Krzychu M- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzis trening super! Najbardziej w tym wszystkim podobało mi sie to że potrafiles odpuscic 7raz i podziwiam Cie dosatkowo za to ze po 6x1kmbyles nabiegac w sumie az 15km!!! Mi po takim bieganiu nie chce sie nic i tylko patrzejakby tu najkrocej dobiec do domu :)!
Krzychu M pisze:Ja bardzo lubię tę forme treningu,czuć zmęczenie,ale nie aż takie jak po 30-35 km wybieganiach.
ja wole zdecydowanie na odwrót! Lepiej sie czuje nawet po treningu 20km/5:20-5:30 +10-12km/4:40-4:50 niz jakies interwały!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
New Balance but biegowy
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:Dzis trening super! Najbardziej w tym wszystkim podobało mi sie to że potrafiles odpuscic 7raz i podziwiam Cie dosatkowo za to ze po 6x1kmbyles nabiegac w sumie az 15km!!! Mi po takim bieganiu nie chce sie nic i tylko patrzejakby tu najkrocej dobiec do domu :)!
Ja podchodzę do takiego treningu na spokojnie,nie spieszę się .4km rozgrzewki,rozciągania z 10 minut,6 km interwałów i pewnie 1,5km truchtu pomiędzy seriami się uzbierało(Garmin cały czas liczy :hahaha: )i na koniec długie roztruchtanie 4-5km tempem koło 6min/km.To pomaga potem,żeby na następny dzień nie mieć "ciężkich"nóg.I dzisiaj się czuję jakbym tego treningu wogóle nie odbył(gorzej było 3 dni temu po tych niedokończonych interwałach).
P.S. Trochę kusiło mnie wczoraj,żeby twoim wzorem trzasnąć testową dyszkę.(pewnie życiówka by była)Pogoda była wymarzona,zero wiatru.A tak w czwartek pewnie będzie śnieg i d..a zbita :bum:
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:A tak w czwartek pewnie będzie śnieg i d..a zbita :bum:
W jakich butach biegniesz we czwartek? Ja przygotuję kolce, w razie takich warunków jak dzisiejsze. Życiówki oczywiście nie pękną, ale... skoro IAAF notuje rekordy indoor/outdoor, to my możemy sobie dopisać kolumnę "snowdoor" - tam spokojnie uda się ustanowić rekord :D
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

grim80 pisze:
Krzychu M pisze:A tak w czwartek pewnie będzie śnieg i d..a zbita :bum:
W jakich butach biegniesz we czwartek? Ja przygotuję kolce, w razie takich warunków jak dzisiejsze. Życiówki oczywiście nie pękną, ale... skoro IAAF notuje rekordy indoor/outdoor, to my możemy sobie dopisać kolumnę "snowdoor" - tam spokojnie uda się ustanowić rekord :D
Jak będzie śnieg to nie biegnę.Jadę w piątek na urlop narciarski i nie chcę się nabawić kontuzji
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Ja tak samo, jeśli będzie ślisko to odpuszczam, ten start miesza mi w treningu, w tym tygodniu mam nabiegać ponad 80km więc i tak nie będę świeży, jak jeszcze dojdzie śnieg czy lód no to sensu to nie będzie miało i wrócę do pozytwistycznej, planowej pracy. W środę biegam po południu na Błoniach i zobaczę jak to będzie wyglądało.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Darekbe022
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja podobnie zaczynam myśleć na temat sylwestrowego z uwagi na nogę i ogólnie panującą aure.
Cholera wie jak będzie z przygotowaniem trasy, a orać się niepotrzebnie nie ma sensu.
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:
panucci10 pisze:Dzis trening super! Najbardziej w tym wszystkim podobało mi sie to że potrafiles odpuscic 7raz i podziwiam Cie dosatkowo za to ze po 6x1kmbyles nabiegac w sumie az 15km!!! Mi po takim bieganiu nie chce sie nic i tylko patrzejakby tu najkrocej dobiec do domu :)!
Ja podchodzę do takiego treningu na spokojnie,nie spieszę się .4km rozgrzewki,rozciągania z 10 minut,6 km interwałów i pewnie 1,5km truchtu pomiędzy seriami się uzbierało(Garmin cały czas liczy :hahaha: )i na koniec długie roztruchtanie 4-5km tempem koło 6min/km.To pomaga potem,żeby na następny dzień nie mieć "ciężkich"nóg.I dzisiaj się czuję jakbym tego treningu wogóle nie odbył(gorzej było 3 dni temu po tych niedokończonych interwałach).
P.S. Trochę kusiło mnie wczoraj,żeby twoim wzorem trzasnąć testową dyszkę.(pewnie życiówka by była)Pogoda była wymarzona,zero wiatru.A tak w czwartek pewnie będzie śnieg i d..a zbita :bum:
o dzizas!!!!Sorki Krzychu za taką wypowiedz z błędami, bykami i literówkami! Masakra jakaś! Dopiero teraz patrze co ja wczoraj pisałem :bum: Musisz mi wybaczyć ale pisałem to po imieninach u teścia i wypiciu 2l wódki :bum: ehhh sportowiec pełną gębą :spoczko: !
Ps. Ale pod sensem wypowiedzi sie podpisuje :hej:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:
Krzychu M pisze:
o dzizas!!!!Sorki Krzychu za taką wypowiedz z błędami, bykami i literówkami! Masakra jakaś! Dopiero teraz patrze co ja wczoraj pisałem :bum: Musisz mi wybaczyć ale pisałem to po imieninach u teścia i wypiciu 2l wódki :bum: ehhh sportowiec pełną gębą :spoczko: !
Ps. Ale pod sensem wypowiedzi sie podpisuje :hej:
Imieniny u teścia wazna rzecz :hahaha: :bum:
To i tak,że jeszcze miałeś siłę pisać i nie przybiłeś gwoździa nad klawiaturą :hahaha:
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Zaliczyłem właśnie blonia, jest ok i wydaje sie, ze jutro mozna pobiegać-choćby i towarzysko ale moze i mocniej sie da,wygląda zachęcająco. Mozna o 19tej sie pojawić, załatwić wpisowe, zrobić kółko rozgrzewkowo rozpoznawcze i sie zobaczy i zaplanuje Możemy sie umówić na pw
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mihumor pisze:Zaliczyłem właśnie blonia, jest ok i wydaje sie, ze jutro mozna pobiegać-choćby i towarzysko ale moze i mocniej sie da,wygląda zachęcająco. Mozna o 19tej sie pojawić, załatwić wpisowe, zrobić kółko rozgrzewkowo rozpoznawcze i sie zobaczy i zaplanuje Możemy sie umówić na pw
Ja odpadam.Tak jak piasłem na blogu.Jutro praca,praca.....Zawsze tak mam przed urlopem.A myślałem,że tym razem się uda.Powodzenia!
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Minus 6 trochę odstrasza, ale co tam :)
Ja będę, aczkolwiek trochę po 20 dopiero się pojawię.
Na maratonachpolskich organizator pisze, że nie spodziewał się aż takiej frekwencji :)
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

grim80 pisze:Minus 6 trochę odstrasza, ale co tam :)
Ja będę, aczkolwiek trochę po 20 dopiero się pojawię.
Na maratonachpolskich organizator pisze, że nie spodziewał się aż takiej frekwencji :)
Życzę powodzenia!Żeby tylko śnieg nie sypał,to będzie dobrze
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dobry trening Ci wyszedł! Ja sie włąśnie zastanawiam gdzie by tu robić interwały i coś szybszego bo po asfalcie w lesie nie da sie biegać! Lodowisko jest normalnie, bede musial szybsze treningi robić po ścieszkach w lesie gdzie jest śnieg ale za to lodu nie ma :echech:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:dobry trening Ci wyszedł! Ja sie włąśnie zastanawiam gdzie by tu robić interwały i coś szybszego bo po asfalcie w lesie nie da sie biegać! Lodowisko jest normalnie, bede musial szybsze treningi robić po ścieszkach w lesie gdzie jest śnieg ale za to lodu nie ma :echech:
Tylko do interwałów musisz wybrać w miarę płaską ściężkę.U mnie w lesie to nierealne.
A co do treningu to muszę zwiększyć objętość nawet kosztem akcentów.Czuję spadek wydolności na tempówkach,za to interwały wchodzą leciutko.A były zawsze moją piętą achillesową.Nie mniej ciągłe pod połówkę są ważniejsze.A na razie z formą jestem w lesie :taktak:
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:Tylko do interwałów musisz wybrać w miarę płaską ściężkę.U mnie w lesie to nierealne.
no niestety u mnie jest podobnie, ale lepsze pagórki niż lód i ślizgawka :echech:
Krzychu M pisze:A co do treningu to muszę zwiększyć objętość nawet kosztem akcentów.Czuję spadek wydolności na tempówkach,za to interwały wchodzą leciutko.A były zawsze moją piętą achillesową.Nie mniej ciągłe pod połówkę są ważniejsze.A na razie z formą jestem w lesie :taktak:
a tempówki to które ? A z formą idziesz w dobrym kierunku, jakbyś miał okazje gdziekolwiek zrobić test dychy to życiówke byś machnął bez dwóch zdań!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

ODPOWIEDZ