MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- AvantaR
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39m:54s
- Życiówka w maratonie: 3g:28m:16s
- Kontakt:
No właśnie zdziwiłem się, że jest taki zakaz. Musiałem jeszcze być zaspany i nie przeczytać dokładnie. Dzięki!
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
Chaba już wiem co miałeś na myśli jak dobrze pamiętam to taka tabliczka jest na słupkach do skoku o tyczce i to się tyczy tych urządzeń. Regulamin korzystania ze stadionu jest wywieszony od niedawna przy wejściu.AvantaR pisze:No właśnie zdziwiłem się, że jest taki zakaz. Musiałem jeszcze być zaspany i nie przeczytać dokładnie. Dzięki!
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
- J@SIEK
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Krótkie podsumowanie biegu w Rudzie
Jako że się lenię, to rzadko biegam. Zwłaszcza w towarzystwie. Mój ostatni bieg to Żory, gdzie poległem "elektronicznie". Tym razem posłuchałem expertów i pobiegłem tylko z zegarkiem ze stoperem.
Szkoda, że nie było oznaczeń kilometrów, zresztą długość pętli też chyba nikomu nie jest znana
Ale może to i lepiej, bo każde okrążenie słabiej, na końcówce to brali mnie już wszyscy, z emerytowanymi nauczycielkami włącznie.
PS1. ŹLE SIĘ BIEGA Z KATAREM
PS2. Zbierałem się od razu po biegu, więc nie mam nic wspólnego z kluskami
PS3. Dla tych którzy nie byli, ale fotki widzieli. Marta biegła w ten piękny dzień NIEPODLEGŁOŚCI ze swoim owczarkiem NIEMIECKIM pokrzykując "schnell" "schnell" "schnell". To tyle jeżeli CHODZI o BIEGANIE na 6 nogach
PS4. FAJNIE BYŁO
Jako że się lenię, to rzadko biegam. Zwłaszcza w towarzystwie. Mój ostatni bieg to Żory, gdzie poległem "elektronicznie". Tym razem posłuchałem expertów i pobiegłem tylko z zegarkiem ze stoperem.
Szkoda, że nie było oznaczeń kilometrów, zresztą długość pętli też chyba nikomu nie jest znana
Ale może to i lepiej, bo każde okrążenie słabiej, na końcówce to brali mnie już wszyscy, z emerytowanymi nauczycielkami włącznie.
PS1. ŹLE SIĘ BIEGA Z KATAREM
PS2. Zbierałem się od razu po biegu, więc nie mam nic wspólnego z kluskami
PS3. Dla tych którzy nie byli, ale fotki widzieli. Marta biegła w ten piękny dzień NIEPODLEGŁOŚCI ze swoim owczarkiem NIEMIECKIM pokrzykując "schnell" "schnell" "schnell". To tyle jeżeli CHODZI o BIEGANIE na 6 nogach
PS4. FAJNIE BYŁO
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No ładnie, teraz to z Martą musimy sobie poważnie porozmawiać na temat patriotyzmu. :D
Moi Drodzy, serdeczne gratulacje udanego startu. Ja niestety nie mogłem ponieważ niedziela była jedynym dniem który mogłem odpocząć razem ze swoją żonką. Jak wszyscy wiecie już wkrótce otwarcie sklepu w którym teraz pracuje na które serdecznie wszystkich zapraszam :D
Środa - oficjalne otwarcie, sobota i niedziela - weekend otwarcia więc będą warsztaty capoeira, tańce towarzyskie itp.
Zgłosiłem Was do naszej rywalizacji. Jeśli jakiś błąd to proszę o info.
XIX Bieg Niepodległości - Ruda Śląska 11.11.2012 (12km.)
Mirosław Franke
Leszek Nogal
Tomasz Franke
Łukasz Ryguła
Jan Wróble
Fabian Mzyk
Marta Grzyśka
Patrycja Rzychoń
Radosław Nogal (3km.)
Witold Mzyk (3km.)
pozdrawiam
Moi Drodzy, serdeczne gratulacje udanego startu. Ja niestety nie mogłem ponieważ niedziela była jedynym dniem który mogłem odpocząć razem ze swoją żonką. Jak wszyscy wiecie już wkrótce otwarcie sklepu w którym teraz pracuje na które serdecznie wszystkich zapraszam :D
Środa - oficjalne otwarcie, sobota i niedziela - weekend otwarcia więc będą warsztaty capoeira, tańce towarzyskie itp.
Zgłosiłem Was do naszej rywalizacji. Jeśli jakiś błąd to proszę o info.
XIX Bieg Niepodległości - Ruda Śląska 11.11.2012 (12km.)
Mirosław Franke
Leszek Nogal
Tomasz Franke
Łukasz Ryguła
Jan Wróble
Fabian Mzyk
Marta Grzyśka
Patrycja Rzychoń
Radosław Nogal (3km.)
Witold Mzyk (3km.)
pozdrawiam
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Powiem Ci Janek że z tą słabością miałem identycznie. Teraz to nawet się zastanawiam czy nam czegoś do jedzenia nie dosypali .J@SIEK pisze:Szkoda, że nie było oznaczeń kilometrów, zresztą długość pętli też chyba nikomu nie jest znana
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Nie wiem jak u Was, ale u mnie to jedyna słuszna metoda....zegarek i tyle..jakoś nie wyobrazam sobie biegac zawodów z gpsami, czy pulsometrami i korygować bieg np z powodu zbyt wysokiego tętnaLukas75 pisze:Powiem Ci Janek że z tą słabością miałem identycznie. Teraz to nawet się zastanawiam czy nam czegoś do jedzenia nie dosypali .J@SIEK pisze:Szkoda, że nie było oznaczeń kilometrów, zresztą długość pętli też chyba nikomu nie jest znana
Pech ze nie było oznaczeń..a moze gdzies na drzewach były?? ja dopiero na trzeciej edycji Biegu Dzika zauważylem te oznaczenia na drzewach
Jasiek..ale powiem Ci te emerytowane nauczycielki to już przesada
-
- Rozgrzewający Się
Mam nadzieje ze milo dzis spedzice impreze otwarcia decathlonowego, bardzo zaluje bo chcialam tam byc z wami ;-( owocnyh zakpow promocyjnych, i dobrego rowerowania wieczorem pozdrowionka
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Ale dzis wtorek nie?Basik pisze:Mam nadzieje ze milo dzis spedzice impreze otwarcia decathlonowego, bardzo zaluje bo chcialam tam byc z wami ;-( owocnyh zakpow promocyjnych, i dobrego rowerowania wieczorem pozdrowionka
Tez mi sie jakos pieprzy wszystko, ale jakoś się łapię...
Ale ja życze tego co Basia, tyle, że jutro
Gratuluje wszystkim udanego startu w Rudzie Śl...
pozdrawiam!
- AvantaR
- Wyga
- Kontakt:
W sensie Spinning? Ostatnio właśnie myślałem czy by nie spróbować ... może będzie dobra okazjaEwa N. pisze:KOLEJNA ŚRODA PRZED NAMI WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAMY Również tych nowych i niezdecydowanych.
MaviArea godzi. 20:15 - Rozgrzewka na cześć Marcina
Swoją drogą, czy buty biegowe z Decathlonu są coś warte? Ale tak serio, serio. Muszę w końcu kupić szczewiki do lotania i nie ukrywam, że ceny w Decathlonie są kuszące. Aczkolwiek wolę zapłacić więcej, ale żeby nie rozleciały się po miesiącu. Jakieś rady?
- AvantaR
- Wyga
- Kontakt:
Tak, tak, wiem kto jest managerem. Co nie zmienia faktu, że chciałbym usłyszeć opinię z różnych źródeł.J@SIEK pisze:Oj Avantar, Avantar, 5 post i już grabisz. Jak to czy są coś warte, poproś w mikołowskim Decathlonie managera działu bieganie to się wszystkiego dowiesz
- J@SIEK
- Stary Wyga
Ja biegałem przez 2 lata w czarnych "trailowych" kapteranach za 90 zł i złego słowa nie mogę powiedzieć. Żona biega w eliofeetach kupionych w końcówce serii za 40 dychy i je uwielbia, lekkie, przewiewne, wygodne.
Jeżeli masz do wydania 200-500 zł to można szukać czegoś lepszego. Jeżeli chcesz wydać mniej, zwłaszcza poniżej 100 zł, to decathlon jest w sumie jedyną słuszną opcją
Jeżeli masz do wydania 200-500 zł to można szukać czegoś lepszego. Jeżeli chcesz wydać mniej, zwłaszcza poniżej 100 zł, to decathlon jest w sumie jedyną słuszną opcją
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:11
Menadżerem od biegania jest Ola, nasza pani trener:). Ja biegam w tych najtańszych - Ekiden 50 i nie narzekam. Mam zamiar kupić sobie te trekingowe (też najtańsze) żeby biegać zimą.
10 km - 46:11 netto (13.10.2013 - VI Bieg Żorski)
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511