![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Nie masz za co przepraszać AsiuAsiula pisze:Dzieki wszystkim za jak zwykle miłe towarzystwo![]()
Tomek W. - jestem pod ogromnym wrażeniem, moim skromnym zdaniem awansowałeś ligę wyżejNie spodziewałam się, że wytrzymasz takie tempo - szybsze niż zakładane (za co Cie przepraszam, ale wiesz, że ze mną tak zawsze
![]()
), BRAWO!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem! SUPER!
![]()
![]()
![]()
![]()
PS. Basen to chyba jednak jutro będzie...
Kilka niewyraźnych fotek:
https://picasaweb.google.com/asiowo24/BiegDzika4112012
Ja też się przyłączam i naprawdę "bez wazeliny" muszę stwierdzić że jak zawsze fajna atmosfera aż się chce znowu wyjść razem pobiegać.Asiula pisze:Dzieki wszystkim za jak zwykle miłe towarzystwo![]()
Chcieć to mócAsiula pisze:Tomek W. - jestem pod ogromnym wrażeniem, moim skromnym zdaniem awansowałeś ligę wyżejNie spodziewałam się, że wytrzymasz takie tempo - szybsze niż zakładane (za co Cie przepraszam, ale wiesz, że ze mną tak zawsze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szkoda. Pomyślcie za tydzień nad regeneracją.Asiula pisze:PS. Basen to chyba jednak jutro będzie...
Tomek Wawrzeń pisze:Nie masz za co przepraszać AsiuAsiula pisze:Dzieki wszystkim za jak zwykle miłe towarzystwo![]()
Tomek W. - jestem pod ogromnym wrażeniem, moim skromnym zdaniem awansowałeś ligę wyżejNie spodziewałam się, że wytrzymasz takie tempo - szybsze niż zakładane (za co Cie przepraszam, ale wiesz, że ze mną tak zawsze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://picasaweb.google.com/asiowo24/BiegDzika4112012. Twe słowa są miodem na me uszy. Gdybyś podyktowała tempo, które pierwotnie zakładaliśmy to wynik nie wyszedł by taki fajny jak wyszedł:). Dlatego po raz kolejny dziękuję Ci za te tempo. Miałem wyciągnąć czekoladę ale zapomniałem. Jak sobie przypomniałem to już Was nie było. A propos tej ligi wyżej - jako beniaminek muszę się postarać, żeby się w tej lidze utrzymać. Ja jestem pod niezmiennym wrażeniem Twojego biegania Asiu. Twój finisz był imponujący
Adam: Super to Tobie poszło:) Ja na obecnym etapie nie wyobrażam sobie jak można przebiec tą trasę w 1 godz. 40 minut. Ale jak pisał Łukasz jesteśmy (nie Ty Adam:)) w żłobku. Choć po dzisiejszym biegu poczułem się przedszkolakiem:) Nie wydarzyło by to się bez Was i bez atmosfery, którą wytwarzacie. Jest co prawda element rywalizacji ale bardzo zdrowy, wspieramy się nawzajem, motywujemy. Ja czułem, że Asia pobiegnie szybciej niż zakładała ale jestem tak zadowolony, że nadal będę się z nią umawiał na tempo (jeśli tylko będzie chciała). W sumie to ja nie spełniłem zadania, bo miałem Asię hamować i pod tym względem dałem ciałaAdam_W pisze:Tomek Wawrzeń pisze:Nie masz za co przepraszać AsiuAsiula pisze:Dzieki wszystkim za jak zwykle miłe towarzystwo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://picasaweb.google.com/asiowo24/BiegDzika4112012. Twe słowa są miodem na me uszy. Gdybyś podyktowała tempo, które pierwotnie zakładaliśmy to wynik nie wyszedł by taki fajny jak wyszedł:). Dlatego po raz kolejny dziękuję Ci za te tempo. Miałem wyciągnąć czekoladę ale zapomniałem. Jak sobie przypomniałem to już Was nie było. A propos tej ligi wyżej - jako beniaminek muszę się postarać, żeby się w tej lidze utrzymać. Ja jestem pod niezmiennym wrażeniem Twojego biegania Asiu. Twój finisz był imponujący
Gratulacje dla Was. Super Wam poszło. To daje radość na przyszłość - że warto ćwiczyć.
Pogoda nam wyjątkowo dopisała, a kiełbasa na ognisku miodzio.
Byłem pierwszy raz i bardzo mi się podobało bieganie po lesie. Było bardzo kameralnie. Czyli do następnego dzika.
Po przemyśleniu... pływakiem jestem fatalnym, a jutro u mnie na basenie mam aqua-aerobic..., myślę, że na moje zmęczone mięśnie, stawy i kręgosłup - rozciąganie w wodzie będzie idealneLukas75 pisze:
Szkoda. Pomyślcie za tydzień nad regeneracją.
... i o to chodzi, bo sukces siedzi w głowieTomek Wawrzeń pisze: Choć po dzisiejszym biegu poczułem się przedszkolakiem:)
Nie zapomnę o czekoladce:) Niedobrze, że czujesz kręgosłup, ja na szczęście nie. Mięśnie i stawy mnie nawalają i miło czytać Asiu, że Ty również je czujesz, bo miałem wrażenie, że się w ogóle nie męczyszAsiula pisze:Po przemyśleniu... pływakiem jestem fatalnym, a jutro u mnie na basenie mam aqua-aerobic..., myślę, że na moje zmęczone mięśnie, stawy i kręgosłup - rozciąganie w wodzie będzie idealneLukas75 pisze:
Szkoda. Pomyślcie za tydzień nad regeneracją.![]()
... i o to chodzi, bo sukces siedzi w głowieTomek Wawrzeń pisze: Choć po dzisiejszym biegu poczułem się przedszkolakiem:)![]()
Fajnie było..., na prawdę Tomek cieszę się, że Ci się udało
Gratuluje!
A o czekoladce nie zapomnij w sobotę![]()
PS. A finisz był przypadkowy, bo przecież babie nie dam się wyprzedzićSkubana, miała powera
![]()
Ale ja na szczęście większego
Ja dziś zaliczyłam aqua-aerobic, po takim wybieganiu coś cudownegokadil pisze: Ps. Basen po takim biegu rewelka i dał pomysły na inne metody regeneacji (grota solna).