Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Na przyczepy to się "kąpiele babci" stosuje, zalecił mi je jeden stary ortopeda.. cholera zgubiłam karteczkę, tam mi napisał, że się moczy nogi na przemian w ciepłej (ale nie wrzącej wodzie) z chłodną, ale nie lodowatą.. jak znajdę, to Ci podeślę na PW.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Dobajka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,58
Życiówka w maratonie: 4'19

Nieprzeczytany post

To jest ogólnie bardzo motywujący bieg :oczko: do centrum handlowego i z powrotem... tylko jedna rzecz mnie ciekawi - jak biec żeby sie nadawać do pokazania ludziom :taktak: :uuusmiech:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dobajka pisze:To jest ogólnie bardzo motywujący bieg :oczko: do centrum handlowego i z powrotem... tylko jedna rzecz mnie ciekawi - jak biec żeby sie nadawać do pokazania ludziom :taktak: :uuusmiech:
Tak, Dobajka, motywacja byla, a jakze :taktak:
a jak biec? tak jak ja: powoli :bum:
Kanas78 pisze:Na przyczepy to się "kąpiele babci" stosuje, zalecił mi je jeden stary ortopeda.. cholera zgubiłam karteczkę, tam mi napisał, że się moczy nogi na przemian w ciepłej (ale nie wrzącej wodzie) z chłodną, ale nie lodowatą.. jak znajdę, to Ci podeślę na PW.

Kanas, bardzo prosze o przepis.
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda,koniec świata to 21:D
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
Awatar użytkownika
orba
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Gro moich koleżanek wzdrygalo sie na widok mój, czy mojego roweru. Ot człowiek spocony, z jakimś błotem na twarzy a one umalowane, cud I miod normalnie a przecież przejechaly 60km od rana. Mozna? Mozna. Jak to mawia Ania: wlaczam tv seriale i jechane :hahaha:

Spinning taki zorganizowany bardzo lubię. Niestety koło mojego domu są tylko zajęcia po godzinie. Gdyby to były choć 2... Od stycznia tez chce pójść na silke. Mam taka zelaziarnie :hahaha: blisko domu wiec szkoda zeby nie porzucac tym czy owym :ble:

A teraz trzeba sie zwlec z lozka I wrocic do zycia. Ziewww

Przyjemnosci zycze
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja się czaję na spodnie sportowe z H&M z przeznaczeniem na wspinaczkę, ale chwilowo mi się cena nie podoba. Może jednak przecenią. W sumie nawet cena wyjściowa fajniejsza w Polsce niż w Szwajcarii. Już niebawem Święta. :hej:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb, ty chyba jestes taka mala jak ja, to moze poczaj sie na dzieciecym :bum: ja swoje leginsy 3/4 kupilam wlasnie tam, na 164 i sa super, a 30% tansze niz na dziale "dla doroslych"
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No jam jest 164 jak w pysk strzelił. A legginsy dziś zakupiłam na dziale normalnym, wreszcie bez zamków na dole i porządnie trzymające w pasie. Będą dziś miały próbę na wieczornym biegu, bo 3/4 są fajne, żeby wyjść i od razu biec, a nie na czekanie na start itp. No i na biegówki się przydadzą. Mają takie śmieszne zielone wzorki, ja lubię kolorowe ciuszki biegowe.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ooo, jakie ładne tempa :taktak: też dziś wpadłam w kałużę, ale z tej radości, że jest asfalt jakoś mi to było obojętne :hahaha:
Gryzza, pobiegniesz kiedyś z tym runtastikiem? Bo tak chciałabym Ci pokibicować :hej:
Fajnie, żeś się zdecydowała na run-loga, moję podpatrzeć na mapce, jak i gdzie śmigasz!
Trzym się dzielna kobieto :hej:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:16.12.2012 Niedziela

a na gore dwie bluzki (w tym ta najnowsza) i kurtka.:lalala:
jak byłbym złośliwy to bym powiedział, całe szczęście, że nie kupiła sobie trzech bluz ostatnio :)
no ale jak każdy wie, nie wiem co to złośliwość, więc taka myśl nawet przez głowę mnie nie przeszła.
a trening ładny :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tak cichy, cale szcescie ze kupilam sobie te blizke ostatnio, bo gdyby nie ona to pewnie ubralabym sie w bluze i ugotowala na twardo :oczko:
przyszły maratończyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 51:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

powitać!

przeczytałem wszystko, zazdroszczę lokalizacji i będę podglądał jako, że podobieństw widzę kilka:)
O wieku nie wspominam - bo różnica jest, ale czasy i dzieciaki się zgadzają.

pozdrawiam - tata bliźniaczek:)
powodzonka życze!
zapraszam na bloga (zwykłego): www.szuranie.pl

BLOG na forum bieganie.pl:: TUTAJ
zapraszam do komentowania: TUTAJ

szuranie.pl na Facebooku: TUTAJ
Obrazek
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze: Ubranie sie spisalo, nie bylo mi dzis za goraco, ale spocona bylam calutka. Po pierwszym km zaczelo padac, wiec wydajnosc tych wszystkich membran spadla na leb na szyje i przy domu bylo mi juz dosc nieprzyjemnie nie wiem, czy do sie cos z tym zrobic? I jeszcze przedzierajac sie przez bloto lodowe wpadlam po kostke w klauze, dobrze ze w drodze powrotnej
Grizzely a nie lepiej w tych pięknych okolicznościach przyrody biegać na biegówkach?
No co prawda to trzeba do jakiejś trasy biegowej dojechać, ale przecież siedzisz w światowym centrum biegów narciarskich... grzech z tego nie skorzystać. :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

przyszły maratończyk pisze:powitać!

przeczytałem wszystko, zazdroszczę lokalizacji i będę podglądał jako, że podobieństw widzę kilka:)
O wieku nie wspominam - bo różnica jest, ale czasy i dzieciaki się zgadzają.

pozdrawiam - tata bliźniaczek:)
powodzonka życze!
pozdrawiam rowniez :) i zapraszam do lektury, chociaz czasami doprawdy nie ma co czytac :oczko:
zoltar7 pisze:Grizzely a nie lepiej w tych pięknych okolicznościach przyrody biegać na biegówkach?
No co prawda to trzeba do jakiejś trasy biegowej dojechać, ale przecież siedzisz w światowym centrum biegów narciarskich... grzech z tego nie skorzystać. :bum:
taaak, to pytanie powraca do mnie jak bumerang :bum:
owszem, dwie godziny jazdy samochodem i jestem w super miejscach na biegowki.

ALE:
1) moj slubny uwaza, ze bieganie na nartach jest kompletnie bez sensu i zdecydowania odmawia uczestnictwa w takich formach aktywnosci
2) ja nigdy na nartach nawet nie probowalam jezdzic, musialabym sie ucyc od podstaw
3) sama z dzieciakami nie bede sie uczyc, bo skonczy sie to jakims zlamaniem albo co
4) bez dzieci na razie nie bede sie uczyc, bo sa male i lubia jeszcze spedzac czas z mama :oczko:
5) kompletnie nie mam sprzetu na takie akcje, a zakup nart + ubrania to jednak wiecej niz para butow do biegania. I nie wiadomo nawet czy mi sie spodoba :oczko:

Podsumowujac: kiedys sie chyba sprobuje nauczyc biegac na nartach, ale jeszcze nie teraz :)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:

ALE:
1) moj slubny uwaza, ze bieganie na nartach jest kompletnie bez sensu i zdecydowania odmawia uczestnictwa w takich formach aktywnosci
2) ja nigdy na nartach nawet nie probowalam jezdzic, musialabym sie ucyc od podstaw
3) sama z dzieciakami nie bede sie uczyc, bo skonczy sie to jakims zlamaniem albo co
4) bez dzieci na razie nie bede sie uczyc, bo sa male i lubia jeszcze spedzac czas z mama :oczko:
5) kompletnie nie mam sprzetu na takie akcje, a zakup nart + ubrania to jednak wiecej niz para butow do biegania. I nie wiadomo nawet czy mi sie spodoba :oczko:

Podsumowujac: kiedys sie chyba sprobuje nauczyc biegac na nartach, ale jeszcze nie teraz :)
No to ja skomentuję na świeżo po pierwszym dniu na biegówkach. :ble:

ad1 - mojego się nie tylko dało namówić, ale i go wciągnęło
ad2 - ja też nigdy wcześniej nie jeździłam na nartach, jako jedyna z naszej grupy; po jakiejś godzinie biegłam najszybciej na czele grupy :hej: zjazdów się bałam, ale nasza super instruktorka raz-dwa mnie nauczyła
ad3 - śnieg jest miękki, sprawdzone :hahaha:
ad4 - była z nami w grupie jedna mama, co przychówek wysłała z tata na narty zwykłe
ad5 - u nas wypożyczenie nart biegowych jest taniutkie, dużo mniej niż narty zjazdowe; ubrania biegowe zimowe jak najbardziej nadają się na biegówki (tylko Yatraxów nie zakładaj :oczko: )
ODPOWIEDZ