Moderator: beata
Zabrzmiało to tak jakby zwierzęta były jakąś gorszą kategorią. Po za tym po co na nie trąbić? Żeby je spłoszyć?malinao pisze:Ja z domu wyniosłam, że trąbi się na zwierzęta, a do człowieka można zawołać, a nie straszyć ostrymi, samochodowymi dźwiękami;-)
Angua pisze:No właśnie, wczoraj na naszym zadupiu okazało się, że faceci to baby, bo jak z jedną (i jedyną na trasie) dziewczyną posłałyśmy sobie szerokie uśmiechy, to panowie nie raczyli nawet spojrzeć.,
Za to w piątek w Parku Chorzowskim nadrobiłam uśmiechy i machania, tam jacyś bardziej cywilizowani biegacze
Niezmienne uważam, że mężczyzna z klasą pierwszy powinien przywitać się z każdą kobietą. Niestety zauważyłam, że mogę mówić o szczęściu o ile biegacz w ogóle mi odmacha. Temat rzeka, ale znajomi z Wielkiej Brytanii mówią, że u nich prędzej pięć razy usłyszysz thank you niż nic. W Polsce często spotykam się z nieśmiałym proszę/dziękuję - takie słowa należy wypowiadać głośno i z dumącava pisze:i teraz nie wiem- czy takie chamstwo w młodym narodzie- bo jednak duzo młodsi to na moje- powinni starszą kobietę z założenia pierwsi pozdrowić