MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Halo halo, ŚRODA 20.15!!!
Cel: poprawienie techniki, tak żeby juz do tematu nie wracać, omówienie spintów i pierwsze elementy interwałów. Dla Adasia dodatkowo intensyfikacja ze względu na wybiegającą ponad normę formę
Wszyscy NOWI mile widziani
Cel: poprawienie techniki, tak żeby juz do tematu nie wracać, omówienie spintów i pierwsze elementy interwałów. Dla Adasia dodatkowo intensyfikacja ze względu na wybiegającą ponad normę formę
-
- Wyga
Środa 20.15, Indoor Cycling w Maviarea, Lista obecności:
1. Ewa Niśkiewicz
2. Tomasz Wawrzeń
3. Marcin Jasnoch
4. Adam Woźniak
5. Łukasz Ryguła
6. Szymon Danielczyk - jak tam?
7. Przemek Sobota - jak tam?
8. Marzena Mędrala - rozumiem że jesteś ten środowy termin jest z myślą o Tobie
9. Jasiek Wróbel
10. Jacek Lipiecki - jak tam?
kogo nie napisałam, proszę sie dopisać
1. Ewa Niśkiewicz
2. Tomasz Wawrzeń
3. Marcin Jasnoch
4. Adam Woźniak
5. Łukasz Ryguła
9. Jasiek Wróbel
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
no właśnie...a jakaś taryfa ulgowa dla nowych będzie??Ewa N. pisze:Halo halo, ŚRODA 20.15!!!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
a jak z kasą?Ewa N. pisze:Środa 20.15, Indoor Cycling w Maviarea, Lista obecności:
1. Ewa Niśkiewicz
2. Tomasz Wawrzeń
3. Marcin Jasnoch
4. Adam Woźniak
5. Łukasz Ryguła
9. Jasiek Wróbel
napisz jaka jest Twoja propozycja tak żeby było dla nas BBl-owiczów najkorzystniej. Wiadomo nam się nie przelewa.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:44
Kurde nie pokazało się więc piszę raz jeszcze.mppietia pisze:No też mnie to dotknęłoJ@SIEK pisze:Rudi... kogo nazywasz "STARYM CZŁONKIEM"?
Tłumacz się
STARY - czytaj młody ciałem i duchem, stary stażem na BBL Mikołów
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do "rodziny".
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:44
Widziałem, że honorują kartę MultiSport.Adam_W pisze:a jak z kasą?Ewa N. pisze:Środa 20.15, Indoor Cycling w Maviarea, Lista obecności:
1. Ewa Niśkiewicz
2. Tomasz Wawrzeń
3. Marcin Jasnoch
4. Adam Woźniak
5. Łukasz Ryguła
9. Jasiek Wróbel
11. Marek Frąckowiak
napisz jaka jest Twoja propozycja tak żeby było dla nas BBl-owiczów najkorzystniej. Wiadomo nam się nie przelewa.
Czy jest wymagana dopłata czy całość jest pokrywana z karty?
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
-
- Wyga
Co do płatności:
NOWI w Mavi - pierwsze wejście za darmo niestety już bez sauny tak jak to zoorganizowaliśmy ostatnio;
Co do osób, które już były, to 20zł kosztuje wejscie na siłownie - jednorazowo, bądź karnet 4 wejść 50zł, można wejść również na kartę multisport wtedy o ile się nie mylę nic sie nie dopłaca. Co do oferty specjalnej dla bbl uważam że wszystko jest do zoorganizowania, natomiast musielibyśmy ustalić stałą grupę, no i wtedy możemy myśleć np 40 zł/ miesiąc czyli zajęcia raz w tygodniu (głośno myślę, natomiast wszystko zależy od menagerki, którą oczywiście przekona liczba nowych klientów), albo 50zł w tym sauny....
NOWI w Mavi - pierwsze wejście za darmo niestety już bez sauny tak jak to zoorganizowaliśmy ostatnio;
Co do osób, które już były, to 20zł kosztuje wejscie na siłownie - jednorazowo, bądź karnet 4 wejść 50zł, można wejść również na kartę multisport wtedy o ile się nie mylę nic sie nie dopłaca. Co do oferty specjalnej dla bbl uważam że wszystko jest do zoorganizowania, natomiast musielibyśmy ustalić stałą grupę, no i wtedy możemy myśleć np 40 zł/ miesiąc czyli zajęcia raz w tygodniu (głośno myślę, natomiast wszystko zależy od menagerki, którą oczywiście przekona liczba nowych klientów), albo 50zł w tym sauny....
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Spoko spoko, My sobie z Jaśkiem żartujemyRudiFM pisze:Kurde nie pokazało się więc piszę raz jeszcze.mppietia pisze:No też mnie to dotknęłoJ@SIEK pisze:Rudi... kogo nazywasz "STARYM CZŁONKIEM"?
Tłumacz się
STARY - czytaj młody ciałem i duchem, stary stażem na BBL Mikołów
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do "rodziny".
Każdy należy do rodziny, nie mamy rytuału wstępu do grupy, no chyba że Ola i Piotrek chcą, żeby ktoś im lizał kolana
-
- Wyga
Panowie zresztą wierzę w Was i nawet 30zł/miesiąc za zajęcia 1 raz w tygodniu z saunami jesteście w stanie wynegocjować Pamiętajcie to jest kobieta, nie będzie się Wam opierać Jutro trzeba z Piotrem porozmawiać może nam pomoże podejść do tematu bardziej marketingowo, ponad to mam jeszcze inny klub w zanadrzu
Proponuje abyśmy, bądź po BBL zostali 10 minut dłużej i porozmawiali, bądź spotkali się 10 min przed, każdy zapoda pomysł, propozycję i podejmiemy jakieś wspólne stanowisko.
Proponuje abyśmy, bądź po BBL zostali 10 minut dłużej i porozmawiali, bądź spotkali się 10 min przed, każdy zapoda pomysł, propozycję i podejmiemy jakieś wspólne stanowisko.
-
- Wyga
BBL PO GODZINACH KINO ZA FREE W MIEJSKIEJ BIBLIOTECE
http://www.bibliotekamikolow.pl/index.p ... arz-imprez
WSPÓLNY NIE SPORTOWY WIECZÓR Piotr, Ola?
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Tylko piszcie co tam ustalacie....bo ja jak zwykle ostatnie mam pod górkę z zajęciami BBLaEwa N. pisze:Panowie zresztą wierzę w Was i nawet 30zł/miesiąc za zajęcia 1 raz w tygodniu z saunami jesteście w stanie wynegocjować Pamiętajcie to jest kobieta, nie będzie się Wam opierać Jutro trzeba z Piotrem porozmawiać może nam pomoże podejść do tematu bardziej marketingowo, ponad to mam jeszcze inny klub w zanadrzu
-
- Wyga
Aha, jest info dot: Biegu w Żorach, właśnie dostałam propozycję szkolenia w zakresie spinningu, głupotom byłoby nie skorzystać, szkolenie zaczyna się sobota i niedziela nie znam planu ani godzin, ale kończy się tytułem Master puki co w mojej hierarchii wartości rower jest wyżej, zresztą Marcina przyjdzie mi trenować muszę zdobywać wiedzę bo chłopak jest wymagający Tym samym ODPADAM
Jak ja Jackowi w oczy spojrzę?
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Jacek był gotów łamać 50min ja myślałem że was będę oglądał z jakiejś 1-2min perspektywy .Ewa N. pisze:Aha, jest info dot: Biegu w Żorach, właśnie dostałam propozycję szkolenia w zakresie spinningu, głupotom byłoby nie skorzystać, szkolenie zaczyna się sobota i niedziela nie znam planu ani godzin, ale kończy się tytułem Master puki co w mojej hierarchii wartości rower jest wyżej, zresztą Marcina przyjdzie mi trenować muszę zdobywać wiedzę bo chłopak jest wymagający Tym samym ODPADAM
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- J@SIEK
- Stary Wyga
To się chyba fachowo nazywa "z d* strony"Lukas75 pisze:ja myślałem że was będę oglądał z jakiejś 1-2min perspektywy .
He, ciekaw jestem czy w MBP są krzesełka dla widzów, ale gdyby nie było, to można by sobie skipy w miejscu albo coś machnąćEwa N. pisze:BBL PO GODZINACH KINO ZA FREE W MIEJSKIEJ BIBLIOTECE
Właśnie. My, stare człony, nie chcemy żeby nam nikt lizał kolanamppietia pisze:Każdy należy do rodziny, nie mamy rytuału wstępu do grupy, no chyba że Ola i Piotrek chcą, żeby ktoś im lizał kolana
PS.
Poradźcie stare wygi, nie wiem czy dam jutro radę być na BBL'u, ale nawet jak dam, to czy robić kupera? Bo jak będę biegł za Adamem (trzymał się?) to nie wiem co ze mnie na niedzielne Żory zostanie.... A robić kupera na pół gwizdka to też bez sensu....
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
Jak chcesz Żory potraktować poważnie i walczyć o wynik to podaruj sobie Coopera. Jest to spore obciążenie i nie zdążysz się zregenerować.J@SIEK pisze:
PS.
Poradźcie stare wygi, nie wiem czy dam jutro radę być na BBL'u, ale nawet jak dam, to czy robić kupera? Bo jak będę biegł za Adamem (trzymał się?) to nie wiem co ze mnie na niedzielne Żory zostanie.... A robić kupera na pół gwizdka to też bez sensu....
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo