![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Pozdrawiam!
BLOG
Moderator: infernal
Tak, tak, od ponad tygodnia już biegam z planem dla średnio-zaawansowanych na 10km x5 w tygodniu także z tej strony, to był taki najbardziej optymalny plan na 5 dni biegowych w tygodniu. No zobaczymy, też właśnie liczę na progres hehe.. ;d chociaż jestem pesymistą z reguły to tu jednak liczę progres, bo też bym go nie zaczynał hehe..MackoMedyk pisze:Biegasz jakimś planem?
Ja właśnie się zastanawiam na biegiem niepodległościowym. Choć ten bieg odbywa się w Trójmieście (a to jakieś 80km od mojego miejsca zamieszkania) to jednak chciałbym jeszcze w roku w jakiś zawodach wystartować, a nic tak do treningów nie mobilizuje jak uczestnictwo z zawodach. No i ja mam troszkę bardziej wygórowany cel bo chciałbym się zmieścić w czasie 49'-52'.danio25 pisze:Jeden kolega pisał mi o biegu niepodległościowym jednak wczoraj coś innego wyniuchałem, a dokładniej 2 grudnia VIII Bieg Barbórkowy na 10km w Rybniku. Jest to za półtorej miesiąca, w tym cały listopad mam praktyki tak więc i czas będzie na bieganiebędę biegać nadal według planu na 10km co teraz biegam, lecz dorzucę więcej przebieżek by pracować nad szybkością. Kurde chciał bym się zmieścić w godzine ale nic nie prorokuje, teraz na to za szybko ;d