Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Rany, aż mi wstyd, że tak się opuściłam z tym pumpem :jatylko: Ale zacznę chodzić, jak się zmieni choreografia, bo obecna mi się nie podoba ;) A w międzyczasie mam w planach wypróbować TRX - przekonało mnie to, że podobno wymyślili to nudzący się komandosi Navy SEALs :spoczko:
Polecam TRX :taktak: u nas jest bez muzy, wiec calkiem przyjemnie
I zawsze to jakas odmiana. Tylko sotatnio cos mi nie po drodze na te zajecie :jatylko:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O, u mnie tego nie ma buuuu :sss:Gryzza, mnie to tak po jednym przegięciu na bajcepsy zgięcie ręki bolało (i to od wewnątrz), że czułam się, jakby mi ktoś żyły spruł na maksa :hahaha:
Ale fakt, dziwne uczucie :lalala:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj tak Kans, dzis bajcepsy daja o sobie znc, oj daja :sss:

I chcialabym podziekowac Martynie. Otoz bedac w Polsce zapuscialam sie do Superpharmu, gdzie czuje sie jak dziecko w sklepie z cukierkami. Uwielbiam ten skelp i zawsze tak komulsywnie robie zakupy (prawie taj jak zuzu z butami).
I tak mi sie w oczy rzucila sol do rytualnej kapieli i zachwalanie jej przez Martyne na forum, wiec zainwestowalam w zestaw razem z olejkiem.

Wczoraj zrobilam sobie ta rytualna kapiel wieczorem i co? Dzis mnie nic a nic przyczep nie boli :szok: a zasze dawal o sobie znac na dzien po bieganiu. Zwlaszcza, ze wczoraj w ciagu dnai nawet cos tam popiskiwal. Nie wiem czy to wina tej rytualnej kapieli czy czegos innego, ale jestem szczesliwa :hejhej:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:O, u mnie tego nie ma buuuu :sss:Gryzza, mnie to tak po jednym przegięciu na bajcepsy zgięcie ręki bolało (i to od wewnątrz), że czułam się, jakby mi ktoś żyły spruł na maksa :hahaha:
Ale fakt, dziwne uczucie :lalala:
O, o, znam to uczucie :hej: Człowiek ręki normalnie wyprostować nie może :bum: A jeszcze jak się trzaskało coś na trica, to już w ogóle dookoła ramienia wszystko boli ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzza, co to za buty? Nie mogę wypatrzeć na fotce.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Gryzza, co to za buty? Nie mogę wypatrzeć na fotce.
To Nike free run Shield
I jeszcze ich na dobra sprawe nie wyprobowalam :wrr:

edit: i wstawilam lepsze fotki :oczko:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ladne. To czekam na dokladny opis po pierwszych testach :uuusmiech:
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

takie nówki ładne, to chyba tylko do spania będziesz ubierać :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:takie nówki ładne, to chyba tylko do spania będziesz ubierać :)
No widzisz cichy, dzis je tylko po domu nosilam, na zmiane z dziecmi :ble:
Jutro zamierzam je ochrzcic, jak bede miala jedyna w tym tygodniu okazje pobiegac za jasnego :usmiech:
W ogole koniec swiata nastapil, Kraina Deszczowcow zamarzla, spadl snieg i ma lezec conajmniejntydzien :ojoj: moze to prawda ze Golfsztrom sie zatrzymuje i niedlugo beda tu tylko niedzwiedzie polarne?
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzza, dawaj dokupuj te kolce i wtedy żaden lód nie będzie Ci straszny. Wszak zima dopiero się zaczyna, a to, co zbudujesz zimą będzie nieocenione na wiosnę! :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Współczuję takich warunków, we Francji też nie ma obowiązku odśnieżania, wiem o czym mówisz...Tutaj już parę tygodni temu np. na ścieżce wzdłuż metra postawili tablicę "droga nie odśnieżana". Na szczęście w mojej dzielnicy śnieg leży rzadko, ale dziś jak jechałam do lasu to śnieg był dopiero na górze Lozanny, a jak wracaliśmy to i nad jeziorem sypało. Ale w naszej dzielnicy zbyt ciepło jeszcze, śnieg się topi niemal przed dotknięciem ziemi.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda, kup sobie te kolce, bo będziesz musiała zmienić nicka na Szczerbatelda :bum:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piękne te buty :taktak:
Ja jeszcze myślę na zimę o nakładkach przeciwpoślizgowych, kup sobie taki wynalazek, albo te kolce, bo szkoda będzie biegania na świeżym powietrzu.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

eh, wczoraj nasypalo jeszcze wiecej sniegu, normalnie katastrofa :(
pewnie czesc z was sie zastanaiwa, jakmmoge narzekac na zime, w koncu mieszkan w Norwegii. Otoz na poludniowo zachodnim wybrzezu Norwegii sniezna zima to nic oczywistego. Tutaj powinno cala zime byc +2 i deszcz, a sniego to ok. 70 km w glab kraju. Ewentualnie ze dwa dni ze sniegiem, ktory od razu sie topi. Tak samo z latem: 2 dni ladnej pogody, a potem 15 stopni i deszcz. Wieczna jesien :) I tak tez bylo jak sie tu przeprowadzilam. Za to ostatnie dwie zimy to byl snieg i mroz przez 1,5 miesiaca non stop. Pamietam jak dzieci mialy por roku, to przez miesiac w domu siedzialam, bo nie dalo sie wyjsc na spacer po tych nieodzniezonych chodnikach, po zmrozonym, zbrylonym sniegu z szerokim wozkiem trojkolowym.

Takze chyba rzeczywiscie w te kolce zainwestuje, bo nie ma zartow. Tylko troche mi szkoda kasy na takie super profesjonalne do biegania, ktore kosztuja majatek. Moze takie normalne tez sie nadadza? Z drugiej strony sztuczna szczeka tez kosztuje majatek i jeszcze do tego dochodzi ciagly stres ze wypadnie :bum:

I w ogole to mam zakwasy w nogach po wczorajszym biegu: czyzbym uzywala innych miesni niz do tej pory, tak jak obiecuja reklamy? :tonieja:
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Szkoda, że jesteś w Norwegii - bo w Lidlu można było takowe upolować. Ale zawsze, jeśli znów rzucą towar, można Ci do Norłeja przesłać ;)
ODPOWIEDZ