Aniad1312 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ania,za małe te literki, i tak się skojarzyło :hej:
I znowu ładne tempo :taktak: Kurcze,podziwiam :taktak:
PKO
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też podziwiam Cię za te tempa... A piosenkę urodzinową widziałam i słyszałam, jest przesłodka, nawet ja się wzruszyłam, choć nie była dla mnie :hej: taki prosty w sumie pomysł a taki fajny!
A tak z innej beczki to podziwiam Cię za to pozytywne myślenie, pozytywną energię i w ogóle.. no bo np dla mnie dzień urodzin jest jednym ze smutniejszych dni w roku :hahaha: :hahaha:
A co sobie fajnego kupiłaś na zakupkach? Jeśli to nie tajemnica :spoko:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy można jeszcze z życzeniami urodzinowymi, zapóźniona ze wszystkim jestem ostatnio! Słońca na każdy dzień i pozytywnej energii życzę! Ściskam mocno.

A co sobie kupiłaś urodzinowo?
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tego tekstu niestety jeszcze nie miałam okazji słyszeć.. :bum: .Może on jest zarezerwowany dla ładnych rudzielców,a nie blondynek ;)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jaki wyrafinowany komplement.. :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A jaki piękny prosty ślad gps :szok:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ten tort... gdyby teraz stał obok, pożarłabym cały :hahaha: choć niestety ja to z tortu zawsze tylko wyjadałam krem, a biszkopt zostawiałam :hej:
Na szczęście dostałam na Mikołaja mega czekoladę Milki z toffi i orzechami i też jestem w pełni zadowolona :jatylko:
Zacny trening! :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

zacny trening :) ostatnio widać ze dobrze Ci sie biega te dłuższe odcinki! Nie odpuszczasz ani na krok :) Dbaj o forme a na wiosne dajesz czadu :)
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ania dobra nie ściemniaj skoro pokazałaś tort, to teraz powiedz z jakiej okazji ten tort ? :spoko:
Tylko nie ściemniaj, że to (kolejne) 18 urodziny :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rany, kobito, jak ty śmigasz... Ale Ci zazdroszczę!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A tam spalać....Będziesz miała takiego kopa w nogach,że hej :taktak: Ja przynajmniej tak mam,kiedy się nafutruję jedzeniem do bólu :hej:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:bardzo ładny trening, ale nawet jakbym lubił adele, to i tek nie wytrzymałbym z nią ponad 18 km w uszach :)
:)
Cichy, spoko. tylko 3 utwory mam zgrane na mp3. Tak w ogóle, to po iluś tam odsłuchaniach jej płyty stwierdzam, że jakos tak mnie dołuje. i już nie słucham :hej:
Kanas78 pisze:A tak z innej beczki to podziwiam Cię za to pozytywne myślenie, pozytywną energię i w ogóle.. no bo np dla mnie dzień urodzin jest jednym ze smutniejszych dni w roku :hahaha: :hahaha:
A co sobie fajnego kupiłaś na zakupkach? Jeśli to nie tajemnica :spoko:
Kanas, ale w tym nie ma nic nadzwyczajnego. Wsłuchaj się w słowa "Mogę chcieć lub nie" + "lubię życia smak" i inne takie podsumowania - trudno o nie w wieku 20 lat :) Ja z każdym rokiem lepiej się ze sobą czuję i dlatego cieszę się na każde urodziny. Ot co :taktak: A nawet jak czasem pobiadolę, że już 40tka niedługo, to raczej z przymrużeniem oka, bo trudno mi uwierzyć że to już lada moment :)

Zakupy - ciuch, kosmetyki, książki. Poszalałam żem :hahaha: A co, wolno mi :bum:
wolf1971 pisze:A jaki piękny prosty ślad gps :szok:

No właśnie, jakaś nowa funkcja na run-logu chyba, że pokazuje ślad nawet jak zegarek w stanie spoczynku a ja w aucie:)
panucci10 pisze:zacny trening :) ostatnio widać ze dobrze Ci sie biega te dłuższe odcinki! Nie odpuszczasz ani na krok :) Dbaj o forme a na wiosne dajesz czadu :)
Ja po prostu lubię długo biegać :)
zoltar7 pisze:Ania dobra nie ściemniaj skoro pokazałaś tort, to teraz powiedz z jakiej okazji ten tort ? :spoko:
Tylko nie ściemniaj, że to (kolejne) 18 urodziny :bum:
Pewnie za całokształt :)
Martyna_K pisze:A tam spalać....Będziesz miała takiego kopa w nogach,że hej :taktak: Ja przynajmniej tak mam,kiedy się nafutruję jedzeniem do bólu :hej:
Na obóz zamówiłam sobie opcję vege ;) tak, w ramach urozmaicenia ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Na obóz zamówiłam sobie opcję vege ;) tak, w ramach urozmaicenia ;)
Nie wiem, jak jest z żarciem w Kętach, ale latem parę razy pozazdrościłam Strasb tego, co miała na talerzu ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:
Aniad1312 pisze:Na obóz zamówiłam sobie opcję vege ;) tak, w ramach urozmaicenia ;)
Nie wiem, jak jest z żarciem w Kętach, ale latem parę razy pozazdrościłam Strasb tego, co miała na talerzu ;)
Ja też :) to był między innymi powód :) jeden z kilku :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czyżby zainspirowała Cię też książka Jurka? :hej: Właśnie ją kończę i widzę, że mamy ze sobą coś wspólnego jednak - i on, i ja uwielbiamy guacamole i hummus :spoczko:

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ