Cel: poprawienie techniki, tak żeby juz do tematu nie wracać, omówienie spintów i pierwsze elementy interwałów. Dla Adasia dodatkowo intensyfikacja ze względu na wybiegającą ponad normę formę
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Wszyscy NOWI mile widziani
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
no właśnie...a jakaś taryfa ulgowa dla nowych będzie??Ewa N. pisze:Halo halo, ŚRODA 20.15!!!
Cel: poprawienie techniki, tak żeby juz do tematu nie wracać, omówienie spintów i pierwsze elementy interwałów. Dla Adasia dodatkowo intensyfikacja ze względu na wybiegającą ponad normę formę
Wszyscy NOWI mile widziani
a jak z kasą?Ewa N. pisze:Środa 20.15, Indoor Cycling w Maviarea, Lista obecności:
1. Ewa Niśkiewicz
2. Tomasz Wawrzeń
3. Marcin Jasnoch
4. Adam Woźniak
5. Łukasz Ryguła
6. Szymon Danielczyk - jak tam?
7. Przemek Sobota - jak tam?
8. Marzena Mędrala - rozumiem że jesteś ten środowy termin jest z myślą o Tobie
9. Jasiek Wróbel
10. Jacek Lipiecki - jak tam?
kogo nie napisałam, proszę sie dopisać
Kurde nie pokazało się więc piszę raz jeszcze.mppietia pisze:No też mnie to dotknęłoJ@SIEK pisze:Rudi... kogo nazywasz "STARYM CZŁONKIEM"?![]()
Tłumacz się
Widziałem, że honorują kartę MultiSport.Adam_W pisze:a jak z kasą?Ewa N. pisze:Środa 20.15, Indoor Cycling w Maviarea, Lista obecności:
1. Ewa Niśkiewicz
2. Tomasz Wawrzeń
3. Marcin Jasnoch
4. Adam Woźniak
5. Łukasz Ryguła
6. Szymon Danielczyk - jak tam?
7. Przemek Sobota - jak tam?
8. Marzena Mędrala - rozumiem że jesteś ten środowy termin jest z myślą o Tobie
9. Jasiek Wróbel
10. Jacek Lipiecki - jak tam?
11. Marek Frąckowiak
kogo nie napisałam, proszę sie dopisać
napisz jaka jest Twoja propozycja tak żeby było dla nas BBl-owiczów najkorzystniej. Wiadomo nam się nie przelewa.
Spoko spoko, My sobie z Jaśkiem żartujemyRudiFM pisze:Kurde nie pokazało się więc piszę raz jeszcze.mppietia pisze:No też mnie to dotknęłoJ@SIEK pisze:Rudi... kogo nazywasz "STARYM CZŁONKIEM"?![]()
Tłumacz się
STARY - czytaj młody ciałem i duchem, stary stażem na BBL Mikołów
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do "rodziny".
Tylko piszcie co tam ustalacie....bo ja jak zwykle ostatnie mam pod górkę z zajęciami BBLaEwa N. pisze:Panowie zresztą wierzę w Was i nawet 30zł/miesiąc za zajęcia 1 raz w tygodniu z saunami jesteście w stanie wynegocjowaćPamiętajcie to jest kobieta, nie będzie się Wam opierać
Jutro trzeba z Piotrem porozmawiać może nam pomoże podejść do tematu bardziej marketingowo, ponad to mam jeszcze inny klub w zanadrzu
![]()
Proponuje abyśmy, bądź po BBL zostali 10 minut dłużej i porozmawiali, bądź spotkali się 10 min przed, każdy zapoda pomysł, propozycję i podejmiemy jakieś wspólne stanowisko.
Jacek był gotów łamać 50min ja myślałem że was będę oglądał z jakiejś 1-2min perspektywyEwa N. pisze:Aha, jest info dot: Biegu w Żorach, właśnie dostałam propozycję szkolenia w zakresie spinningu, głupotom byłoby nie skorzystać, szkolenie zaczyna się sobota i niedziela nie znam planu ani godzin, ale kończy się tytułem Master puki co w mojej hierarchii wartości rower jest wyżej, zresztą Marcina przyjdzie mi trenowaćmuszę zdobywać wiedzę bo chłopak jest wymagający
Tym samym ODPADAM
Jak ja Jackowi w oczy spojrzę?
To się chyba fachowo nazywa "z d* strony"Lukas75 pisze:ja myślałem że was będę oglądał z jakiejś 1-2min perspektywy.
He, ciekaw jestem czy w MBP są krzesełka dla widzów, ale gdyby nie było, to można by sobie skipy w miejscu albo coś machnąćEwa N. pisze:BBL PO GODZINACHKINO ZA FREE W MIEJSKIEJ BIBLIOTECE
http://www.bibliotekamikolow.pl/index.p ... arz-imprez
WSPÓLNY NIE SPORTOWY WIECZÓRPiotr, Ola?
Właśnie. My, stare człony, nie chcemy żeby nam nikt lizał kolanamppietia pisze:Każdy należy do rodziny, nie mamy rytuału wstępu do grupy, no chyba że Ola i Piotrek chcą, żeby ktoś im lizał kolana
Jak chcesz Żory potraktować poważnie i walczyć o wynik to podaruj sobie Coopera. Jest to spore obciążenie i nie zdążysz się zregenerować.J@SIEK pisze:
PS.
Poradźcie stare wygi, nie wiem czy dam jutro radę być na BBL'u, ale nawet jak dam, to czy robić kupera? Bo jak będę biegł za Adamem (trzymał się?) to nie wiem co ze mnie na niedzielne Żory zostanie.... A robić kupera na pół gwizdka to też bez sensu....