No, Monia, "toś me teraz przyłożyła" 10pkt dla Ciebie za trafne porównanie Ale to dla Joli będzie znacznie prostsze Znam ją, to zuch dziewczyna i ma mega-pomocnikarubin pisze:Paweł, proste jak Twój dzisiejszy trening na bbl ; zła wiadomość jest taka, że obecnie w zasadzie zawsze jesteś przed treningiem, więc ...
orba- komentarze
Moderator: infernal
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- orba
- Wyga
Pomocnik użył kilku podejrzanie brzmiących słów i kazał się przesiąść na lapka. TADAM
Paweł a tak ogólnie to nie pisz jutro o biegu bo znowu mnie zmotywujesz i w poniedziałek będę się słaniać na kolanach. O albo może wrzuć po 23 No dobra żart bo w końcu muszę to i owo zregenerować.
Dobranoc
Paweł a tak ogólnie to nie pisz jutro o biegu bo znowu mnie zmotywujesz i w poniedziałek będę się słaniać na kolanach. O albo może wrzuć po 23 No dobra żart bo w końcu muszę to i owo zregenerować.
Dobranoc
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
No jak ładnie, mamy w podpisie wszystko, co trzeba
Hmm..No proszę, z Qrczaka to już się Kogucik robi ..No, no..uważaj na te tajemniczo brzmiące słowa, bo będziesz miała "Harrego Portiera" w domu
Spokojnie, Jolka, regeneracja jest ważniejsza od biegu , mówi to ten, który czuje dziś kolanka ..A jutro Piotr zwany Kulawym przegoni je po podbiegu, faaaajnie...
Regeneruj zatem "to i owo", bez wchodzenia w szczegóły co to "to", a co "owo" Coś jest w tym Twoim bieganiu, skoro przekraczałem Wartę ok. 19:30, jadąc do Dec'a i zastanawiałem się, czy tam na dole biegasz, czy nie ...Nie odpuszczaj
Hmm..No proszę, z Qrczaka to już się Kogucik robi ..No, no..uważaj na te tajemniczo brzmiące słowa, bo będziesz miała "Harrego Portiera" w domu
Spokojnie, Jolka, regeneracja jest ważniejsza od biegu , mówi to ten, który czuje dziś kolanka ..A jutro Piotr zwany Kulawym przegoni je po podbiegu, faaaajnie...
Regeneruj zatem "to i owo", bez wchodzenia w szczegóły co to "to", a co "owo" Coś jest w tym Twoim bieganiu, skoro przekraczałem Wartę ok. 19:30, jadąc do Dec'a i zastanawiałem się, czy tam na dole biegasz, czy nie ...Nie odpuszczaj
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
No proszę, jakie skutecznie to nasze towarzystwo, juz się bałam, że sami założą Ci bloga
Życzę wielu udanych treningów i sporo radości z biegania.
Życzę wielu udanych treningów i sporo radości z biegania.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- orba
- Wyga
Angua dzięki
Paweł wtedy już siedziałam w domu ale w sumie na całym kółku biegałam sama. Reszta wyczuła masakryczność aury
Mam plan. Wydaje mi się sensowny na moim etapie.10km w 10 tygodni z tym, że wpadnę na 2 tydzień. Przesunę się o dzień bo wolę od poniedziałku latać . Plan nie wydaje się ani długi ani krótki. W sam raz
Paweł wtedy już siedziałam w domu ale w sumie na całym kółku biegałam sama. Reszta wyczuła masakryczność aury
Mam plan. Wydaje mi się sensowny na moim etapie.10km w 10 tygodni z tym, że wpadnę na 2 tydzień. Przesunę się o dzień bo wolę od poniedziałku latać . Plan nie wydaje się ani długi ani krótki. W sam raz
Ostatnio zmieniony 17 gru 2012, 12:32 przez orba, łącznie zmieniany 1 raz.
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
O, jest Jola z blogiem - super
Dostaniesz tu jeszcze więcej motywacji niż przez Endo
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
..cosik Ci link nie działa..
Myślę, że może najpierw powinnaś "dobiegać" sobie te 30' biegiem ciągłym i to sobie ugruntować potem..Dla mnie to był pierwszy cel - odrobiłem lekcję podwójnie, bo te treningowe marszobiegi robiłem nie przez 30', ale przez 45'-1h. W dniu testu przebiegłem nie 30', a 1h bez postoju. Warto wszystko robić po kolei, nie za szybko, choć jeśli etap startowy wydaje się za prosty, można spróbować sobie od kolejnego. Można tez pewne etapy wydłużać, jeśli nie jest się gotowym na kolejny.
A może coś z tutejszych planów??
Myślę, że może najpierw powinnaś "dobiegać" sobie te 30' biegiem ciągłym i to sobie ugruntować potem..Dla mnie to był pierwszy cel - odrobiłem lekcję podwójnie, bo te treningowe marszobiegi robiłem nie przez 30', ale przez 45'-1h. W dniu testu przebiegłem nie 30', a 1h bez postoju. Warto wszystko robić po kolei, nie za szybko, choć jeśli etap startowy wydaje się za prosty, można spróbować sobie od kolejnego. Można tez pewne etapy wydłużać, jeśli nie jest się gotowym na kolejny.
A może coś z tutejszych planów??
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- orba
- Wyga
Oby, oby Witam już u siebiegrim80 pisze:O, jest Jola z blogiem - super
Paweł to jest plan stąd. http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=431 ( z tym, że pomyliło mi się i jest 14 tygodni a nie 10) i wiesz ten pasuje mi ogromnie. Biegam te 30-45 min. Owszem marszobieg. Przebieżki na 90 kroków również robiłam. Cel długodystansowy daje mi spokój. Aktualnie i tak skupiam się by pobiegać do piątku. Potem większość czasu jak nie w aucie to u rodziny. W tym roku pierwsza wigilia bez Mamy więc czy będę myśleć o bieganiu...nie wiem. W piątek muszę biec z rana bo po południu już w drogę. Podsumowując. I tak wyjdą mi 4 treningi w tym tygodniu Biegam sama bo Młody przeziębiony.
A teraz robić zakwas do barszczu
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Tylko pilnuj, żeby Ci Serce butelki z barszczykiem do skupu nie oddał, jak w reklamieorba pisze:A teraz robić zakwas do barszczu
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
No i taka postawa mi się podoba. Rok temu zaczynałem o tej porze..bo było trudno Tak trzymaj Najważniejsza jest konsekwencja, bieganie z planem ma wiele zalet, wyznacza kurs. Pamiętaj, że niezależnie od wszystkiego robisz to dla siebie i masz mieć z tego (poza zmęczeniem) fun. A nic tak nie cieszy, jak postępy Ja też kombinuję, bo w sobotę teoretycznie planowany jest wyjazd na święta, a ja chciałbym na BBL, a w niedzielę nad Rusałkę na gromadne truchtanie...orba pisze:W piątek muszę biec z rana bo po południu już w drogę
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Zaprawiony W Bojach
Witaj orba
Masz piękne początki. Życzę wytrwałości a z takim dopingiem to pestka!
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
też zaraz będę miał taki dzień z tym, że u mnie będzie samo leżę.orba pisze: Jednakowoz i tak mam dzień pod nazwą : leżę i pachnę
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- orba
- Wyga
Cześć cześć i dzięki za życzeniaArriba pisze:Witaj orba
Cichy lepiej idz do sklepu bo jutro kolejne jakies święto a potem możesz sobie leżeć ile tylko marysia sobie zamarzy
A słuchaj a nie masz czasami zdjęć iglic dachowych, czy tez kurów?
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
nie nie, żadnego sklepu dziśorba pisze:
Cichy lepiej idz do sklepu bo jutro kolejne jakies święto a potem możesz sobie leżeć ile tylko marysia sobie zamarzy
A słuchaj a nie masz czasami zdjęć iglic dachowych, czy tez kurów?
a iglic ani kurów nie mam żadnych na fotach
no chyba, żeby puścić czerwonego kura i porobić foty
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974