Jola, musisz się spotkać z Cichym, na pewno Ci przeniesie swoje szydełka, a Ty będziesz mogła mu je wbić w tyłek.cichy70 pisze:orba pisze:biegniesz sylwestrowy na malcie ? ja się wybieram
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
A na poważnie Cichy to bardzo miły, zacny i młody człowiek
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
Jola, musisz się spotkać z Cichym, na pewno Ci przeniesie swoje szydełka, a Ty będziesz mogła mu je wbić w tyłek.cichy70 pisze:orba pisze:biegniesz sylwestrowy na malcie ? ja się wybieram
najbardziej mnie za serce ujęłaś tym młodymAngua pisze: A na poważnie Cichy to bardzo miły, zacny i młody człowiek
Nie będzie mnie w Poznaniu. Odkąd zamieszkałam tu lat temu naście to jeszcze nigdy nie zdarzyło nam się spędzić świąt czy okolic sylwka w Pozku.cichy70 pisze: biegniesz sylwestrowy na malcie ? ja się wybieram
nie być lisek chytrusek, zdradź tajemnice jakrubin pisze: Ostatnio czytam trochę o tym jak nauczyć się dobrze biegać w terenie![]()
myślisz, ze mam szanse dożyć takiego wieku ?rubin pisze: jak będę na tyle mądra, żeby głupot nie gadać to opowiem![]()
Cieszę się, że ćwiczenia skutkująrubin pisze:Kachita - dzięki za ćwiczeniamam już dwie sesje za sobą, a dzisiaj jakby mniej pykało mi w biodrze, no przynajmniej nie od samego początku biegu; będę je stosować; zresztą dzisiaj biegnąc myślałam nawet chwilę o Tobie /biodro/ i przyszło mi do głowy, że jako Piratka to w zasadzie powinnaś czuć się dumna ze swoich uszczerbków na ciele /kostki/ bo co to za pirat jeśli gładki jak dziewica
/no, ale tfu, tfu, niech Ci się szybko i ładnie goi/
HA HA HA - kompletnie aluzji nie zrozumiałemrubin pisze: wszystko po to, żeby prawie ponad 13 wyszło, no ale nie wyszło, bo miało być prawie![]()