Co do ekranu zgadzam się w 100% ale zważ, że Timex mając ekran tej samej wielkości co 310xt jest od niego zauważalnie większy choć 310 do maluszków nie należy.moonfall84 pisze:heh do wielkości można sie szybko przyzwyczaic, tym bardziej ze jak wyswietlaja Ci sie 4okienka plus ogolnie zegarek <czas> to ułatwia to, ze tak sie wyraże szybkie zerknięcie i ogarniecie w mig calosci , a nie skupianie sie co tam jeest wyświetlane w danym momencie
nie lubię półśrodków albo coś jest albo tego nie ma, Timex po prostu tego nie ma, w tej kategorii Garmin miażdzy Timexa moim zdaniempanucci10 pisze:co do interwałów to automatycznie masz na tętno ale można też zrobić to tak jak ja robie czyli na tempo ustalając sobie dystans bądź czas w którym chcesz przelecieć i tyle! Po odpoczynku w x czasie naciskasz tylko ponownie start i uruchamia Ci sie od poczatku sesja interwałowa!
Z tego co wiem to z plikami można sobie poradzić poprzez konwerter, który gdzieś w sieci jest. A co do płatności serwisu www. Jest płatny czy nie jest bo do końca nie wiem?panucci10 pisze:a co do www to wchodzisz na strone timexa ściągasz za darmo aplikacje do odpowiedniego modelu, pozniej dzialasz tam krok po kroku i znowu sciagasz program do sczytywania na kompa <który niestety np z run-logiem nie dziala> bo ma inny format pliku.