na wynik-Wrocław

Moderator: infernal
oj jestKrzychu M pisze:To dobrze,że jest głód biegania.A u mnie po dzisiejszych interwałach też głód....jedzenia
dzieki dziekiazile pisze:Trzymam kciuki,żebyś do zdrowia wrócił jak najszybciej i zaspokoił już na maxa swój głód biegowy.
robie w Wieliczce na Szpunara, a Ty?pulchniak pisze:Tez sie lekko stresuję. Gdzie robisz to badanie?
heh do usługSylw3g pisze:Uff, przypomnieliście mi o moich badaniach.
o dobra metoda! tez tam nie bede zaglądał to moze sie polepszykszor pisze:Chłopaki róbcie te badania,wyleczcie i zacznijmy rozmawiać o treningach,zawodach.Tego Wam życzę.Ja np.z przekory nie zaglądam do działu"kontuzje" i u mnie to działa.Polecam!
Ja w te działy też nie zaglądam.Przecież się tam nie wyleczę...a i inne dolegliwości można sobie wmówićkszor pisze:Chłopaki róbcie te badania,wyleczcie i zacznijmy rozmawiać o treningach,zawodach.Tego Wam życzę.Ja np.z przekory nie zaglądam do działu"kontuzje" i u mnie to działa.Polecam!
Ja czekam na jutrzejszą diagnoze i wtedy zobacze co z tym dalej robic. A fizjo co moze poradzic? Ty chyba mowiles ze cos Cie tak juz bolało i poszedłes do niego i cos Ci tam rozluźnił tak? I bylo dobrze?mihumor pisze:Mnie niestety też pięta pobolewa, stan mam od miesiąca constans czyli za mało boli by nie biegać a za bardzo by olać, maraton nic nie zmienił, jest jak przed. We wtorek do fizjo się z tym umówiłem, trudno mi sobie wyobrazić 4 miechy biegania do maratonu z tym g......
Takiego pecha to tylko chyba ja mammar_jas pisze:Niezły pech![]()
Ja oczywiście odpuściłem badanie na razie....musiałem kupić akumulator do auta![]()
W związku z tym dalej smaruje chłodzę i masuje....moze samo przejdzie