Gryzzelda - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mieszkam 200 m od morza, ale od strony fiordu, nad pelne morze musialabym jechac jakies 20 km. Ale w deszczu to mi sie nie chce
poza tym ostatnio przed wigilia to w miescie prawie mnie wiatr przewrocil, musialam sie doslownie pietami zaprzec o chidnik bo bym runela jak dmuchnelo. Dwie osoby to widzialy zza rogu i doslownie parsknely smiechem (co wcale nie jest takie czeste wsrod Norwegow)

- Anna NH
- Stary Wyga
Rozsądek... Chyba tego mi brakuje.Jako ze moj osobisty plan treningowy zaklada unikanie kontuzji za wszelka cene
Muszę do Ciebie częściej zaglądać i brać przykład bo głowa chciałaby ale nogi nie pozwalają.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
No mi tez brakowalo i sie przyplatalo cos nieprzyjemnegoAnna NH pisze:Rozsądek... Chyba tego mi brakuje.Jako ze moj osobisty plan treningowy zaklada unikanie kontuzji za wszelka cene
Muszę do Ciebie częściej zaglądać i brać przykład bo głowa chciałaby ale nogi nie pozwalają.

- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Hej, Julia
zapisy na endo ze spaceru z dzieciaczkami są bezcenne ; znam temat - kręcenie się w kółko, zbieranie dżdżownic, pisanie patykiem po ziemi; i tak udało się wam kawałek przejść, bo u mnie to nie zawsze było możliwe ;
ps. i wreszcie wiem, co to ten cross training
ps2. znowu wpisałam Ci się do bloga, ale naprawione
zapisy na endo ze spaceru z dzieciaczkami są bezcenne ; znam temat - kręcenie się w kółko, zbieranie dżdżownic, pisanie patykiem po ziemi; i tak udało się wam kawałek przejść, bo u mnie to nie zawsze było możliwe ;
ps. i wreszcie wiem, co to ten cross training
ps2. znowu wpisałam Ci się do bloga, ale naprawione

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
hehe, Monika, udalo nam sie przejsc kawalek bo wszystkie lawki i zjezdzalnie byly mokre
a w Norwegii chyba nie ma za duzo dzdzownic, przynajmniej moje dzieci jeszcze nie odkryly radosci ich zbierania 

-
- Zaprawiony W Bojach
Niech się mięśnie czują dobrze
Nie miałam pojęcia co to ten cross training
Na początku przeczytałam cross fit.

,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze

Blog
Komentarze

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
no ja tez jeszcze niedawno nie wiedzialam co to takiego 
po prostu powoli testuje wszystkie zajecia na "mojej" silowni

po prostu powoli testuje wszystkie zajecia na "mojej" silowni

- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Chyba i mnie przyjdzie nieco posiłowniować bo właśnie mnie zmogła grypa jak dawno i pewnie lepiej tuż po będzie popocić się nieco pod dachem.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No bo 20 stopni to za wysoka temp. jak na sale do wysilku fizycznego! Czekaj zaraz cos znajdziemy w necie na ten temat i im pokazesz
Potruchtaj jutro, potruchtaj, powiedz tylko, kiedy wyjdziesz a ja cieplo pomysle o Tobie

Potruchtaj jutro, potruchtaj, powiedz tylko, kiedy wyjdziesz a ja cieplo pomysle o Tobie

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
nie wiem czy cos do nich dotrze, duzo ludzi chyba sie skarzy, wiec podejrzewam ze to jakas usterka trudnonarpawialna... bo na ta sala do spinningu to w sumie nie jest sala tylko wydzielone miejsce w duzym holu, zaraz obok sa te wszystkie sprzety do wyciskania, kawalek dalej TRX i X fit, wiec moze nie moga tej temperatury za mocno zbic? No nie wiem...Kanas78 pisze:No bo 20 stopni to za wysoka temp. jak na sale do wysilku fizycznego! Czekaj zaraz cos znajdziemy w necie na ten temat i im pokazesz![]()
A jeszcze dam znac o ktorej jutro wyjde, ale raczej wieczorem niz popoludnem.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Gryzza i znow mamy podobnie
nie rezygnuj tak szybko. Ja tez sie w sumie zaczynam rozkrecac ok. 5kaemu hihi. Najpierw mnie boli to i owo. Poczekaj, w koncu cialu sie znudzi i przestanie kwiczec
taka dobra rada starej ciotki. Czymam kciuki!!!

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
dzieki Kanas, no zobaczymy kto pierwszy da za wygrana
I chyba musze w koncu wprowadzic w zycie te twoja rade z sauna, ale jeszcze sie nie przemoglam zeby isc, bo mi tak jakos glupio...
i nigdy po drodze, zawsze tego czasu mam za malo po treningu

I chyba musze w koncu wprowadzic w zycie te twoja rade z sauna, ale jeszcze sie nie przemoglam zeby isc, bo mi tak jakos glupio...

- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
cześć Julka
Ale fajnie Ci ten bieg ostatni wyszedł! Aż chyba zmałpuję od Ciebie i sama tak spróbuję z narastającą prędkością pobiec w sobotę
Fajnie, że przyczepy rozchodzone, miejmy nadzieję, że w końcu dadzą za wygraną :uuusmiech:

Ale fajnie Ci ten bieg ostatni wyszedł! Aż chyba zmałpuję od Ciebie i sama tak spróbuję z narastającą prędkością pobiec w sobotę