MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jackma pisze:Pamiętajcie, że na świecie jest tylko jedna sprawiedliwość :taktak: wszyscy kiedyś musimy umrzeć. A to jest tylko zabawa. Dzisiaj kombinujecie nad przelicznikami w skali wszystkich BBLów, a co wymyślicie jak powiedzmy my wygramy, dostaniemy do 2 zegarki i co? Kumu one się należą? Może bez losowania dla osoby która ma najwięcej startów? A może dla regularnego uczestnika sobotnich spotkań? Co powie osoba która zaliczyła przykładowo 15 startów a zegarek wygrała osoba która raz pobiegła w biegu po zdrowie na 2km. OPAMIĘTAJCIE się bo robi się to chore i zaczyna mi to przypominać nie BiegamBoLubięię tylko BiegamPoZegarek.
jackma pisze:To zabawa może trwać dalej i pytanie czy los za start na 2km jest równy startowi w maratonie? Sorki, ale te pisanki nie wyglądają na takie sobie i dla postronnego "czytacza" może być to odebrane jako "nie potrafią przegrywać" i szukają dziury w całym. Żeby mieć pewne nagrody to było można kasę ze startowego wrzucić do wspólnej skarbonki, średnio po 20złx123starty i za to kupić coś do losowania, ale chyba nie o to chodzi pomysłodawcą.
SobPrzemek pisze:Potwierdzam to co napisał jackma, że z zewnątrz to nie wygląda na takie sobie gadanie. Gdybym Was nie znał to bym pomyślał, że marudzą bo przegrywają.:P Biegamy dla siebie i dla tego, że lubimy, a czy góra napisze na koniec, że dobrze się spisaliśmy to ewentualnie będzie miła niespodzianka dla nas. A myślę, że głównym celem konkursu jest rozreklamowanie tego jak najszerzej, a my na tym zyskujemy bo im nas więcej tym lepiej chyba nie? :):P
Jak sobie to jeszcze raz spokojnie przeczytałem to:
- nie domagamy się niczego to jedynie były pomysły na kolejne edycje konkursu bo pomysł powstał bardzo spontanicznie i pewnie Justyna to potwierdzi. Cel chyba przerósł oczekiwania ale tylko na niektórych BBL-ach. A myślę że ta zabawa mogłaby mieć jeszcze szerszy zakres i nie chodzi naprawdę o jakiekolwiek nagrody bo to co napisała Asia - najważniejsze że spotyka się fajnych ludzi i można razem wystartować.
- dzięki pomysłom naszym i innych może urodzi się coś fajnego bo chyba warto żeby takie rywalizacje kontynuować i żeby cieszyły się równy zainteresowaniem na wszystkich stadionach BBL.
- jeśli ktokolwiek odebrał to jako wylewanie zółci z powodu porażki to nigdy nie było moją intencją (mimo że i tak uważam obecne zasady za bardzo niesprawiedliwe ;-) to mogę obiecać że ewentualną nagrodę z przyjemnością przekażę jakiemuś dzieciakowi z domu dziecka w Orzeszu, może akurat będzie to zachęta do BiegamBoLubię ).
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Łukasz i jackma: zawsze można zegarki sprzedać i zainwestować w nasze BBLowsko-mikołowskie koszulki :D

edit: choć rzeczywiście współczuję tym co wygrają bo jednak w jakiś sposób będą musieli te nagrody rozdzielić ;) myślę, że to nie będzie nasz problem :)
Ostatnio zmieniony 02 lis 2012, 18:06 przez Wapel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A tak z innej beczki idzie ktoś dzisiaj o 19:00 na basen + jacuzzi + sauna w Mikołowie?
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Oj wy, oj wy.
Dużo gadacie = jesteście w to mocno zaangażowani. Każdy pomysł jest dobry ale trzeba zawsze pamiętać że z zewnątrz nasza dyskusja może źle wyglądać. Czasami może za dużo wymagamy od akcji która jest za friko. Też się na tym łapię :/
Z innej paki, mam nadzieję że pogoda zamówiona bo ja dopiero zaczynam dochodzić do siebie po ostatnim treningu BBL. Pewnie jeszcze jutro nie będę za dużo biegać. Skupię się na zdjęciach :D

pozdrawiam serdecznie :D
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:Skupię się na zdjęciach :D
...aż żałuję, że mnie nie będzie :hahaha: :oczko:
Choć pewnie z co niektórymi spotkam się na 'Dziku' :oczko: Pozdrawiam
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jackma pisze:a co wymyślicie jak powiedzmy my wygramy, dostaniemy do 2 zegarki i co? Kumu one się należą? Może bez losowania dla osoby która ma najwięcej startów? A może dla regularnego uczestnika sobotnich spotkań? Co powie osoba która zaliczyła przykładowo 15 startów a zegarek wygrała osoba która raz pobiegła w biegu po zdrowie na 2km
tak na marginesie ja jestem za głosowaniem a dokładnie za jedną z trzech metod:

http://www.youtube.com/watch?v=x7cWn9x6wGE

;-) ;-) ;-)

i to mi jeszcze się nasunęło :-)

http://www.youtube.com/watch?v=S4LYzqaoP9Y
Awatar użytkownika
smt
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:24

Nieprzeczytany post

to było modne przed wyborami/w czasie wyborów pzpn :P ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania :P

a propos spotkania przy izobro, niestety wszystkim nie można dogodzić i każdemu jakiś termin nie będzie pasować, rozumie że większość ma prace i nie obija się tak jak ja od 5 lat ;p i nie ma czasu na zawołanie ;/ ale weekendy chyba są najlepszą opcją na takie spotkanie lecz trzeba liczyć się z tym iż większość młodzieży chodząca po klubach/pubach w tym czasie się tam znajdzie :) ale to zależy też od godziny większość się po 20 spotyka więc jak jest plan na 18-19 to można spokojnie wybrać się wszędzie (mówię jako ten z młodzieży :P). Jako lokal tak jak nasz trenejros polecam CKM Trąbka, niestety mario już zamknęli... mogę tam nawet skoczyć i rezerwacje zrobić bo chyba wszystkie kelnerki znam :D
10 km 44:24
15 km 1:13:31
Półmaraton 1:49:47 aliaz Jacek :D
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

a jakaś sobota wieczorna nie byłaby lepsza? :spoczko: niektórzy w piątki wieczorem jeszcze pracują, a chętnie by się napili w miłym towarzystwie :)
Awatar użytkownika
MartaG
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wybierzmy się na browarka w weekend:) będzie bezpieczniej;) miejsce bez znaczenia, najważniejsze towarzystwo:).... i pewnie jakiś kierowca się przyda:)
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Marta... Do Rudy to Cię zabiore ;) jak dzieciaki ktoś przygarnie...
Ja juz chyba zawsze będę kierowca ;)
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

MartaG pisze:wybierzmy się na browarka w weekend:) będzie bezpieczniej;) miejsce bez znaczenia, najważniejsze towarzystwo:).... i pewnie jakiś kierowca się przyda:)
Kierowca? Biegiem do dom, biegiem bo lubiem :)
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sobota może być :-) tylko która? A ktoś w stronę Gostyni też by był mile widziany ;-).
Awatar użytkownika
MartaG
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Asia ale obiecuję że wypiję twoje zdrowie;) wieczny kierowco:)
SobPrzemek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:10

Nieprzeczytany post

wszyscy wypijemy zdrowie Asi i będzie nieśmiertelna:P
00:42:56 (netto) atest 10km Żory 14.10.2012
00:42:55 10 km GP Tychy 25.11.2012
01:35:13 Bieg Dzika 19,528 km 21.10.2012
SobPrzemek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:10

Nieprzeczytany post

Łukasz widzę, że mi tu po nazwisku piszesz ;)
00:42:56 (netto) atest 10km Żory 14.10.2012
00:42:55 10 km GP Tychy 25.11.2012
01:35:13 Bieg Dzika 19,528 km 21.10.2012
ODPOWIEDZ