Komentarz do artykułu SKORA Base – dla tych butów zrobisz wszystko...

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze: * - Wieloryby są pod ochroną... nie wolno na nie polować dla celów komercyjnych i pewnie w ogóle by zakazano połowów wielorybów, gdyby nie Japończycy.
I Islandczycy.
zoltar7 pisze:To mało prawdopodobne, bo nawet jakby się znalazł taki Japończyk, to Asics a już na pewno Mizuno, które jak powszechnie wiadomo przewodzą w międzynarodowym spisku zmierzającym do zdyskredytowania butów minimalistycznych, a już na pewno do zatrzymania fali rewolucji minimalistycznej, nie dopuszczą do tego :spoko:
Mizuno właśnie wypuściło albo niebawem wypuści serię butów minimalistycznych zbierających świetne recenzje wśród testerów. Żebyś Ty Zoltar tego nie wiedział?! :bum:
PKO
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

strasb pisze: Mizuno właśnie wypuściło albo niebawem wypuści serię butów minimalistycznych zbierających świetne recenzje wśród testerów. Żebyś Ty Zoltar tego nie wiedział?! :bum:
Spoko Strasb ja i tak dostaje przelewy z Asicsa :spoczko:

Pogrzebałem w necie i faktycznie coś jest na rzeczy :ojoj: ZDRAJCY !!!

Strasb a nie wiesz przypadkiem czy ktoś produkuje buty mimimalistyczne ze skóry barana :oczko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie, nie chodziło mi o Be, tylko o Curiosis i Levitas. :oczko:
TomoM
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Strasb a nie wiesz przypadkiem czy ktoś produkuje buty mimimalistyczne ze skóry barana :oczko:
Wnętrze Formów jest z owcy jakbyco :-)

T.
mezjash
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 1h18m

Nieprzeczytany post

Ciągle czytam, pytam i szukam informacji, testów, porównań nie tylko odnośnie Skory (Base oraz Form), ale także odnośnie innych firm. Obecnie zaciekawiły mnie New Balance MR00RB - czy ktoś z Was miał styczność z tymi butami, może coś o nich powiedzieć oraz porównać je do Skor?
Joggamator
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hmm zastanawiam się nad sensem zakupu coraz to nowszych, technologicznie bardziej zaawansowanych butów, amortyzujących nasz ruch w coraz większym stopniu... Osobiście miałem problemy z bólem stawów na początku swojej przygody z bieganiem ale z czasem dolegliwości minęły - można więc powiedzieć że stawy i ścięgna zostały "wyćwiczone". Biegałem w najprostszym obuwiu, pytanie co było by gdybym biegał w czymś takim? Pewnie podczas treningu było by świetnie ale już w przypadku biegu (okazjonalnie sie zdarza :) ) w codziennych butach byłby już problem. Spójrzmy na przykład na etiopczyków i inne afrykańskie ludy - można śmiało stwierdzić że do biegania wystarczą nam sandały. Oczywiście przesadzam :P ale myślę że wciąż warto się nad tym tematem zastanowić. Czy ważniejsza jest wygoda podczas treningu czy powolny wzrost komfortu podczas biegu na codzień...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ