Angua - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ostatnio ciągle słyszę o tych magicznych ćwiczeniach Ewy Chodakowskiej..Aż będę musiała sprawdzić,z czym to się je :taktak:
New Balance but biegowy
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Angua - masz wszystkie płyty? która najbardziej Ci się podoba?
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Martyna_K pisze:Ostatnio ciągle słyszę o tych magicznych ćwiczeniach Ewy Chodakowskiej..Aż będę musiała sprawdzić,z czym to się je :taktak:
Ja wczoraj testowo z córą poskakałam, zmachałam się, ale mała już dzisiaj pytała, czy będziemy tańczyć :hej:
Myślę, że uzupełnię nimi trening.
agnieszka_ pisze:Angua - masz wszystkie płyty? która najbardziej Ci się podoba?
Niestety nie, posiłkowałam się you tube. Na razie przetestowałam to KILLER 1. Myślę, że w niedzielę jako spr zrobię całość.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co tam słychać?:)
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przepraszam, że tak się odcięłam przez te 2 tygodnie, w pracy średnio mogę teraz posiedzieć na necie, a w domu mam ostatnio istotę całkiem nie do opanowania, która wyciąga ze mnie te marne resztki energii, jakie zostają po pracy :oczko: Nie lubię jesieni, najchętniej cały czas bym spała. Ale dość obijania się, trzeba ścisnąć tyłek i wykrzesać coś z siebie, zamiast dawać się pogodzie, na którą i tak nie mam wpływu :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie poddawaj się!

U mnie wciąż przerwa od biegania, bo kolano boli - ale staram się porządnie nogi i brzuszek ćwiczyć. Naturalnie o ćwiczeniach przypomina mi sie na koniec dnia i ćwiczenia to tak 1-2 w nocy. Pewnie rano po spaniu 3-4 godziny (wstaję o 5-5:30) specjalnie rześko wyglądać nie mogę - ale cóż, czego się nei robi dla biegania :D
zgodnie z naturą!
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Długo Cię to kolano męczy :echech: a co z biegami górskimi? dalej masz na nie ochotę?
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua,tym zdjęciem możesz śmiały rywalizować ze Strasb w bitwie na widoki-może daleko nam do Francji,czy innych Włochów,ale też mamy,czym się chwalić,a co! :hahaha: :hejhej:
Awatar użytkownika
Dobajka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,58
Życiówka w maratonie: 4'19

Nieprzeczytany post

A ktoś tu nie tak dawno pisał,że tylko szaro, buro i ponuro i chodniki, asfalt.... :oczko: :oczko: w tej okolicy.

Oj ty kiciara jesteś :hejhej:

Mnie też jesień usypia i spowalnia. Nawet nie problem z pogodą tylko z brakiem słońca...za krótko :echech: Byle do wiosny :oczko:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Od razu kiciara :hahaha:
Po prostu mój dobry człowiek kolega biegowy mnie zabrał w lasy, a tak na co dzień to niestety asfalty i bruki. Dzisiaj też, bleee.
Już chcę wiosnę, ciepełko, lekkość, super tempo, będę fruwać jak liść na wietrze, mając figurę niczym hollywoodzka piękność :hahaha: dobra ta kawa, którą wypiłam, jak widać działa :oczko:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,58
Życiówka w maratonie: 4'19

Nieprzeczytany post

Jak to mówili????
"Ja też poproszę to co Ta Pani " :hahaha: :hej:
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ładny czas wyciągnęłaś!:)
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej, Angua
może nie zauważyłaś, ale przez kilka chwil miałaś współautora do swojego bloga :hahaha: . Napisałam posta w Twoim blogu, zamiast w komentarzach.
Angua pisze: w domu mam ostatnio istotę całkiem nie do opanowania, która wyciąga ze mnie te marne resztki energii, jakie zostają po pracy
Znam to ... więc tym bardziej wyrywaj z domu :hejhej: , ja bym tak zrobiła

Dzieci to ciekawe zjawisko - w pracy człowiek radzi sobie z naprawdę sporymi problemami, a w domu taki mały krasnal potrafi doprowadzić do skrajnego załamania :hahaha: .
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Angua, re-we-lka! :uuusmiech: Ogromny postęp,moje najserdeczniejsze biegowe gratulacje :)
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze: Znam to ... więc tym bardziej wyrywaj z domu :hejhej: , ja bym tak zrobiła

Dzieci to ciekawe zjawisko - w pracy człowiek radzi sobie z naprawdę sporymi problemami, a w domu taki mały krasnal potrafi doprowadzić do skrajnego załamania :hahaha: .
Wyrywam kiedy się da. Przedwczoraj robiłam Chodakowską, po 10min mała przyszła wyginać się ze mną (zwiała z łóżka), po 20 min do niego wróciła i "mamusiaaaa" i koniec imprezy. Ale 20 min udało się zrobić :usmiech:
Martyna_K pisze:Angua, re-we-lka! :uuusmiech: Ogromny postęp,moje najserdeczniejsze biegowe gratulacje :)
Po powrocie byłam w takim szoku, że dałam radę, że zapomniałam o rozciąganiu :bum:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek