toudi - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

szymon_szym pisze:zrobiłeś świetny wynik! gratuluję.

bardzo trudno ocenić wartość wyniku po czasie, bo mówimy tu o przełaju i nigdy nie wiadomo do końca jaki był dokładny dystans. popatrz na poziom gości, którzy nabiegali poszczególne wyniki.
dokładnie, jak kiedyś jeździłem MTB (amatorsko) to zasada była prosta w jakimś tam cyklu, czas zwycięzcy dzielony przez mój x km i wychodziła punktacja. albo odwrotnie, ale kto chce sam sobie dojdzie do zasady wyliczenia.
wiadomo, że poziom czołówki może być różny, niemniej już chyba nie ma słabo obsadzonych biegów. co zresztą cieszy. :)
i do dziś sobie sprawdzam ten współczynnik, mówi on dużo po postępach lub ich braku :)

edyta pisze, że oczywiście gratuluje wyniki i jest pod wrażeniem :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
gonefishing
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41'25"
Życiówka w maratonie: 4h01'38"

Nieprzeczytany post

Super bieg Marcinie. Naprawdę suuuuuuper. Biorąc pod uwagę, że to był bieg o niepłaskim profilu, ten drobny błąd na końcu oraz tylko dwutygodniową przerwę od ostatniego mocnego startu to rekordowy międzyczas z niepodległościowej dziesiątki jest już historią w czasie przyszłym :hahaha:

A w przyszłym roku będziesz regularnie biegał poniżej 40m. na dychę. - to niemal pewne.

Gratulejszyn :hej:
BLOG - KOMENTARZE
ULICZNE: 5km 20:03 10km 41:25 21,1km 1:34:52
PRZEŁAJOWE: 42,2km 4:01:38
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratki Toudi:)
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
Awatar użytkownika
MackoMedyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 58,16

Nieprzeczytany post

Gratki :usmiech:
"Jak ktoś ma pecha, to i w d.pie palec złamie." Robert Górski.
Mój blog treningowy: viewtopic.php?f=27&t=30073
Komentarze do niego: viewtopic.php?f=28&t=30084
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluję biegu :usmiech: Takie luźniejsze starty dużo dają własnie pod kątem strategii - kiedy przycisnąć, kiedy jeszcze się wstrzymać. Więc nie ma tego złego :oczko:
21min na 5km...
Obrazek
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje ;) u Ciebie jest progres niesamowity ;d z życiówki na życiówkę, masakra jednym słowem
Awatar użytkownika
toudi
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 40:26

Nieprzeczytany post

szymon_szym pisze:na takim biegu warto być ciut wcześniej i zrobić część rozgrzewki biegnąc trasę w drugą stronę. wtedy wiesz dokładnie jak wygląda końcówka i możesz nastawić się mentalnie.
Do tych samych wniosków doszedłem jak wracałem z biegu do domu, teraz już zawsze przed każdym biegiem będę robić ten ostatni km jako rozgrzewkę.
kamilwroblewski78 pisze:A w przyszłym roku będziesz regularnie biegał poniżej 40m. na dychę. - to niemal pewne.
Cieżko będzie to osiągnąć. Póki co plan na rok 2012 to złamać 41 minut więc poprawa na życiówce o prawie 2 minuty. No chyba że uda mi się to w pierwszym starcie to cel do końca roku to będzie złamać te 40min. Kurde znowu za daleko wybiegam w przyszłość.
Angua pisze:Takie luźniejsze starty dużo dają własnie pod kątem strategii - kiedy przycisnąć, kiedy jeszcze się wstrzymać.
Dla mnie to nie był luźny bieg dałem z siebie dosłownie wszystko a przez błąd techniczny moje zmęczeni na mecie 10/10.
danio25 pisze:Gratulacje ;) u Ciebie jest progres niesamowity ;d z życiówki na życiówkę, masakra jednym słowem
Tak to już jest z początkiem trenowania, na początku spory postęp a potem być lepszym jest co raz to trudniej.

szymon_szym, cichy70, kamilwroblewski78, azile, MackoMedyk, Angua, danio25 dzięki wam za gratulacje i czytanie moich wypocin :)
BLOG || Komenty || Endo
Cooper - 3000m
1KM - 3:15
5KM - 19:18
10KM - 39:58
Awatar użytkownika
miszcz95
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:48:20

Nieprzeczytany post

toudi pisze:]Tak to już jest z początkiem trenowania, na początku spory postęp a potem być lepszym jest co raz to trudniej.
Jakoś się na razie nie zanosi żebyś zwolnił :usmiech: Gratulacje :usmiech: Można sobie pomarzyć o takich czasach :bum:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

toudi pisze:
Angua pisze:Takie luźniejsze starty dużo dają własnie pod kątem strategii - kiedy przycisnąć, kiedy jeszcze się wstrzymać.
Dla mnie to nie był luźny bieg dałem z siebie dosłownie wszystko a przez błąd techniczny moje zmęczeni na mecie 10/10.
Nie, nie, nie - nie to miałam na myśli. Chodziło mi, że to nie była wielka, obreklamowana impreza, więc tym bardziej wielkie ukłony.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 40:26

Nieprzeczytany post

Angua pisze:Nie, nie, nie - nie to miałam na myśli. Chodziło mi, że to nie była wielka, obreklamowana impreza, więc tym bardziej wielkie ukłony.
A no to w takim razie zwracam honor :hahaha:
BLOG || Komenty || Endo
Cooper - 3000m
1KM - 3:15
5KM - 19:18
10KM - 39:58
wilden
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Wynik na dychę - genialny, zazdroszczę tym bardziej, że sam ostatnio poprawiłem swój rekord na tym dystansie o kilka minut, ale to i tak wciąż sporo ponad 50", a ty po tak krótkim czasie wykręcasz takie wyniki, kozak. :taktak:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Życzę szybkiej regeneracji :usmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:48:20

Nieprzeczytany post

Zleci szybko :) Szybkiego powrotu na trasy :oczko:
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

trochę prowokacyjnie zapytam, po co Ci ten maraton? nie lepiej potrenować jeszcze pod dyszkę, poprawić wyniki na krótszych dystansach, a dopiero potem myśleć o "dłuższych celach"? poważnie rozważ tę opcję, taka moja rada :hahaha:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oh mama! Cele robią wrażenie, życzę, żeby wszystkie udało się zrealizować & :usmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek