rubin - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

no coś widzę, ze Pani wybitnie bez humoru dzisiaj.
znaczy- bez kija nie podchodź :)
także już milczę i się nie odzywam.
chyba :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Boże, jak ja bym chciała tyle ważyć.... nawet na wydechu... :hahaha:
Oj, Kanas, nic się nie martw, wczoraj byłam jeszcze na Wigilii w Ratuszu miejskim, spotkałam się z kolegą - razem, sprawiedliwie - znaczy po połowie wypiliśmy wino (chyba mszalne bo podłe), troszeczkę więcej niż jedno :ble: ; ponieważ po alkoholu zwykle puchnę - dzisiaj już było więcej; insza sprawa, że troszeczkę za bardzo bius mi pleciał, a to - nie wiem czy takie fajne :ble:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:no coś widzę, ze Pani wybitnie bez humoru dzisiaj.
Nie jestem w złym humorze :ble: :oczko: ; po prostu dzisiaj bieg był mało atrakcyjny (bez przygód i takich tam, a ja lubię jak coś się dzieje);
Awatar użytkownika
orba
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć :hejhej:

Przeczytałam Twój blog i gratuluję osiągnięć. Wydaje się, iż z każdym treningiem wkładasz w bieg mniej pracy...ot przychodzi sam z siebie. Przynajmniej mam jakieś takie odczucie :hahaha:

Co do "znajomych" z ławek. Wczoraj przed 21 obiegałam jak mogłam grupkę podpitych młodzieniaszków z psem no ale w końcu jakoś się przemieścili i co było począć, pobiegłam obok. Uśmiałam się potem sama z siebie bo jeden z nich chciał mi psa wypożyczyć bo ponoć jest "nie do zajechania" a on jako właściciel ledwo się trzyma na nogach. Bardzo szczera wypowiedź, nie? :hahaha: Ogólnie pożyczyli mi dobrej nocy, ot osiedlowe chłopaki.

Mam nadzieję, że i ja wytrwam w bieganiu bo jestem na samym początku owej przygody :taktak:

Przyjemności życzę =)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Panowie ławeczkowi w osiedlowym parku są najlepszymi kibicami :taktak: Podziwiam ich, jak wysiadują na tych ławeczkach zimą, naprawdę. I że im się chce za każdym moim kółeczkiem bić mi brawo i krzyczeć "Da-waj! Da-waj!" ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:
cichy70 pisze:no coś widzę, ze Pani wybitnie bez humoru dzisiaj.
Nie jestem w złym humorze :ble: :oczko: ; po prostu dzisiaj bieg był mało atrakcyjny (bez przygód i takich tam, a ja lubię jak coś się dzieje);
to co ja mam powiedzieć ?
aaaa ...no tak złapali pewnie zboczeńca i od razu nuda :) :) :)
Awatar użytkownika
orba
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Panowie ławeczkowi w osiedlowym parku są najlepszymi kibicami :taktak: Podziwiam ich, jak wysiadują na tych ławeczkach zimą, naprawdę. I że im się chce za każdym moim kółeczkiem bić mi brawo i krzyczeć "Da-waj! Da-waj!" ;)

fiu fiuuu to ja tak dobrze nie mam. Jeden gość( postury sporego tura i z burzą długich, kręconych włosów) chyba się ukrywa przed żoną. Pije dzień w dzień piwko, schowany za drzewem pod garażami. heh jak też trzeba być pijanym by sobie nie zdać sprawy, że zza drzewa wystaje połowa jego brzucha :hej: :hej: :hej: :hej:

Ogólnie mieszkam blisko akademików z polibudy więc wszelaki "wczorajszy" element po parku się szwenda :spoko:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Orba, jesteś z Cz-wy?

u mnie chwila przerwy, trzeba kogoś przypilnować, żeby poszedł spać,
Awatar użytkownika
orba
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie, aktualnie Poznań i pewnie przez kilka najbliższych lat tak zostanie :oczko:

Ja też popędzam dziecko bo ileż można łazienkę blokować :hejhej:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:
Kanas78 pisze:Boże, jak ja bym chciała tyle ważyć.... nawet na wydechu... :hahaha:
Oj, Kanas, nic się nie martw, wczoraj byłam jeszcze na Wigilii w Ratuszu miejskim, spotkałam się z kolegą - razem, sprawiedliwie - znaczy po połowie wypiliśmy wino (chyba mszalne bo podłe), troszeczkę więcej niż jedno :ble: ; ponieważ po alkoholu zwykle puchnę - dzisiaj już było więcej; insza sprawa, że troszeczkę za bardzo bius mi pleciał, a to - nie wiem czy takie fajne :ble:
No, mi się też to nie podoba, ale niestety, cycki to prawie sama tkanka tłuszczowa... :lalala:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

orba pisze: Ogólnie mieszkam blisko akademików z polibudy więc wszelaki "wczorajszy" element po parku się szwenda :spoko:
jak bym doczytała ze zrozumieniem - to wiedziałabym od razy, że nie z czewy - u nas przy akademikach i politechnice parę lat temu już wprowadzono prohibicję - skutkiem czego elementów jakby mniej
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

orba pisze:Ogólnie mieszkam blisko akademików z polibudy
I AWF-u, koleżnko, i AWF-u... :) Że też muszę się dopominać o swoje :hej: Sorry, Rubin za OT, ale muszę czuwać nad Jolą ;)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
acer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 57

Nieprzeczytany post

A u mnie park zamykają na noc więc żule siedzą na .... przystanku :) ...generalnie spoko ludzie, gorzej z "wyrostkami" którzy chodżą w bandzie i czasami biegnąc obok nich zastanawiam czy coś głupiego im nie przyjdzie do głowy ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zauważyłam, że biegając poznaje się inną stronę miasta, ja już wiem np. kto z jakim psem idzie wieczorem na spacer :oczko:
Tempo widzę takie samo, jak moje :oczko: Ale łączę się w bólu, ja tez już mam dość moich miejsc, tęsknię już za lasem :smutek:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to na dubla...

Młody zięć dostał od teściowej na gwiazdkę dwa krawaty. Aby przypodobać się jędzy, na drugi dzień, na obiad świateczny ubrał jeden z nich. Kiedy uśmiechnięty wszedł z żoną do teściów, usłyszał:
- Co, drugi krawacik się nie podobał ?
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 09:57 przez Angua, łącznie zmieniany 1 raz.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek