyłem.
mam nadzieje, że po niedzieli wszystko wróci do normy!
Buziaki
Moderator: infernal
choróbki współczuję; ja miałam dzisiaj katar, całe 2 godziny; ale u mnie to tak zawszeconcordia pisze:jestem, jestem, ale troszkę choruje, jutro cały dzień po lekarzach ganiam, treningi zeszły na drugi plan jak widać- ostatni w piatek![]()
A jeszcze sesja się zaczęła, powiem Wam, że jestem tak padnięta że chodzę prawie tyłem.
Buziaki
No to kuruj się i wracaj do nas w dobrym tempieconcordia pisze:jestem, jestem, ale troszkę choruje, jutro cały dzień po lekarzach ganiam, treningi zeszły na drugi plan jak widać- ostatni w piatek![]()
Buziaki
oj nie pokręciłoby, gdybyś była przez kilka dni na "detoksie biegowym"rubin pisze:mnie by pokręciło juz na 5 kółkuconcordia pisze:hehe, biegałam po stadionie, więc 25kółek namachałam; podziwiam silny charakter :uuusmiech:
stadion odśnieżony, ale w niektórych miejscach był lodzik- można było ostro poleciećAnna NH pisze:Patrząc na ślizgawkę na moich chodnikach z dwojga złego też chyba wybrałabym odśnieżony stadion.
Chociaż 25 kółek - no, cierpliwa jesteś![]()
Fajnie że już śmigasz - dobrze że szybko puściło.
Wiesz co, z uwagi na śnieg "wsio ryba". Naprawdę, biegło się w porządku- tak jak po chodnikach w standardowo miejskich warunkachgrim80 pisze:A jak w ogóle biega się po tartanie? Od 16 lat stopy na tym nie postawiłem, nie pamiętam, jak jest. Czułaś inne sprężynowanie powierzchni, mocniejsze odbicie? Czy z uwagi na śnieg - "wsio ryba" czy tartan czy ulica?
Jak się jest tak spragnionym biegania jak ja byłam wczoraj, to nic nie stanowi problemu, naprawdęstrasb pisze:Ja też podziwiam, przy bieganiu po pętlach jest tyle czasu, by wymyślić wymówkę, by tej następnej nie pobiec.
kto wiekachita pisze:Concordia, to w przyszłym roku przyjeżdżaj na sztafetę do WrześniTeż jest bieganie na stadionie i też dużo kółek