Darekbe - Komentarze
Moderator: infernal
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
To samo co ostatni, czy może coś innego?
Bo wiesz, ja kiedyś kupiłem nowe, fajne butki i okazało się, że one powodują u mnie kontuzję. Miały takie podbicie na śródstopiu, które spowodowało, że przez 2 miesiące praktycznie pauzowałem, bo nie wiedziałem od czego to jest. Asics lubi wprowadzać udziwnienia, stąd mi od razu to przyszło do głowy.
Bo wiesz, ja kiedyś kupiłem nowe, fajne butki i okazało się, że one powodują u mnie kontuzję. Miały takie podbicie na śródstopiu, które spowodowało, że przez 2 miesiące praktycznie pauzowałem, bo nie wiedziałem od czego to jest. Asics lubi wprowadzać udziwnienia, stąd mi od razu to przyszło do głowy.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie to samo Sylw3g i dlatego jest dupa
Kurde przez ostatnie 2 tygodnie smarowałem dziadostwo, robiłem okłady z lodu i nic nie poskutkowało.
Mógłbym pewnie zaciskać zęby i trenować, ale jaki to ma sens kurde. Po świętach ogarniam lekarza i leczę dziadostwo.
Kurde przez ostatnie 2 tygodnie smarowałem dziadostwo, robiłem okłady z lodu i nic nie poskutkowało.
Mógłbym pewnie zaciskać zęby i trenować, ale jaki to ma sens kurde. Po świętach ogarniam lekarza i leczę dziadostwo.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
No to wtopa.
Lekarz da kwitek do innego lekarza, a on da skierowanie na prześwietlenie... ogólnie to czeka Cię tasiemiec o imieniu NFZ. Najlepiej by było od razu do jakiegoś ortopedy, ale za to trzeba $$$
A co do tycia. Mimo tego, że jestem cały czas w treningu, to i tak przytyłem 2kg. Muszę się jakoś ogarnąć, bo to idzie za szybko w górę. Inny trening... Już się tak nie spalam pierwszymi zakresami i łatwiej mi o przybranie.
Lekarz da kwitek do innego lekarza, a on da skierowanie na prześwietlenie... ogólnie to czeka Cię tasiemiec o imieniu NFZ. Najlepiej by było od razu do jakiegoś ortopedy, ale za to trzeba $$$
A co do tycia. Mimo tego, że jestem cały czas w treningu, to i tak przytyłem 2kg. Muszę się jakoś ogarnąć, bo to idzie za szybko w górę. Inny trening... Już się tak nie spalam pierwszymi zakresami i łatwiej mi o przybranie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dobre tylko mam teraz dylemacik czy iśc do fizjoterapeuty czy lekarza sportowego ??
Bo myślę że do fizjo bym się dostał od ręki i nawet nie drogo mam dostęp do dobrego fachowca.
Lekarz = terminy cholerne, ale może lepiej doradzić ?
Bo myślę że do fizjo bym się dostał od ręki i nawet nie drogo mam dostęp do dobrego fachowca.
Lekarz = terminy cholerne, ale może lepiej doradzić ?
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Ciężko o radę...
Ja tam się na tym nie znam i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał
Ja tam się na tym nie znam i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał
-
- Zaprawiony W Bojach
Mam jeszcze 2 dni na myślenie
Nie polecam tego typu jazd
Nie polecam tego typu jazd
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Darku - idź do fizjo na początek, lekarze wiele rzeczy olewają i jak nie trafisz na dobrego i takiego, któremu się chce to i tak dupa, do tego w publicznej na szał bym nie liczył, spuszczą Cię prawdopodobnie po brzytwie. Ja od paru lat tylko fizjo, miałem sporo urazów i rzeczy co mi z lat zostały i zawsze udawało się to z fizjoterapeuta wyprowadzić, często lekarz i tak cię skieruje do fizjoterapeuty. Wiele kasy to nie kosztuje a poznasz ćwiczenia, zakazy i zalecenia. jeśli chcesz to Ci na priva dam namiar do mojego fizjo, kasuje 90 zł za godzinę (za godzinę bo tyle trwa wizyta i tyle czasu Ci facet poświęca).
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
-
- Zaprawiony W Bojach
mihumor pisze:Darku - idź do fizjo na początek, lekarze wiele rzeczy olewają i jak nie trafisz na dobrego i takiego, któremu się chce to i tak dupa, do tego w publicznej na szał bym nie liczył, spuszczą Cię prawdopodobnie po brzytwie. Ja od paru lat tylko fizjo, miałem sporo urazów i rzeczy co mi z lat zostały i zawsze udawało się to z fizjoterapeuta wyprowadzić, często lekarz i tak cię skieruje do fizjoterapeuty. Wiele kasy to nie kosztuje a poznasz ćwiczenia, zakazy i zalecenia. jeśli chcesz to Ci na priva dam namiar do mojego fizjo, kasuje 90 zł za godzinę (za godzinę bo tyle trwa wizyta i tyle czasu Ci facet poświęca).
Dzięki serdeczne Mihumor, będę czekał na wiadomość.
Ja mam juz sprawdzonego fizjo na AWF-ie ale niestety nie wiem jak u niego z terminami, jak by co skorzystam z twojej opcji.
Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:40:08
- Życiówka w maratonie: 03:15:19
- Kontakt:
Orzesz ty orzeszku! Jak to tak? Troche nie w temacie jestema raczej do tyłu! Nawrót kontuzji? Czy co? Szkoda ze troche straciłeś na samodzielne leczenie i nic to nie dało kurcze gdyby tylko człowiek wiedział przed no nie ? Zdrowiej chłopie ale zdrowiej z głową i rozsądnie! Talent masz niesamowity i szkoda by było go zmarnować! Nie bedziesz bił rekordów na wiosne to nic sie nie martw bo jesienią i tak lepiej się biega! Zdrowia Ci duuuzzzooo życze!!!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Komentarze
Dzienniczek run-log
- Anna NH
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wysłałam Ci na priva namiary na fizjo i lekarza w Krk.
-
- Zaprawiony W Bojach
[/color]
Jestem spokojny o swój los, jak nie wiosna to jesień będzie . Dzwoniłem do fizjo myślę że raz dwa wskoczne na termin i będe wiedział na czym stoję. Będzie dobrze Wojtek
Korzystałem z jego usług i jestem zadowolony. Mam nadzieje że i tym razem mi pomoże. Dzięki za pomoc Aniu
Tak nawiasem mówiąc potrzebny mi drugi lekarz ale na głowę. Człowiek zbija sobie ciśnienie na bieganie oglądajac wszystko na YT co jest związane z szuraniem Ku****
Wojtek to cholerstwo nie dało za wygraną i dalej trzymałopanucci10 pisze:Orzesz ty orzeszku! Jak to tak? Troche nie w temacie jestema raczej do tyłu! Nawrót kontuzji? Czy co? Szkoda ze troche straciłeś na samodzielne leczenie i nic to nie dało kurcze gdyby tylko człowiek wiedział przed no nie ? Zdrowiej chłopie ale zdrowiej z głową i rozsądnie! Talent masz niesamowity i szkoda by było go zmarnować! Nie bedziesz bił rekordów na wiosne to nic sie nie martw bo jesienią i tak lepiej się biega! Zdrowia Ci duuuzzzooo życze!!!
Jestem spokojny o swój los, jak nie wiosna to jesień będzie . Dzwoniłem do fizjo myślę że raz dwa wskoczne na termin i będe wiedział na czym stoję. Będzie dobrze Wojtek
Michał już jest znany Krakowskim biegaczom, więc i ja również do niego zawsze uderzam.Anna NH pisze:Wysłałam Ci na priva namiary na fizjo i lekarza w Krk.
Korzystałem z jego usług i jestem zadowolony. Mam nadzieje że i tym razem mi pomoże. Dzięki za pomoc Aniu
Tak nawiasem mówiąc potrzebny mi drugi lekarz ale na głowę. Człowiek zbija sobie ciśnienie na bieganie oglądajac wszystko na YT co jest związane z szuraniem Ku****
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:40:08
- Życiówka w maratonie: 03:15:19
- Kontakt:
polecam babińskiego w Krakowie podobno niezłe cukierki tam rozdają może coś wskurają na Twoją dolegliwośćDarekbe022 pisze:Tak nawiasem mówiąc potrzebny mi drugi lekarz ale na głowę. Człowiek zbija sobie ciśnienie na bieganie oglądajac wszystko na YT co jest związane z szuraniem Ku****
a poza tym zacznij chodzić na basen w tym czasie co nie biegasz! Moze masz mozliwosci pojezdzenia na rowerze? ...a pozniej namawiac Cie bede na TRI
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
Komentarze
Dzienniczek run-log
-
- Zaprawiony W Bojach
Zadania trudnego nie będziesz miał, gdyż właśnie sobie jeżdżę po 25 km dziennie
Przynajmniej podczas jazdy nie boli, a psycha nie cierpi na tym
-
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze,że się ruszasz cały czas.To pozwala zapomnieć o kontuzji,wydolność nie spada,a i wagę łatwiej utrzymasz.Szybkiego powrotu na trasy biegoweDarekbe022 pisze:Zadania trudnego nie będziesz miał, gdyż właśnie sobie jeżdżę po 25 km dziennie
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Jak tam kulasy? Zdrowieją?