I znowu ładne tempo

Moderator: infernal
Cichy, spoko. tylko 3 utwory mam zgrane na mp3. Tak w ogóle, to po iluś tam odsłuchaniach jej płyty stwierdzam, że jakos tak mnie dołuje. i już nie słuchamcichy70 pisze:bardzo ładny trening, ale nawet jakbym lubił adele, to i tek nie wytrzymałbym z nią ponad 18 km w uszach
Kanas, ale w tym nie ma nic nadzwyczajnego. Wsłuchaj się w słowa "Mogę chcieć lub nie" + "lubię życia smak" i inne takie podsumowania - trudno o nie w wieku 20 latKanas78 pisze:A tak z innej beczki to podziwiam Cię za to pozytywne myślenie, pozytywną energię i w ogóle.. no bo np dla mnie dzień urodzin jest jednym ze smutniejszych dni w roku![]()
![]()
A co sobie fajnego kupiłaś na zakupkach? Jeśli to nie tajemnica
wolf1971 pisze:A jaki piękny prosty ślad gps
Ja po prostu lubię długo biegaćpanucci10 pisze:zacny treningostatnio widać ze dobrze Ci sie biega te dłuższe odcinki! Nie odpuszczasz ani na krok
Dbaj o forme a na wiosne dajesz czadu
Pewnie za całokształtzoltar7 pisze:Ania dobra nie ściemniaj skoro pokazałaś tort, to teraz powiedz z jakiej okazji ten tort ?
Tylko nie ściemniaj, że to (kolejne) 18 urodziny
Na obóz zamówiłam sobie opcję vegeMartyna_K pisze:A tam spalać....Będziesz miała takiego kopa w nogach,że hejJa przynajmniej tak mam,kiedy się nafutruję jedzeniem do bólu
Nie wiem, jak jest z żarciem w Kętach, ale latem parę razy pozazdrościłam Strasb tego, co miała na talerzuAniad1312 pisze:Na obóz zamówiłam sobie opcję vegetak, w ramach urozmaicenia