Grzesiek - vox populi
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
sorki to konkretnie było do Piecha
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
- Życiówka w maratonie: brak
Bo ja lubię na endo napisaćgrim80 pisze:Qba, na razie dobrze mi się biega w tym, co mam - asicsy na asfalt, adiki na teren. Ta anty-błotna podeszwa rewelacyjna jest
A w ogóle to zawiedziony jestem - ja tu piątkę w 27 minut trzasnąłem wczoraj, a w komentach cisza
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Robert, Ty jesteś rozgrzeszony
Dziś dzień wolny od truchtania, a mnie nosi coś... W niedzielę ma padać w KRK, więc chyba sobie na sobotę przesunę bieganie 11km po górkach w ramach Święta Niepodległości
Chcę też trochę wydłużyć trasę przed pracą, do min.8, może pełne 10km, żeby raz w tygodniu ją pobiec (a raz wcześniejsze 5-6). Nawet już Endo i Geocontext poszły w ruch, marszruta jest, czekam na przyszły tydzień, bo jeśli forma się utrzyma, to może poniżej 1h zejdę...
Dziś dzień wolny od truchtania, a mnie nosi coś... W niedzielę ma padać w KRK, więc chyba sobie na sobotę przesunę bieganie 11km po górkach w ramach Święta Niepodległości
Chcę też trochę wydłużyć trasę przed pracą, do min.8, może pełne 10km, żeby raz w tygodniu ją pobiec (a raz wcześniejsze 5-6). Nawet już Endo i Geocontext poszły w ruch, marszruta jest, czekam na przyszły tydzień, bo jeśli forma się utrzyma, to może poniżej 1h zejdę...
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
To sobie wyobraź jak mnie nosi :Dgrim80 pisze:Robert, Ty jesteś rozgrzeszony
Dziś dzień wolny od truchtania, a mnie nosi coś...
Życzę tego z całego mojego naciągniętego mięśniagrim80 pisze:Nawet już Endo i Geocontext poszły w ruch, marszruta jest, czekam na przyszły tydzień, bo jeśli forma się utrzyma, to może poniżej 1h zejdę...
Ale tak jak pisałem - na rekordy przyjdzie czas na wiosnę.
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie, a jak tam u Ciebie? W przyszłym tygodniu popróbujesz delikatnie potruchtać?
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
Zależy jaką odpowiedź uzyskam w poniedziałek od fizjoterapeutki
W ten sam dzień też mam wizytę u ortopedy, więc dam znać.
W ten sam dzień też mam wizytę u ortopedy, więc dam znać.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
heh.. zakupy w Lidlu, jak myślisz te kolce będę spełniać w pełni swoje biegowe zadanie? Chciałem też je kupić ale nie byłem w 100% pewny.
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Wyglądają ok, trafił mi się ostatni egzemplarz, więc - tak jak z pulsometrem było - wziąłem
A softshellik chyba będzie strzałem w 10 - bardzo wygodny i ciepły
A softshellik chyba będzie strzałem w 10 - bardzo wygodny i ciepły
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
we wrześniu też kupiłem softshell w lidlu w ramach kolekcji dla biegaczy etc.. Oczywiście kupiłem go z myślą o bieganiu w srogie mrozy. Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie w tym biegać, jest za ciepły i prawie wcale nie oddycha. Ale przynajmniej mam fajną kurtkę do chodzenia na co dzień za śmieszne pieniądze :D
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Ja kupiłem, zobaczymy, czy będą przydatne, jak na razie naciągnąłem ledwo na buty. Rozmiarówka kolców podawała 41-45, czyli jestem w górnym zakresie z butem biegowym. Majątku nie kosztują, a jeśli nie do biegu, to do używania z cywilnymi będą jak znalazł (teściowej tez kupiłem) Musze o nią dbać, by sobie krzywdy nie zrobiła, jest unikalna jak na teściowądanio25 pisze:heh.. zakupy w Lidlu, jak myślisz te kolce będę spełniać w pełni swoje biegowe zadanie? Chciałem też je kupić ale nie byłem w 100% pewny.
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
No to piątka, też mam dobrą teściową - tylko moja az tak dużej stopy nie ma
-
- Zaprawiony W Bojach
Skusiłem się i też je zakupiłem, jeśli nie do biegania to na pewno się przydadzą miałem lekko szczęście bo była to ostatnia para w rozmiarówce 41-45
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Były do wzięcia dwa rozmiary: 41-45 i mniejszy, pewnie damski, 36-40, dla teściowej w sam razgrim80 pisze:No to piątka, też mam dobrą teściową - tylko moja az tak dużej stopy nie ma
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Żartowałem z teściową, widziałem też w moim Lidlu rozmiarówkę mniejszą.
A dziś - super się biegło, gdzież bym 2-3 miesiące temu jeszcze uwierzył w dyszkę poniżej 55 minut!
A dziś - super się biegło, gdzież bym 2-3 miesiące temu jeszcze uwierzył w dyszkę poniżej 55 minut!
- majdan_
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49m:37s
- Kontakt:
Grzesiek, fajne dokumentujesz swoje bieganie. Widac, że jesteś mocno wkręcony, bo ambitnie opisujesz każdy trening na blogu oraz na endomondo
Czemu używasz tak wiele programów do pomiaru? Ciekawi mnie ten pulsometr z Lidla - słyszałem już kilka razy, że były i "nadają się" Muszę poszukać chyba.
Jedna sprawa, rada właściwie, zmień to zdjęcie w niebieskiej kurtce bo wyglądasz na nim jak dogorywający dziadek a młody facet jestes
Czemu używasz tak wiele programów do pomiaru? Ciekawi mnie ten pulsometr z Lidla - słyszałem już kilka razy, że były i "nadają się" Muszę poszukać chyba.
Jedna sprawa, rada właściwie, zmień to zdjęcie w niebieskiej kurtce bo wyglądasz na nim jak dogorywający dziadek a młody facet jestes