concordia- komentarze
Moderator: infernal
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
- Życiówka w maratonie: brak
dzięki Wam!
Paweł no coś Ty... 3 miesiące temu, czy 4, to się modliłam o to, żeby ukończyć bieg( często miałam tak, że po przebiegnięciu określonego dystansu przechodziłam w marsz i wracałam marszem do domu ). Taką miałam kondycję i zapał, o!
A pół roku temu to miałam zadyszkę wchodząc do domu po schodach
Wiesz, mi nie zależy na uznaniu ich tylko na entuzjaźmie! No bo skoro widzą jaką mi to sprawia radość to mogliby chociaż nie przewracać oczami
Swoją drogą, to chyba dorzucę do tegorocznych zawodów 2 starty :uuusmiech:
acer jeśli Cie zmotywowałam to cała przyjemność po mojej stronie
Paweł no coś Ty... 3 miesiące temu, czy 4, to się modliłam o to, żeby ukończyć bieg( często miałam tak, że po przebiegnięciu określonego dystansu przechodziłam w marsz i wracałam marszem do domu ). Taką miałam kondycję i zapał, o!
A pół roku temu to miałam zadyszkę wchodząc do domu po schodach
Wiesz, mi nie zależy na uznaniu ich tylko na entuzjaźmie! No bo skoro widzą jaką mi to sprawia radość to mogliby chociaż nie przewracać oczami
Swoją drogą, to chyba dorzucę do tegorocznych zawodów 2 starty :uuusmiech:
acer jeśli Cie zmotywowałam to cała przyjemność po mojej stronie
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Jeszcze raz gratuluje dystansu. Zmotywowałaś mnie do noworocznego wybiegania. Wprawdzie nie takiego długiego, ale jak dla mnie to będzie kolejny wyczyn :P
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Wiem..Daj im czas..Może jest w tym nutka zazdrości, że masz coś swojego i że Cie tak ekscytuje, pociąga. Jesteś młodą dziewczyną, wyobrażam sobie, że po takim biegu, jak to ostatnie rekordowe wybieganie, aż iskrzysz Ciężko komuś obok zrozumieć, o co w tym wszystkim biega, co jest tak fajnego, że masz tyle entuzjazmu w sobie..Przewracanie oczami minie, Ty rób spokojnie swoje. Pracuj tylko rozsądnie, planuj treningi i starty z głową, by się nie nic nie przyplątało.concordia pisze:Wiesz, mi nie zależy na uznaniu ich tylko na entuzjaźmie! No bo skoro widzą jaką mi to sprawia radość to mogliby chociaż nie przewracać oczami
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
podpisuję się pod tym, co pisze P@weł; nie doczytałam, kto tam oczami przewraca; mniejsza z tym; ja też się z tym spotykam, nawet w rodzinie ale co tam, ważne co Ty z tym robiszP@weł pisze: Wiem..Daj im czas..Może jest w tym nutka zazdrości, że masz coś swojego i że Cie tak ekscytuje, pociąga. Jesteś młodą dziewczyną, wyobrażam sobie, że po takim biegu, jak to ostatnie rekordowe wybieganie, aż iskrzysz Ciężko komuś obok zrozumieć, o co w tym wszystkim biega, co jest tak fajnego, że masz tyle entuzjazmu w sobie..Przewracanie oczami minie, Ty rób spokojnie swoje. Pracuj tylko rozsądnie, planuj treningi i starty z głową, by się nie nic nie przyplątało.
co do kontuzji - uważaj, lepiej czasem dzień, dwa odpuścić, żeby później nie leczyć się tygodniami
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Co wy macie z tym motywowaniem? To nie ja
Ja jedynie mogłam obudzić śpiące w Was pokłady energii
rubin i Paweł posłucham Was, nie będę miała na razie rodzicom za złe brak entuzjazmu z ich strony
Może jak zobaczą, że chodzę do lekarza, robię ekg i morfologię, kontroluję wszystko, to zobaczą, że mi zależy aby podejść do tematu zdrowo i rozważnie, i że nie jest to mój chwilowy kaprys.
Co do kontuzji- dziś jest już prawie ok- mogłabym spokojnie pobiec, ale zwyczajnie mi się nie chce. Więc dziś się regeneruję. Jutro rano zrobię połowę tego treningu który miałam na dziś, bo cały mógłby mnie zmęczyć porządnie, a muszę być rześka na wtorkowy bieg
Ja jedynie mogłam obudzić śpiące w Was pokłady energii
rubin i Paweł posłucham Was, nie będę miała na razie rodzicom za złe brak entuzjazmu z ich strony
Może jak zobaczą, że chodzę do lekarza, robię ekg i morfologię, kontroluję wszystko, to zobaczą, że mi zależy aby podejść do tematu zdrowo i rozważnie, i że nie jest to mój chwilowy kaprys.
Co do kontuzji- dziś jest już prawie ok- mogłabym spokojnie pobiec, ale zwyczajnie mi się nie chce. Więc dziś się regeneruję. Jutro rano zrobię połowę tego treningu który miałam na dziś, bo cały mógłby mnie zmęczyć porządnie, a muszę być rześka na wtorkowy bieg
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Tibilalis posterior bolałby po wewnętrzbej stronie nad kostką.
-
- Zaprawiony W Bojach
Oby z kontuzji nic złego nie ,,wyrosło'',tego Ci przede wszystkim życzę.I gratuluję tych km w nogach. A co do Jillian to podziwiam,bo ja bym nie dała rady robić tego samego cały czas
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze
Blog
Komentarze
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
ale zes tych kilometrow nabiegala w koncowce roku, ladnie
gratuluje
gratuluje
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo ładnie zakończyłaś zeszły rok. Problemów z kostką współczuję, sama niedawno walczyłam w tym temacie, więc tym bardziej Cię rozumiem.
Wyrozumiali mężowie też tracą czasem cierpliwość (mój super extra cierpliwy, ale chyba muszę go bardziej rozpieszczać ), bo później biega się więcej, dłużej, częściej... najlepiej mieć męża biegacza, choć wtedy istnieje ryzyko konkurowania np. na buty
Wyrozumiali mężowie też tracą czasem cierpliwość (mój super extra cierpliwy, ale chyba muszę go bardziej rozpieszczać ), bo później biega się więcej, dłużej, częściej... najlepiej mieć męża biegacza, choć wtedy istnieje ryzyko konkurowania np. na buty
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Matthias
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie przeczytałem na wstępie twojego bloga, że planujesz w tym roku VII PGNiG Grodziski Półmaraton "Słowaka" w czerwcu 2013. Też się tam wybieram, chociaż najpierw zamierzam się sprawdzić w Poznaniu 7 kwietnia, bo żeby później nie było, że za bardzo przeplanuję ten rok.
ENDOMONDO
FORUMOWY DZIENNIK BIEGOWY
KOMENTARZE
21 km - 01:27:46 (7 kwietnia 2013 r.)
10 km - 00:39:44 (12 maja 2013 r.)
5 km - 00:18:41 (4 stycznia 2014 r.)
"Bądź wytrwały. Kiedy podejmujesz się jakiegoś zadania doprowadź je do końca."
KOMENTARZE
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze, że mówisz! Ja sama już nie wiedziałam co to jest, ale regeneracja pomogła i przeszło bokiem na szczęściestrasb pisze:Tibilalis posterior bolałby po wewnętrzbej stronie nad kostką.
dzięki wielkie! Kontuzja na szczęście zażegnana, z czego BARDZO się cieszę bo nie wyobrażam sobie teraz już mojego życia bez biegania :uuusmiech: A co do Jillian, to każdy level trwa tylko 10 treningów także nie jest źle! A bardzo pomagają mi te ćwiczenia przy bieganiuazile pisze:Oby z kontuzji nic złego nie ,,wyrosło'',tego Ci przede wszystkim życzę.I gratuluję tych km w nogach. A co do Jillian to podziwiam,bo ja bym nie dała rady robić tego samego cały czas
Starałam się :uuusmiech: A szczerze mówiąc to nabiegałam je z dziewczynami z którymi poznałam się rpzez internet, spotkałyśmy się na Sylwestra i było cudnie! Atmosfera taka, jakbysmy znały się od latGryzzelda pisze:ale zes tych kilometrow nabiegala w koncowce roku, ladnie
gratuluje
Wiesz, to nie taka prosta sprawa ogarnąć wszystko i postawić sobie realne do osiągnięcia cele Tymbardziej, że ja nie mam pojęcia na co mnie stać- nie mam takiego treneiro jak TyKanas78 pisze:Proszę jak się rozbujałaś z końcem roku
Biegowego bezkontuzyjnego Nowego Roku! Zdradź te swoje plany, żeby było wiadomo, za co trzymać kciuki
Ale zbiorę się dziś i wrzucę jakies małe co nieco
mąż biegacz brzmi boskoAngua pisze:Bardzo ładnie zakończyłaś zeszły rok. Problemów z kostką współczuję, sama niedawno walczyłam w tym temacie, więc tym bardziej Cię rozumiem.
Maciek ja najpierw sprawdzam się w kwietniu na Półmaratonie Przytok, żeby nie było To może będzie wspólny posiłek po biegu czy cuś innego, bo piwko to chyba odpada. Oj, a jak dobrze byłoby wypić takie regeneracyjne piwko
- Matthias
- Zaprawiony W Bojach
Ja się dziś zgłosiłem na Poznań maraton, a co niech będzie...
Co do pracy to też poszukuję, nie jest łatwo, ale mam takie same odczucia jak Ty, utrzymywałem się sam i dalej też tak będzie. Mam mocne postanowienie by coś znaleźć. Tym bardziej, że za coś trzeba opłacać biegi...
A co do Grodziska, to po biegu, na mecie już chyba jakieś małe piweńko można...
Znam ten ból, ja dziś rano z mamą jechałem na szybko do szpitala pełen negatywnych myśli, pogodzony z tym, że jutro nie będę biegł I też miałem taką myśl - coś ten rok się źle zaczyna!! Ale wszystko się wyjaśniło, jutro pobiegnę, z tym, że mama będzie mi kibicować duchowo, w domu, a nie na starcie i mecie.concordia pisze:Także mówię Wam, coś ten Nowy Rok się niefajnie rozpoczął- wczoraj też straciłam pracę. Co prawda dorywczą, ale jako studentka nie wyobrażam sobie żerować na dobroci rodziców, zawsze utrzymywałam się sama i to sie nie zmieni. Więc muszę coś znaleźć.
Co do pracy to też poszukuję, nie jest łatwo, ale mam takie same odczucia jak Ty, utrzymywałem się sam i dalej też tak będzie. Mam mocne postanowienie by coś znaleźć. Tym bardziej, że za coś trzeba opłacać biegi...
A co do Grodziska, to po biegu, na mecie już chyba jakieś małe piweńko można...
Ostatnio zmieniony 04 sty 2013, 19:51 przez Matthias, łącznie zmieniany 1 raz.
ENDOMONDO
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Przykro mi z powodu utraty pracy, obys znalala nowa i jeszcze lepsza jak najszybciej.
Ale za to jaki ladny trening dzisiaj zrobilas, fiu fiu
Ale za to jaki ladny trening dzisiaj zrobilas, fiu fiu