Ja dzis zaliczyłam pierwsze bieganie po śniegu i o dziwo, wykręciłam najlepszy czas ze wszystkuich moich treningów

Ale myślę, że jest to efekt jednego dni aodpoczynku, jaki wczoraj w koncu mogłam sobie zrobić.
Moderator: beata
franklina pisze:cava dzieki za rady.Ale bananem mnie zdziwiłassama lekarka kazała mi jesc banany ze wzgledu na biegunkę...hmmm...no jest lepiej i w zasadzie mogłabym dac spokój tym bananom ale-LUBIE
![]()
franklina pisze: Kaszel mi sie nasilił wiec chyba z mojego weekendowego truchtania nici
Jeśli chodzi ci o Bieg Niepodległości w Warszawie, to w zeszłym roku zapisy wystartowały dopiero we wrześniu lub październiku. Trzeba być czujnym i czekać.cava pisze: BTW- jak się zapisuje na biegi?
Próbowałam się zapisać na bieg 11 listopada - bo sobie obiecałam że to pobiegnę- ale ... nie umiema trochę mnie wypłoszyła wcześniejsza dyskusja że trzeba dużo wcześniej bo potem brak miejsc.
Bardzo mnie to zdziwiło- dlaczego są ograniczone miejsca? Co komu zależy że więcej ludzi pobiegnie?
Dojść nie mogę absolutnieWilma pisze:Aldona, ja bym się zapisała. Dobiegniesz czy dojdziesz, na pewno dotrzesz na metęSzkoda, że u nas takich imprez nie ma.
Paweł100 pisze: Jeśli chodzi ci o Bieg Niepodległości w Warszawie, to w zeszłym roku zapisy wystartowały dopiero we wrześniu lub październiku. Trzeba być czujnym i czekać.
Dlaczego ograniczone miejsca? Organizator musi zapewnić opiekę medyczną, zabezpieczenie imprezy i dziesiątki innych rzeczy. Przy bardzo dużej liczbie uczestników nie jest to takie proste. No i najważniejsza sprawa - pojemność ulic. Na zeszłorocznym Biegnij Warszawo można się było poczuć jak sardynka w puszce. Przy braku limitów zrobiłby się zwykły korek i tyle byłoby z biegania - tego niestety nie da się przeskoczyć.