Sauny z tego co pamiętam są czynne do 21.30 a siłownia do 22.00J@SIEK pisze:Z tego co mówiła Pani Profesor Ewa, to Mavi jest otwarte do 22. Licząc godzinkę na spinning, najpóźniej trzeba by zacząć o 20. No bo bez sauny to to nie ma żadnego efektu
MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
To będzie reżim 24h, dietetyka, suplementacja, trening, regeneracja....mar_jas pisze: Ale jej reklamę robicie....czyli mam już trenera kolarskiego jak będe chciał się do TRI zacząć przygotowywać, tak Ewa??![]()
Jeszcze tylko kto mnie dobrze pływac nauczy??
-
- Wyga
Tak głośno myślę:Adam_W pisze:Jestem pod wrażeniem wczorajszych zajęć.
Szczerze - myślałem że będzie gorzej, tzn. będę bardziej wypluty.
Ewa - pełny profesjonalizm, właściwa osoba na właściwym miejscu.
Żeby nam się udało zebrać regularną grupę kilka osób i wtedy zima jest nasza. Fakt będzie trzeba wyłożyć kilkadziesiąt złotych na miesiąc - ale myślę że warto. A wtedy będziemy mieli przygotowane ćwiczenia typowo dla nas, to co mówiła Ewa - m.in. interwały.
nie wiem jak tam sprawa koszulek się ma ale jak byśmy mieli np logo Mavi na rękawie, pewnie i wejściówki byłyby tańsze... Albo inną alternatywną propozycję... Tatuaż na pupie...
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Mi już regeneracja całkiem nieźle wychodziEwa N. pisze:To będzie reżim 24h, dietetyka, suplementacja, trening, regeneracja....
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
już mi się podoba...Ewa N. pisze:To będzie reżim 24h, dietetyka, suplementacja, trening, regeneracja....mar_jas pisze: Ale jej reklamę robicie....czyli mam już trenera kolarskiego jak będe chciał się do TRI zacząć przygotowywać, tak Ewa??![]()
Jeszcze tylko kto mnie dobrze pływac nauczy??
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jedno tylko ale...moja dieta maksymalna jest nie do ruszenia....żyje żeby jeść
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
I jak tu się z Tobą nie zgodzić tylko czy po regeneracji nie zrobić suplementacji w piwie jest mnóstwo potrzebnych składników (oczywiście bezalkoholowym) a potem to już tak jak mówisz trening itp.J@SIEK pisze:Czyli Łukasz zaczynamy od tyłu:
regeneracja....
trening
suplementacja
dietetyka
reżim 24h
Ten reżim to w przyszłym roku raczej, może za 2, jak już się uporamy z dietą...
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja słyszałem, że ten trening i dieta to strasznie trudna sprawa, ja bym to odpuścił i skupił się na ciągłej regeneracjiLukas75 pisze:I jak tu się z Tobą nie zgodzić tylko czy po regeneracji nie zrobić suplementacji w piwie jest mnóstwo potrzebnych składników (oczywiście bezalkoholowym) a potem to już tak jak mówisz trening itp.J@SIEK pisze:Czyli Łukasz zaczynamy od tyłu:
regeneracja....
trening
suplementacja
dietetyka
reżim 24h
Ten reżim to w przyszłym roku raczej, może za 2, jak już się uporamy z dietą...
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
no to już wiem gdzie mnie kolka złapie :/Jacek L pisze:oto profil trasy w Żorach:
http://www.geocontext.org/publ/2010/04/ ... 0236469943
a więc moi mili uważajcie na ulicę "Miłą"reszta jest w miarę ok
jak ktoś chce wyznaczyć własnoręcznie profil dowolnej trasy to polecam tą stronkę: http://www.geocontext.org/publ/2010/04/profiler/pl/
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Jasiek..widze z Ciebie wichrzyciel i mąciwoda forumowy....J@SIEK pisze:Kurcze, jest sprawa, mar_jasowi zaiwanili rower, wszystkie szczegóły na jego endo, jak ktoś nie ma to niech sobie założy, warto.
Marcin, nie daj się!
Informuję że ja tak szybko biegam
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- J@SIEK
- Stary Wyga
No właśnie. Są tacy, co pewnie nawet nie wiedzą, że poza forum toczą się burzliwe dyskusje w komentarzach do poszczególnych aktywności właśnie na endo. Np. wybieganie Łukasza było komentowane 27 razy ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
HAHA Jasiek jest udanymar_jas pisze:Jasiek..widze z Ciebie wichrzyciel i mąciwoda forumowy....J@SIEK pisze:Kurcze, jest sprawa, mar_jasowi zaiwanili rower, wszystkie szczegóły na jego endo, jak ktoś nie ma to niech sobie założy, warto.
Marcin, nie daj się!![]()
![]()
![]()
![]()
Informuję że ja tak szybko biegam![]()
Na endo napisałem, że opisze wrażenia z pierwszego biegania w kolcach, więc to robię, jeśli kogoś interesuje oczywiście
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
Siedziałem sobie chory w tamtym tygodniu, więc się nudziłem, a jak człowiek się nudzi, to mu różne pomysły przychodzą do głowy, no i takim sposobem, nabyłem kolce lekkoatletyczne, w sumie już dosyć dawno pomysł był w głowie, z Jackmą już o tym jakiś czas temu rozmawialiśmy, a teraz jakoś doszło do zakupu
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Kupiłem bardzo tanio takie kolce:
W sklepie biegacza 280 zł, na allegro 140 zł, ból łydek - bezcenny
Nie chciałem przesadzać, więc zrobiłem rozgrzewkę, 1,6 km i potem rytmy 8x200 po 40 sek i 4x100 po 18 sek.
Myślałem, że biegam ze śródstopia, ale w normalnych butach, to inna bajka! But się niesamowicie trzyma nogi i podłoża (mimo że w zestawie były tylko najkrótsze kolce, czyli 5 mm), to wrażenie jest po prostu nie do opisania
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Już dzisiaj czuję łydki, może nie jest to duży ból, ale jutro wstanę wcześniej do pracy, żeby mieć czas się rozruszać
Po rytmach, do schłodzenia, ubrałem normalne buty i czułem się jakbym miał poduszki powietrzne na nogach, albo takie kapcie:
Ogólnie super sprawa, także polecam, tylko chyba trzeba powoli, raz w tygodniu, zacząć od najkrótszych dystansów, choć i tak myślałem, że będzie gorzej i na przykład będę musiał skorzystać z usług chirurga po upadku na twarz
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![spoko :spoko:](./images/smilies/icon_cool.gif)
- J@SIEK
- Stary Wyga
Mnie się bardziej chyba podobają te drugie "butki"
, dobrze się wpisują w plan opanowania do perfekcji regeneracji połączonej z suplementacją ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ale - szacun. Jak myślisz, dałoby się w nich po asfalcie śmigać? Czy iskry byś krzesał?
Ale - szacun. Jak myślisz, dałoby się w nich po asfalcie śmigać? Czy iskry byś krzesał?