MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
AvantaR
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39m:54s
Życiówka w maratonie: 3g:28m:16s
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No właśnie zdziwiłem się, że jest taki zakaz. Musiałem jeszcze być zaspany i nie przeczytać dokładnie. Dzięki! ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

AvantaR pisze:No właśnie zdziwiłem się, że jest taki zakaz. Musiałem jeszcze być zaspany i nie przeczytać dokładnie. Dzięki! ;)
Chaba już wiem co miałeś na myśli :taktak: jak dobrze pamiętam to taka tabliczka jest na słupkach do skoku o tyczce i to się tyczy tych urządzeń. Regulamin korzystania ze stadionu jest wywieszony od niedawna przy wejściu.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Krótkie podsumowanie biegu w Rudzie

Jako że się lenię, to rzadko biegam. Zwłaszcza w towarzystwie. Mój ostatni bieg to Żory, gdzie poległem "elektronicznie". Tym razem posłuchałem expertów i pobiegłem tylko z zegarkiem ze stoperem.
Szkoda, że nie było oznaczeń kilometrów, zresztą długość pętli też chyba nikomu nie jest znana :)
Ale może to i lepiej, bo każde okrążenie słabiej, na końcówce to brali mnie już wszyscy, z emerytowanymi nauczycielkami włącznie.

PS1. ŹLE SIĘ BIEGA Z KATAREM
PS2. Zbierałem się od razu po biegu, więc nie mam nic wspólnego z kluskami
PS3. Dla tych którzy nie byli, ale fotki widzieli. Marta biegła w ten piękny dzień NIEPODLEGŁOŚCI ze swoim owczarkiem NIEMIECKIM pokrzykując "schnell" "schnell" "schnell". To tyle jeżeli CHODZI o BIEGANIE na 6 nogach :)
PS4. FAJNIE BYŁO :)
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No ładnie, teraz to z Martą musimy sobie poważnie porozmawiać na temat patriotyzmu. :D

Moi Drodzy, serdeczne gratulacje udanego startu. Ja niestety nie mogłem ponieważ niedziela była jedynym dniem który mogłem odpocząć razem ze swoją żonką. Jak wszyscy wiecie już wkrótce otwarcie sklepu w którym teraz pracuje na które serdecznie wszystkich zapraszam :D

Środa - oficjalne otwarcie, sobota i niedziela - weekend otwarcia więc będą warsztaty capoeira, tańce towarzyskie itp.

Zgłosiłem Was do naszej rywalizacji. Jeśli jakiś błąd to proszę o info.
XIX Bieg Niepodległości - Ruda Śląska 11.11.2012 (12km.)

Mirosław Franke
Leszek Nogal
Tomasz Franke
Łukasz Ryguła
Jan Wróble
Fabian Mzyk
Marta Grzyśka
Patrycja Rzychoń
Radosław Nogal (3km.)
Witold Mzyk (3km.)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

J@SIEK pisze:Szkoda, że nie było oznaczeń kilometrów, zresztą długość pętli też chyba nikomu nie jest znana :)
Ale może to i lepiej, bo każde okrążenie słabiej, na końcówce to brali mnie już wszyscy, z emerytowanymi nauczycielkami włącznie.
Powiem Ci Janek że z tą słabością miałem identycznie. Teraz to nawet się zastanawiam czy nam czegoś do jedzenia nie dosypali ;-).
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:
J@SIEK pisze:Szkoda, że nie było oznaczeń kilometrów, zresztą długość pętli też chyba nikomu nie jest znana :)
Powiem Ci Janek że z tą słabością miałem identycznie. Teraz to nawet się zastanawiam czy nam czegoś do jedzenia nie dosypali ;-).
Nie wiem jak u Was, ale u mnie to jedyna słuszna metoda....zegarek i tyle..jakoś nie wyobrazam sobie biegac zawodów z gpsami, czy pulsometrami i korygować bieg np z powodu zbyt wysokiego tętna :hej:
Pech ze nie było oznaczeń..a moze gdzies na drzewach były?? ja dopiero na trzeciej edycji Biegu Dzika zauważylem te oznaczenia na drzewach :hahaha: :hahaha:

Jasiek..ale powiem Ci te emerytowane nauczycielki to już przesada :hejhej:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

KOLEJNA ŚRODA PRZED NAMI :-) WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAMY :-) Również tych nowych i niezdecydowanych.
MaviArea godzi. 20:15 - Rozgrzewka na cześć Marcina :-)
Basik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mam nadzieje ze milo dzis spedzice impreze otwarcia decathlonowego, bardzo zaluje bo chcialam tam byc z wami ;-( owocnyh zakpow promocyjnych, i dobrego rowerowania wieczorem ;-) pozdrowionka
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Basik pisze:Mam nadzieje ze milo dzis spedzice impreze otwarcia decathlonowego, bardzo zaluje bo chcialam tam byc z wami ;-( owocnyh zakpow promocyjnych, i dobrego rowerowania wieczorem ;-) pozdrowionka
Ale dzis wtorek nie?
Tez mi sie jakos pieprzy wszystko, ale jakoś się łapię... :oczko:

Ale ja życze tego co Basia, tyle, że jutro :hej: :oczko:

Gratuluje wszystkim udanego startu w Rudzie Śl...

pozdrawiam!
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Basik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

:lalala: ]No fakt, rowerujecie jutro. W tym szpitalu juz mi sie dni myla. Bo Kadil ma jechac . Pozdro
Awatar użytkownika
AvantaR
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze:KOLEJNA ŚRODA PRZED NAMI :-) WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAMY :-) Również tych nowych i niezdecydowanych.
MaviArea godzi. 20:15 - Rozgrzewka na cześć Marcina :-)
W sensie Spinning? Ostatnio właśnie myślałem czy by nie spróbować ... może będzie dobra okazja ;)

Swoją drogą, czy buty biegowe z Decathlonu są coś warte? Ale tak serio, serio. Muszę w końcu kupić szczewiki do lotania i nie ukrywam, że ceny w Decathlonie są kuszące. Aczkolwiek wolę zapłacić więcej, ale żeby nie rozleciały się po miesiącu. Jakieś rady?
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Oj Avantar, Avantar, 5 post i już grabisz. Jak to czy są coś warte, poproś w mikołowskim Decathlonie managera działu bieganie to się wszystkiego dowiesz :)
Awatar użytkownika
AvantaR
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

J@SIEK pisze:Oj Avantar, Avantar, 5 post i już grabisz. Jak to czy są coś warte, poproś w mikołowskim Decathlonie managera działu bieganie to się wszystkiego dowiesz :)
Tak, tak, wiem kto jest managerem. Co nie zmienia faktu, że chciałbym usłyszeć opinię z różnych źródeł.
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja biegałem przez 2 lata w czarnych "trailowych" kapteranach za 90 zł i złego słowa nie mogę powiedzieć. Żona biega w eliofeetach kupionych w końcówce serii za 40 dychy i je uwielbia, lekkie, przewiewne, wygodne.
Jeżeli masz do wydania 200-500 zł to można szukać czegoś lepszego. Jeżeli chcesz wydać mniej, zwłaszcza poniżej 100 zł, to decathlon jest w sumie jedyną słuszną opcją :)
Tomek Wawrzeń
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:11

Nieprzeczytany post

Menadżerem od biegania jest Ola, nasza pani trener:). Ja biegam w tych najtańszych - Ekiden 50 i nie narzekam. Mam zamiar kupić sobie te trekingowe (też najtańsze) żeby biegać zimą.
10 km - 46:11 netto (13.10.2013 - VI Bieg Żorski)
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
ODPOWIEDZ