![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![ehh :lalala:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderator: infernal
Oto glos rozsadkugrim80 pisze:Mimo, żem facet, to jedną ciążę przeżyłem z żoną, teraz jestem w 1/3 kolejnej drogi, więc doradzę - co mi tam
Jedz, na co masz ochotę. Ciągnie Cię do warzyw - jedz surówki. Ciągnie do owoców - pij soki. Do mięsa - funduj sobie befsztyk, tylko ze smażonymi uważaj. Jak Cię coś odrzuca, łapie na wymioty - odstaw. Ot i cała szkoła ciążowej diety
Jesz to, czego potrzebuje dziecko, a o tym dowiadujesz się z reakcji swego organizmu
Większe obostrzenia będą, jak urodzisz i zaczniesz karmić.
no popatrz, moj wewnetrzny wykrywacz botow tym razem mnie nie zaalarmowalmoonfall84 pisze:Przecież to botpo co się produkujecie
z ciekawości sprawdziłem posty tego usera i co 1min wysyłane :D w różnych tematach, to chyba coś nie takGryzzelda pisze:no popatrz, moj wewnetrzny wykrywacz botow tym razem mnie nie zaalarmowalmoonfall84 pisze:Przecież to botpo co się produkujecie
Cetria = boot. Szkoda klawiaturyDOM pisze:O co kaman, bo nie nadążam...?
No, po 2 tygodniowo to od 14-tego;) A książek na świecie jest bezmiar :D Poza tym są takie pozycje, które trzeba co jakiś czas przypominać sobieWariatkm pisze:Ale jak 2 książki w ciągu tygodnia od 4 roku życia ? To jeszcze coś zostało do czytania po za książką telefoniczną ?