Angua - komentarze
Moderator: infernal
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale ja tak tylko przyimprezowo, na co dzień bez znieczulenia to mi po prostu już śmierdzą
Kaszel przeszedł pod gorącym prysznicem
Kaszel przeszedł pod gorącym prysznicem
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Oj Angua, ale smignelas! Piekny trening i czas tez super
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Bicie rekordów w tak miłych okolicznościach przyrody...i...niepowtarzalnych :uuusmiech: To Ci frajda nie lada
To się nazywa esencja biegania :uuusmiech:
To się nazywa esencja biegania :uuusmiech:
- Zaprawiony W Bojach
Dystans jest, tempo jest. Kolejny dobrze przepracowany trening.
A a propos kaszlu, ja jakoś tak dziwnie mam czasem ,że po biegu męczy mnie jakiś czas, ale w miarę szybko przechodzi.
A a propos kaszlu, ja jakoś tak dziwnie mam czasem ,że po biegu męczy mnie jakiś czas, ale w miarę szybko przechodzi.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
no co jedna to lepsza, strach normalnie na trening wychodzić.
wpędzacie mnie w kompleksy !!!
wpędzacie mnie w kompleksy !!!
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
Grunt to regularność a Tobie tego nie brakuje
Gratulacje koleżanko.
Gratulacje koleżanko.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
O! Skąd Wy wszyscy ten śnieg wzięliście? U mnie ni grama śniegu nie ma. Graty pięknej dyszki, matko święta jakie tempo!
PS. Angua - coś jest w Twoim blogu, bo też zamiast w komentach Ci się przed chwilą na niego wpisałam, ale zdążyłam wykasować.
P.S. 2 Nie masz tych Vomero całych mokrych od razu w środku od biegania po tym śniegu?
PS. Angua - coś jest w Twoim blogu, bo też zamiast w komentach Ci się przed chwilą na niego wpisałam, ale zdążyłam wykasować.
P.S. 2 Nie masz tych Vomero całych mokrych od razu w środku od biegania po tym śniegu?
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
Zapomniałem napisać, że gratuluję determinacji w taką pogodę. Szczerze ja bym dupska nie ruszył na 95%
Powiem Ci że jak na takie warunki pogodowe, to czas naprawdę super.
A co do podbiegów to musisz się wziąć do pracy :P Ja na mojej pętli już je biegam w równym tempie hihi
A co do podbiegów to musisz się wziąć do pracy :P Ja na mojej pętli już je biegam w równym tempie hihi
-
- Zaprawiony W Bojach
Heh.. przeglądałem biegi w okolicy, które nas czekają i natknąłem się na bieg w Stanowicach..? Na maratony24 zauważyłem Cię jako uczestniczkę ;d jeśli rozwiąże kilka kłopotów mógł bym nawet pobiec w tym biegu heh.. ;d
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
1. Nie łudź się, dojdzie i do Ciebiezu.zu pisze:O! Skąd Wy wszyscy ten śnieg wzięliście? U mnie ni grama śniegu nie ma. Graty pięknej dyszki, matko święta jakie tempo!
2. Kiedyś zaprosiłam do współprowadzenia bloga, cieszę się, że korzystacie
3. Vomerki wytrzymały tak do 5km (pomijając, że 200m od domu wdepnęłam w kałużę), potem już czułam, że mokro, ale wczoraj raz po śniegu, zaraz po brei. Za to się umyły jako tako
Po śniegu też? Poza tym to podbieg, którego do tej pory unikałam, chyba zakwalifikowałam go do OKJPmoonfall84 pisze:Zapomniałem napisać, że gratuluję determinacji w taką pogodę. Szczerze ja bym dupska nie ruszył na 95%
Byłoby super! To działaj, działajdanio25 pisze:Heh.. przeglądałem biegi w okolicy, które nas czekają i natknąłem się na bieg w Stanowicach..? Na maratony24 zauważyłem Cię jako uczestniczkę ;d jeśli rozwiąże kilka kłopotów mógł bym nawet pobiec w tym biegu heh.. ;d
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Głowa do góry, cycki do przodu, nie ma takich podbiegów!Angua pisze:Po śniegu też? Poza tym to podbieg, którego do tej pory unikałam, chyba zakwalifikowałam go do OKJP
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41'25"
- Życiówka w maratonie: 4h01'38"
Ładny wybieg zimowy. Powiedziałbym,że nawet ciut za szybki
Moje ostatnie 9 km wyszło w tempie 6:43 czyli na łoko tak jak Twój podbieg
A i gratuluję rekor(dzików) z 2 grudnia
Moje ostatnie 9 km wyszło w tempie 6:43 czyli na łoko tak jak Twój podbieg
A i gratuluję rekor(dzików) z 2 grudnia
Ostatnio zmieniony 05 gru 2012, 13:07 przez gonefishing, łącznie zmieniany 1 raz.
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
Wczoraj z całej trasy ok 1km po lekko oblodzonej nawierzchni (minimalny podbieg).
Normalne podbiegi na szczęście odśnieżone były - tak jak Grzegorz kiedyś napisał, podbiegi wzmacniają siłę, czuję po sobie (chyba że po prostu wzrasta mi wydolność bo długich wybieganiach).
Nie ma co - trzeba kontynuować Panie i Panowie
Normalne podbiegi na szczęście odśnieżone były - tak jak Grzegorz kiedyś napisał, podbiegi wzmacniają siłę, czuję po sobie (chyba że po prostu wzrasta mi wydolność bo długich wybieganiach).
Nie ma co - trzeba kontynuować Panie i Panowie
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Ta jes szefie! Będziem podbiegi szczelać.
Na swoje usprawiedliwienie wklejam tenże oto wykresik - coś tam jednak było po drodze
I od razu widać, gdzie uskuteczniałam czynności konserwacyjne nosa (choć nie do końca, bo pod koniec mi się GPS na chwilę urwał).
A jutro 15km
PS. Robię sobie prezent na Mikołaja i wykupuję PRO w Endzio
Na swoje usprawiedliwienie wklejam tenże oto wykresik - coś tam jednak było po drodze
I od razu widać, gdzie uskuteczniałam czynności konserwacyjne nosa (choć nie do końca, bo pod koniec mi się GPS na chwilę urwał).
A jutro 15km
PS. Robię sobie prezent na Mikołaja i wykupuję PRO w Endzio
Blogowanie
Komentowanie