Tomasir - komentarze
Moderator: infernal
- toudi
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:26
Gratuluje nowego rekordu Mam tak samo jak Ty i te wyniki z pomocą Endomondo czy SportsTracker to są tylko rekordy do mojej głowy. Prawdziwe rekordy trzeba robić na tartanie bądź atestowanej trasie. Ale mimo to 50 minut powinieneś złamać z palcem w...
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
- Życiówka w maratonie: brak
Dużo Ci brakuje to formy sprzed kontuzji? Bo chyba wszystko idzie w dobrym kierunku?
Fajnie się patrzy na Twoje treningi, gratuluje formy
PS. Zaczynam lubić gorzką czekoladę
Ale jeszcze z nutella ze słoika nie ma szans
Fajnie się patrzy na Twoje treningi, gratuluje formy
PS. Zaczynam lubić gorzką czekoladę
Ale jeszcze z nutella ze słoika nie ma szans
- miszcz95
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
A jest coś co ma szansę z nutellą ze słoika?Asiula pisze: Ale jeszcze z nutella ze słoika nie ma szans
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Złapałeś mnie...miszcz95 pisze: A jest coś co ma szansę z nutellą ze słoika?
nic nie ma szans
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Pięknie idziesz do przodu, podziwiam, że tak ładnie plany wykonujesz, ja nie ma cierpliwości do takich planów, biegnę, jak mi się akurat chce Na szczęście nie mam ciśnienia na wyniki.
Czekolada jakaś Ci została, czy wszystkie już w brzuchu?
Czekolada jakaś Ci została, czy wszystkie już w brzuchu?
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
A jak dziś z kolanem?
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
no dziś już lepiej - ale wciąż nie nadaje się do biegania. Sprawia wrażenie jakbym po prostu cały staw sobie poobijał. Ale się nei poddaję. Zapas czekolad ubywa w tempie bardzo szybkim, staram się jak moge by nie zjadać więcej niż 1 dziennie :D
zgodnie z naturą!
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
Jest - kakao granulowane. Wcinałem jak kiedyś byłem na głodzie. Po 5-6 łyżkach głód czekoladowy przechodził.miszcz95 pisze:A jest coś co ma szansę z nutellą ze słoika?Asiula pisze: Ale jeszcze z nutella ze słoika nie ma szans
zgodnie z naturą!
- miszcz95
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
To muszę przetestowaćtomasir pisze:Jest - kakao granulowane. Wcinałem jak kiedyś byłem na głodzie. Po 5-6 łyżkach głód czekoladowy przechodził.miszcz95 pisze:A jest coś co ma szansę z nutellą ze słoika?Asiula pisze: Ale jeszcze z nutella ze słoika nie ma szans
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Moja babcia robiła mi kiedyś (jak dostałyśmy takie kakao z Niemiec) takie coś na talerzyku, z mała ilością mleka, była mega słodkie i mega pyszne. Teraz bym się już o takie eksperymenty nie pokusiła, ale wtedy....niebo w buzi.tomasir pisze: Jest - kakao granulowane. Wcinałem jak kiedyś byłem na głodzie. Po 5-6 łyżkach głód czekoladowy przechodził.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
To jak paluszki z czekoladą i zlizywanie oranżady w proszku...
Blogowanie
Komentowanie
- toudi
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:26
Kurde tego akurat nie praktykowałemtomasir pisze:stare czasy były fajne
Nigdy nie zapomnę smaku michałków z bułką - znaczy kupowało się zwykłą bułkę, wyjmowało troszkę "miąższu", wkładało kilka michałków i było niesamowicie :D
Pamiętam to jakby było wczoraj, zajadanie tej oranżady i krzywienie buzi w każdą możliwą stronę od kwaskówAngua pisze:To jak paluszki z czekoladą i zlizywanie oranżady w proszku...
Lecąc dalej ze smakami dzieciństwa (w moim przypadku) to jeszcze pamiętam smak wody z syfonu lub jak się zlepiało flipsy na ślinę tworząc jakieś łańcuchy itp.
Miało się taką złotówkę lub też 10000zł i można było kupić sobie flipsy i jeszcze zapić oranżadą ze szklanej butli
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
ja bym dodał czasowe uzależnienie od vibowitu - zjadałem po kilka sztuk na raz no i oczywiście ręczny kogel mogel z gorzkim kakao :DAngua pisze:To jak paluszki z czekoladą i zlizywanie oranżady w proszku...
ps. Kolano dziś już zdrowe - ale jeszcze 2 dni dam mu spokoju. Coraz bardziej korci mnie wystartować w biegach górskich: http://krakowbiega.pl/zapraszamy/ Pierwszy start byłby raczej treningowy, a kolejne już bardzo poważnie
zgodnie z naturą!