MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wapel pisze: O kurde Jasiek! Właśnie widzę na endo od Asi: 31 kółek wokół stadionu? Ale Ty jesteś... zakręcony! :hej:
Pierwsza myśl - twardziel, że chciało Ci się na endo te kółka liczyć, w sumie nie wiedziałem że tyle tego było.
Myśl druga - co za "inteligent" ze mnie, jakby to było ciężko policzyć, troszkę ponad 12km / 400m :)

Ewa, a po co te pulsometry mamy przynieść?
New Balance but biegowy
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze: Nie bardzo było to takie oczywiste ja myślałem że te rowery maja pulsometry :(. Czy to oznacza że nie mam po co przyjechać bez pulsometru? :(
Jeżeli ktoś ma to bierze, jeżeli nie ma to przychodzi bez.
J@SIEK pisze: Ewa, a po co te pulsometry mamy przynieść?
Przybądź to się dowiesz ;-)
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Tak tylko pytam, pamiętam, że zanim mi uciekłaś na biegu mikołowskim, to się naigrywałaś z chorego, że facet z pulsometrem wygląda jak w staniku :)
A skoro już tak sobie gawędzimy, to chciałem jeszcze dopytać, czy pampersa brać? I spd?
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

J@SIEK pisze:Tak tylko pytam, pamiętam, że zanim mi uciekłaś na biegu mikołowskim, to się naigrywałaś z chorego, że facet z pulsometrem wygląda jak w staniku :)
A skoro już tak sobie gawędzimy, to chciałem jeszcze dopytać, czy pampersa brać? I spd?

Hehehe.... co nie znaczy że mu ten stanik nie jest potrzebny :-) a wręcz jest konieczny :-)

Pampersa i spd jak masz to bierz :-) Będziesz mógł więcej :-)
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Adam gratuluję występu w Stolicy 44:16 i to chyba brutto to super czas i 46 miejsce w kat. na prawie 800 osób. Pozdrawiam.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Adam_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:14

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:Adam gratuluję występu w Stolicy 44:16 i to chyba brutto to super czas i 46 miejsce w kat. na prawie 800 osób. Pozdrawiam.
Dzięki.
Sam nie wiem jak to zrobiłem. Czas netto: 44:16.
Cieszę się że pomimo tego iż musiałem wstać o 3:15 jechać ponad 300km do Warszawy dałem radę marzyło mi się żeby mieć czas poniżej 45 minut szczególnie że Mikołów poszedł całkiem dobrze, ale czułem ból w nogach chyba po środowym bieganiu na Hałdę i bałem się że w trakcie biegu chwyci mnie ból i nie dam rady.
Organizacyjnie było świetnie -nawet helikopter latał nad nami. Startowało w sumie 9.773 biegaczy (robi wrażenie jak się stoi w tym tłumie przed startem i patrzysz za siebie a tam końca nie widać.
Temperatura jak dla mnie w sam raz: 9 stopni - NIE PADAŁO!!!. Dobrze że miałem pulsometr. Mierzyłem sobie co kilometr czas, patrzę po pierwszym km. jest dobrze, ok.4:30, starałem się te tempo utrzymać - a po szóstym km kryzys, pomyślałem że jednak chyba za szybko sobie pobiegłem na początku bo zaczęła mnie łopatka boleć.
Ale i tak 9 km był najlepszy czas: 3:49(sam nie wierzyłem że mogę tak szybko biec). I wtedy już wiedziałem że będę miał czas poniżej 45 minut.

P.s.
Ciekawe jak jutro mi pójdzie na rowerku? Może nie padnę
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

danielcz pisze: A poniżej fotki z dzisiejszej Perły:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 143&type=1

Jak będziesz gdzieś widział fotki na których my jesteśmy to wrzuć, proszę :oczko: :usmiech:

Adam! Gratulacje! Świetny wyniki, super! :usmiech: :usmiech: :usmiech:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Adam_W pisze:
Lukas75 pisze:Adam gratuluję występu w Stolicy 44:16 i to chyba brutto to super czas i 46 miejsce w kat. na prawie 800 osób. Pozdrawiam.
Dzięki.
Cieszę się że pomimo tego iż musiałem wstać o 3:15 jechać ponad 300km do Warszawy dałem radę marzyło mi się żeby mieć czas poniżej 45 minut szczególnie że Mikołów poszedł całkiem dobrze, ale czułem ból w nogach chyba po środowym bieganiu na Hałdę i bałem się że w trakcie biegu chwyci mnie ból i nie dam rady.
Organizacyjnie było świetnie -nawet helikopter latał nad nami. Startowało w sumie 9.773 biegaczy (robi wrażenie jak się stoi w tym tłumie przed startem i patrzysz za siebie a tam końca nie widać.
Temperatura jak dla mnie w sam raz: 9 stopni - NIE PADAŁO!!!. Dobrze że miałem pulsometr. Mierzyłem sobie co kilometr czas, patrzę po pierwszym km. jest dobrze, ok.4:30, starałem się te tempo utrzymać - a po szóstym km kryzys, pomyślałem że jednak chyba za szybko sobie pobiegłem na początku bo zaczęła mnie łopatka boleć.
Ale i tak 9 km był najlepszy czas: 3:49(sam nie wierzyłem że mogę tak szybko biec). I wtedy już wiedziałem że będę miał czas poniżej 45 minut.

P.s.
Brawo!!! gratulacje świetnego występu :usmiech: :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

Gratulacje dla naszych weekendowych zawodników :-)
Asiu, Pawle i Adamie - wielki szacunek za wyniki i za chęci do biegania :-) czyli kolejne 4 punkty startowe dla BBL Mikołów? - super :-)

Na bieg w Żorach jest jak narazie nas zapisanych 11 osób i pamietajcie, że dziś ostatni dzień zapisów przez Internet !!!
Później to już tylko w biurze zawodów i trzeba będzie zainwestować 5 zł ekstra :ble: i na koszulkę poczekać :bleble:

Tak więc niezapisanych serdecznie zapraszam do mojego rodzinnego miasta :-)

a i wg nieomylnych norweskich meteorologów w niedzielę 14.10.2012 ma być 11 stopni a słonko będzie chować się za chmurką :-) więc warunki do biegów I-D-E-A-L-N-E :hej:
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
Tomek Wawrzeń
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:11

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim!
Widzę, że jesteście masakrycznie nakręceni, zaskakuje mnie ilość postów, na razie tego nie ogarniam. Zauważyłem, że Ewa namawia ludzi na spinning. Dotychczas ten termin kojarzył mi się jedynie z wędkarstwem. Dopiero Piotrek W., podczas naszej wczorajszej wycieczki po Małej Fatrze rozjaśnił w mojej łepetynie, że dotyczy również kolarstwa. Może i ja bym tego spróbował, a nóż widelec mi się spodoba:)
Jakby co to mój nr tel. to 668 00 11 19 - na wypadek gdyby, ktoś chciał zaangażować mnie w jakieś przedsięwzięcie, nie miał ochoty trenować samemu lub po prostu chciał pogadać, niekoniecznie o sporcie.
Pozdrawiam wszystkich nakręconych.
10 km - 46:11 netto (13.10.2013 - VI Bieg Żorski)
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Jacek L pisze:
Na bieg w Żorach jest jak narazie nas zapisanych 11 osób
10 :oczko: Wypisać się nie można, a ja niestety będę tylko waszym fotografem :oczko: W Żorach nie będę umiała biec wolno więc bezpieczniej będzie jak odpuszcze :oczko: Ja dorzucę coś od siebie pewnie z biegu dzika, bo tam będę mogła sobie wystartować treningowo :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tomek Wawrzeń pisze:Cześć wszystkim!
Może i ja bym tego spróbował, a nóż widelec mi się spodoba:)
Zostałeś zapisany, zapraszam po południu.
RudiFM
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 47:44

Nieprzeczytany post

Co polecanie na katar?
Po teście Coopera mnie połamało. Jestem nieżywy. A do końca dniówki jeszcze 7 godzin.
Nie wiem jak podołam dzisiejszemu wyzwaniu pt. praca :-(
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

RudiFM pisze:Co polecanie na katar?
Po teście Coopera mnie połamało. Jestem nieżywy. A do końca dniówki jeszcze 7 godzin.
Nie wiem jak podołam dzisiejszemu wyzwaniu pt. praca :-(
Ja już 2 tydzień tak się męczę - 2 razy dziennie ibuprom zatoki paczka chustek i jakoś daję radę ale co będzie dalej hmm.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Adam_W pisze:
Dzięki.

P.s.
Nooooo, szacun Adam za wynik :orany: Ale dałeś czadu! :)
ODPOWIEDZ