GRUDZIĄDZ BIEGA

Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35min
Życiówka w maratonie: 2h45min

Nieprzeczytany post

Tak jak już pisałem wcześniej a teraz dostałem potwierdzenie od organizatora imprezy na cytadeli z okazji 11 Listopada ,będziemy biegli jako emisariusze wytypowani prze władze naszego miasta w celu symbolicznego zapalenia znicza do Mniszka tego za mostem.Zbiórka najpóźniej o 13.15 koło cytadeli ,ewentualnie szczegóły jeszcze dogadamy na treningu
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 g:m:s
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
PKO
Awatar użytkownika
amator76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Widzę, że Andrzej mnie uprzedził, faktycznie chodzi jednak o ten Mniszek za Wisłą, no ale to ranga tego rajdu faktycznie rośnie, bo to jedno z ważniejszych takich miejsc w regionie, jak nie w skali kraju. Zaczynam właśnie zmieniać grafik niedzielnych nagrań, żeby też pobiec. Przy okazji zaliczyłbym niedzielny trenig. Także wstępnie możecie liczyć mnie jako kolejnego (piątego?) uczestnika.
Obrazek
Awatar użytkownika
maciek75
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Nie czuję się na siłach z Wami tam pobiec ale jeśli będziecie potrzebować transportu z powrotem to dajcie znać, wiem gdzie znajduje się ta mogiła, po 4 osoby mogę podjechać.
Obrazek
Awatar użytkownika
amator76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie, bo to wyjdzie jakieś 15 km, więc ja na transport powrotny się piszę. Już nawet zacząłem załatwiać, ale jeżeli Maciej możesz, to świetnie. Zresztą i tak postaram się coś zorganizować w rezerwie, bo kto wie ilu nas ostatecznie pobiegnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim :taktak: .Fajnie jak by pobiegło w niedzielę parę osób z naszej grupy i nie tylko :uuusmiech: .W końcu 15 km to nie tak wiele i Maciek też byś pewnie pociągnął jako zaliczenie niedzielnego wybieganka :niewiem: .Obiecuję że nie będę w tym dniu gadał o kobietach :nienie:.No może tylko troszeczkę wspomnę o Beacie :hejhej: .A tak na serio to faktycznie bedzie to po asfalcie więc nie ma co sie zmuszać żaby później cierpieć :bum: .Może Tomek się przyłączysz do nas zamiast rannego wybiegania zrobisz z nami bieg.Ja myslę że z Irkiem wrócimy też biegiem i wyjdzie z 30 km :orany: .No chyba że wyjdą jakieś inne okoliczności i transport uda się załatwić dla wszystkich.To wszystko już tylko kwestia dogadania miedzy nami.Marcin w razie czego podczas biegu służę swoją twarzą i elokwencją wypowiedzi podczas nagrania :hejhej:
Pamietajcie że jutro sobota i bez względu na pogodę widzimy sie na wspólnym porannym treningu o godzinie 09.00 przed plażą miejską.Jak zawsze zrobimy petelke 8k po lesie.Póżniej ćwiczenia crossfitowe dla chętnych no i zobaczymy czy będą chętni do kapieli czy przeniesiemy pływanie na niedzielę.
Mam nadzieję że Wy " młode" Morsy z Akademii Biegania nie wymiękniecie w niedzielę i wstawicie się na nasz chrzest i przystąpienie do klubu Grudziądzkich Morsów .Spotykamy się w zależności od tego ile potrzebujecie na rozgrzewkę o godzinie 09.00 i biegniemy dookoła jeziorka lub z pozostałymi morsami o 10.00 i rozgrzewka na plaży.No to do jutra na treningu "plotkarskim"
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z cyklu dieta biegacza-Błonnikowi liderzy - produkty najbogatsze w błonnik

http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/56,101 ... onnik.html
Awatar użytkownika
Da_Vido
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z serii "Z innej beczki".
Wczoraj w w warszawskim domu aukcyjnym DESA Unicum licytowano zdjęcia Marilyn Monroe. Najdroższe sprzedano za 60 tys. złotych.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... &_ticrsn=3
Marilyn Monroe była znaną modelką, aktorką oraz sportsmenką.
Potrafiła biegać nawet w szpilkach.
http://www.youtube.com/watch?v=ne4z5L2W9AI
Awatar użytkownika
Icenty
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

O ja biedny :ojnie: Szczerze żałuję, że nie będę mógł z Wami pobiec na tę mogiłę. Przejeżdzam tam prawie co dzień i często myślę o odwiedzeniu tego miejsca.
Pozostaje mi tylko dedykować mój bieg w Gdyni wszystkim Polakom, którzy zapłacili najwyższą cenę za wolność naszej Ojczyzny
CZEŚĆ ICH PAMIĘCI
Obrazek
Awatar użytkownika
Icenty
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

deGąsk pisze:Ok czekam na wieści i niech wraca do zdrowia. Najwyżej wybiorę się samotnie ;) a i tak wystartujemy i pobiegniemy razem ;)
Dawid,
Wszystko wskazuje jednak, że moja rodzinka zostanie w domu. Porozmawiam dzisiaj ostatecznie z żoną i dam znać wieczorkiem.
Obrazek
Jareckicz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jak zdążę to postaram się dołączyć do "Naszego Biegu Niepodległości". Piszę się ewentualnie na transport powrotny. Być może jest to poważny powód by w przyszłości zorganizować 15-tkę lub połówkę w przeciwną stronę.
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jareckicz pisze:Jak zdążę to postaram się dołączyć do "Naszego Biegu Niepodległości". Piszę się ewentualnie na transport powrotny. Być może jest to poważny powód by w przyszłości zorganizować 15-tkę lub połówkę w przeciwną stronę.
Tak zgadzam się z tym można by było zorganizować i u nas bieg niepodległości.Rozmawiałem z organizatorem imprezy na cytadeli i on równiez byłby za cyklicznym biegiem na 11 listopada.Trzeba to będzie przemyśleć i znaleź sponsorów np wśród polityków.wystarczył by medal dla wszystkich,jakaś koszulka i nagroda główna dla pierwszej trójki.
Awatar użytkownika
amator76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tylko nie wśród polityków Andrzej... Ale sprawa lokalnego biegu 11 listopada faktycznie do przemyślenia. Sławomir Kosmala, czyli szef stowarzyszenia Rawelin, które organizuje imprezy na Cytadeli chwalił ścieżki w lasku garnizonowym. Możnaby wytyczyć tam jakąś kilkukilometrową pętlę i dawaj. Coś mi się wydaje, że zaczyna rysować się biegowe grand prix Grudziądza. Bieg Noworoczny (podobno będzie? :taktak: ), Cała Polska Biega, Bieg Trzech Plaż (oczywiście najważniejszy), Bieg Niepodległości i jeszcze jakieś dwa się dobierze wiosną i jesienią i jest :hej: Chyba trochę popłynąłem...
Obrazek
Awatar użytkownika
maciek75
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki Andrzej za zaproszenie na niedzielny bieg, plotkowanie o kobietach wcale mi nie przeszkadza, a opowieść o "Beacie" wręcz intryguje ale niestety wolę pobiegać po leśnych ścieżkach. Taki obrałem sobie plan przygotowań do półmaratonu. W razie czego służę swoją pomocą, tak jak pisałem wcześniej.
Obrazek
Awatar użytkownika
Da_Vido
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rowerzyści w niedziele mają właśnie Rajd Niepodległości do Cytadeli i stamtąd do Mniszka. Nie będziemy sami. :hejhej:
http://gsr.matemato.ehost.pl/index.php/ ... 6306/#6317
birdy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam.

GRUDZIĄDZKI KLUB SPORTOWY "OLIMPIA" ZAPRASZA JUTRO TJ 10.11.2012r. NA:

Otwarte Mistrzostwa Grudziądza
Festiwal Judo Dzieci
o "Puchar Prezydenta Miasta Grudziądza"

Zawody rozpoczynają się o godź. 11.30 na hali głównej OLIMPII a potrwają do ok. 15.00 - 15.30. Udział zapowiedziało ok. 300 zawodników klubowych z całej Polski. Biją sie co prawda tylko dzieciaki ale na takie judo też się fajnie patrzy. Zapraszam wszystkich chętnych, którzy chcą potrzymać kciuki za naszych młodych zawodników. Jestem pewien, że nie przyniosą oni swoją postawą ujmy naszemu miastu chociaż niektórzy po zawodach będą wyglądać zapewne tak :bum: . Wstęp oczywiście wolny a ja tym razem będę występował jedynie w roli sędziego na jednej z mat :sss: .

Poniżej link do spotu reklamowego sekcji judo Klubu Sportowego "OLIMPIA" Grudziądz - w przyszłości możnaby pomyśleć nad realizacją podobnego dla grudziadzkiej AKADEMII BIEGANIA :taktak:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HxZC9XBdkw

pozdr.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ