G.Mastertona uwielbiam i mam 8 jego pozycji z "Manitou" na czele

U mnie też "Manitou" jest na początku listydejw pisze:Tak Andrzej,miałem na myśli H.Cobena.Zapamiętam propozycje odnośnie książek,jednak na razie czytanie idzie mi bardzo,bardzo wolno i jestem troszeczkę do tyłu,a książki kupuję szybciej niż je czytam więc kilka pozycji pozostało do zaliczenia
G.Mastertona uwielbiam i mam 8 jego pozycji z "Manitou" na czele
Faktycznie w Grudziądzu nie ma w żadnym sklepie fachowców ,którzy by się znali dobrze na butach do biegania.W Kuźni jest duży wybór dobrych butów jednak jakbyś chciał kupowac jak ja to robię to najpierw wybierz sobie model poprzez informacje znalezione na internecie lub z gazet biegowych gdzie każdy model jest fachowo opisany i przetestowany i dopiero mozesz iść zamówić.Jak znajdę chwile czasu to mogę poszukać jednak najpierw trzeba zadać kilka podstawowych pytań:zielicho pisze:Witam, gdzie najbliżej można zakupić obuwie biegowe.Chodzi mi o sklep, gdzie sprzedawca nie spłoszy się po tym jak zapytam o obuwie biegowe dla stopy z pronacją.Ostatnio taki przypadek miałem w sportowym w Galerii Grudziądzkiej.
Chwile przedtem usłyszałem,, w czym pomóc...."