ciesz się, że nie zapytał się - a Pani to od kiedy na tej emeryturze ?rubin pisze:też może być; choć póki co nie daję wiarycichy70 pisze:jak młoda bogini chyba ?rubin pisze: podobno jutro mam się czuć jak młody bóg; obaczym
młoda bogini ... heh, fizjo wpisując do karty zapytał mnie o wiek; nie bardzo mogło mi prześć przez gardło rocznikowe 40; to powiedziałam, że w lipcu skończyłam 39 ; miał chłop fajną minę
rubin - komentarze
Moderator: infernal
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
udam, ze tego komentarza nie widzialam, bo za male literkirubin pisze:nie jestem jak Gryzzelda , żeby dzieciakom kazać się ciągać po gołym asfalcie;
ale dobrze ze fizjo obadal i potwierdzil ze wszystko OK
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Kanas, wierzysz we mnie bardziej niż ja sama ; pracuję nad tym, żeby było dobrze, ale na wcześniejsze starty ... jest po prostu za wcześnie
poza tym, to ja nie wiem, czy takie asfaltowe współzawodnictwo do mnie przemawia
w czasach licealno-studenckich jeździłam na takie fantastyczne obozy wędrowne po suwalszczyźnie: kilkadziesiąt osób, z czego część kajakami, część rowerami a część biegiem/marszobiegiem, a za nami wozem zaplecze z bagażami; spotykaliśmy się potem na stanicach, a na drugi dzień była wymiana; ja pozostawałam przy kajakach i rowerze - ale nie o to mi teraz chodzi - bardziej od typowych zawodów właśnie takie grupowe bieganie mnie pociąga
przynajmniej na razie
poza tym, to ja nie wiem, czy takie asfaltowe współzawodnictwo do mnie przemawia
w czasach licealno-studenckich jeździłam na takie fantastyczne obozy wędrowne po suwalszczyźnie: kilkadziesiąt osób, z czego część kajakami, część rowerami a część biegiem/marszobiegiem, a za nami wozem zaplecze z bagażami; spotykaliśmy się potem na stanicach, a na drugi dzień była wymiana; ja pozostawałam przy kajakach i rowerze - ale nie o to mi teraz chodzi - bardziej od typowych zawodów właśnie takie grupowe bieganie mnie pociąga
przynajmniej na razie
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
ad1. stało czarno na białymGryzzelda pisze: udam, ze tego komentarza nie widzialam, bo za male literki
ale dobrze ze fizjo obadal i potwierdzil ze wszystko OK
ad2. niestety tego to nie potwierdził - potwierdził zaś to o czym mówił jesienią sportowy - coś nie bardzo w miednicy i stąd od czasu do czasu problemy z biodrem; mam zrobić rtg; jakieś zabiegi korygujące
Ostatnio zmieniony 03 sty 2013, 11:08 przez rubin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
a jak tam samopoczucie? Rzeczywiscie jak Bogini?
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
chyba bogini wojny; dawno nie miałam tylu siniaków jak po tej wczorajszej zabawie z fizjio ; wbijał mi jakiś stalowy pręt w różne miejsca, a im bardziej bolało - tym dłużej uciskał;
jak mi to coś w kolano wbijał, to w oczach miałam przegląd całej galaktyki; miejsca po tym ucisku są jednak lekko obolałe,
jak mi to coś w kolano wbijał, to w oczach miałam przegląd całej galaktyki; miejsca po tym ucisku są jednak lekko obolałe,
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Matko kochana, na niezlego sadyste trafilas
to co, kiedy idziesz biegac?
to co, kiedy idziesz biegac?
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- ale za to jaki przystojny
- jak tylko przestanie tak strasznie wiać - znaczy dzisiaj, ale pewnie pod wieczór
ps. nie mam mu za złe tego kolana musi być mocne i sprawne przed nartami
A jak tam u Ciebie? masz coś w planie?
- jak tylko przestanie tak strasznie wiać - znaczy dzisiaj, ale pewnie pod wieczór
ps. nie mam mu za złe tego kolana musi być mocne i sprawne przed nartami
A jak tam u Ciebie? masz coś w planie?
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
dzisiaj nie ma zmiluj, wychodze. Nie pada, tylko troche wieje, ale sie schowam pomiedzy domami i nie powinno byc tak zle tylko jeszcze nie wiem na jaki dystans sie szarpnac
i tez bardziej poznym popoludniem, jak slubny z pracy wroci
i tez bardziej poznym popoludniem, jak slubny z pracy wroci
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Przystojny mężczyzna, który przynosi ulgę w bólu (w założeniu), ręce, które leczą, no skarb po prostu!rubin pisze:- ale za to jaki przystojny
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
cześć babo
Ciebie to ktoś chyba ostro pogonił na tym sobotnim biegu, co? :uuusmiech: Nieźle poleciałaś- powiedz jak to się robi
Zajefajna ta twoja kurtka, aż mam na nia ochotę, ale zważając na fakt, że dziś straciłam pracę, to mogę się obejść smakiem
zarty żartami, ale ja nie wiem, dlaczego w tym kraju tak się pomiata pracownikami, a w szczegolnosci studentami na smieciowych umowach.
Buziolki!
Ciebie to ktoś chyba ostro pogonił na tym sobotnim biegu, co? :uuusmiech: Nieźle poleciałaś- powiedz jak to się robi
Zajefajna ta twoja kurtka, aż mam na nia ochotę, ale zważając na fakt, że dziś straciłam pracę, to mogę się obejść smakiem
zarty żartami, ale ja nie wiem, dlaczego w tym kraju tak się pomiata pracownikami, a w szczegolnosci studentami na smieciowych umowach.
Buziolki!
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Concordia, strasznie mi przykro bo świat schodzi na psy, nie obrażając psów.
Monia, coś tak poszalała w sobotę? To pewnie to jedzenie świąteczne
Kurtka śliczna, jakbym nie była zakochana w swojej bluzie, to bym się nad nią zastanowiła.
Monia, coś tak poszalała w sobotę? To pewnie to jedzenie świąteczne
Kurtka śliczna, jakbym nie była zakochana w swojej bluzie, to bym się nad nią zastanowiła.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."