MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
- Życiówka w maratonie: brak
Dieta chyba najtrudniejszy element do wcielenia w życie . Normalnego jedzenia nie mogę zaplanować a co dopiero ... ale cóż kiedyś będzie trzeba zacząć zdrowiej się odżywiać .
Co do tej(go) dietetyczki(a) to chyba nie jest jakieś karkołomne przedsięwzięcie. Znajdziemy jakieś fajne miejsce to pewnie za free. Resztę trzeba poznać koszty i wtedy się zastanowić co i jak. Myślę że do końca roku jednak się to uda zorganizować .
Co do tej(go) dietetyczki(a) to chyba nie jest jakieś karkołomne przedsięwzięcie. Znajdziemy jakieś fajne miejsce to pewnie za free. Resztę trzeba poznać koszty i wtedy się zastanowić co i jak. Myślę że do końca roku jednak się to uda zorganizować .
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
Dołączam się do podziękowań dla Treneiros za zorganizowanie profesjonalnego Testu Coopera - było fantastycznie !!!
Cieszę się, że udało mi się zdecydowanie poprawić wynik z przed 6 miesięcy
I tu szczególne podziękowanie dla mojego Zająca dzięki któremu udało mi się jeszcze bardziej wyśrubować mój nowy rekord
mam nadzieję, że w poniedziałek w MaviArea będzie nas spora grupa i będziemy się świetnie bawić
cieszę się, że spotykamy się również poza oficjalnymi zajęciami, to świadczy, jaką fajną i zgraną grupą jesteśmy.
oby tak dalej !!!!
Cieszę się, że udało mi się zdecydowanie poprawić wynik z przed 6 miesięcy
I tu szczególne podziękowanie dla mojego Zająca dzięki któremu udało mi się jeszcze bardziej wyśrubować mój nowy rekord
mam nadzieję, że w poniedziałek w MaviArea będzie nas spora grupa i będziemy się świetnie bawić
cieszę się, że spotykamy się również poza oficjalnymi zajęciami, to świadczy, jaką fajną i zgraną grupą jesteśmy.
oby tak dalej !!!!
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
na szczęście nie ma tak źle, ale ja nie miałem zapewne dwugodzinnego morderczego spinningowania ;-P a propos to pewnie dostałaś piątkę?Ewa N. pisze: Nie wiem jak Wy, ale ja padam, dziś razem z BBL test, potem na kursie z zaskoczenia test, nogi mam jak z waty.....
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Aktualna lista na poniedziałkowe zajęcia na Mavi godz. 19:15:
1.Ewa Niskiewicz
2.Łukasz Ryguła
3.Adam Woźniak
4.Przemek Sobota - niezdecydowany - brak nr tel
5.Jacek Lipecki
6.Marcin Jasnoch - brak nr tel
7. J@siek - jak masz na nazwisko? - brak nr tel
Proszę sie dopisać, kto jeszcze
1.Ewa Niskiewicz
2.Łukasz Ryguła
3.Adam Woźniak
5.Jacek Lipecki
-
- Wyga
Kurs spinningu nie dotyczy tylko trenera personalnego no i postanowili sprawdzić nasza formę na zaliczenie, mogli powiedzieć....moje nogi, juz dawno sie tak nie załatwiłam, ważą chyba 100kg, spinning przy tym to NICJacek L pisze: na szczęście nie ma tak źle, ale ja nie miałem zapewne dwugodzinnego morderczego spinningowania ;-P a propos to pewnie dostałaś piątkę?
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:44
Nie wiem jak się ogarnę z czasem, ale chętnie bym się pojawił. Do poniedziałku jeszcze trochę czasu zostało
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
Ty chyba nie wiesz jak wygląda 100 kg ... Musiałbym gdzieś znaleźć zdjęcie sprzed pół roku to byś wiedziała Swoją drogą dzisiaj kupiłem sweter w rozmiarze S, a drugi, który mierzyłem (też S) był za duży Jakoś psychicznie nie jestem do tego przyzwyczajony, bo jeszcze w marcu było wszystko w rozmiarze XLEwa N. pisze:Kurs spinningu nie dotyczy tylko trenera personalnego no i postanowili sprawdzić nasza formę na zaliczenie, mogli powiedzieć....moje nogi, juz dawno sie tak nie załatwiłam, ważą chyba 100kg, spinning przy tym to NICJacek L pisze: na szczęście nie ma tak źle, ale ja nie miałem zapewne dwugodzinnego morderczego spinningowania ;-P a propos to pewnie dostałaś piątkę?
-
- Wyga
Proszę aby niezdecydowani, zdecydowali się jak najszybciej podali swój nr telefonu, imię i nazwisko, celem wpisania do bazy danych na Mavi i negocjacji z menadżerką aby nasz poniedziałek był za freeRudiFM pisze:Nie wiem jak się ogarnę z czasem, ale chętnie bym się pojawił. Do poniedziałku jeszcze trochę czasu zostało
- danielcz
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:56:75
8. Szymon DanielczykEwa N. pisze:Aktualna lista na poniedziałkowe zajęcia na Mavi godz. 19:15:
1.Ewa Niskiewicz
2.Łukasz Ryguła
3.Adam Woźniak
5.Jacek Lipecki
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)
Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
- J@SIEK
- Stary Wyga
1. Gratulacje, zasuwacie jak zające. Ja niestety dziś nie mogłem, za to wczoraj na wieczornym treningu pobiłem wszystkie swoje życiówki, kto ma endo ten wie
2. Ewa, posłałem Ci na priva namiary
-
- Wyga
ZapisaneJ@SIEK pisze:1. Gratulacje, zasuwacie jak zające. Ja niestety dziś nie mogłem, za to wczoraj na wieczornym treningu pobiłem wszystkie swoje życiówki, kto ma endo ten wie
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
A ci co nie mają to się nie dowiedzą?J@SIEK pisze:1. Gratulacje, zasuwacie jak zające. Ja niestety dziś nie mogłem, za to wczoraj na wieczornym treningu pobiłem wszystkie swoje życiówki, kto ma endo ten wie
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:10
Ewa, jednak odpadam ;/ nie dam rady tym razem. Tak więc do soboty.
miłego spinnowania
ale jak Ci to coś da to numer telefonu mogę podać :P
miłego spinnowania
ale jak Ci to coś da to numer telefonu mogę podać :P
00:42:56 (netto) atest 10km Żory 14.10.2012
00:42:55 10 km GP Tychy 25.11.2012
01:35:13 Bieg Dzika 19,528 km 21.10.2012
00:42:55 10 km GP Tychy 25.11.2012
01:35:13 Bieg Dzika 19,528 km 21.10.2012
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Jasiek pokochał pętelki za dużo obok mnie ostatnio biegał i sie zaraziłWapel pisze: A ci co nie mają to się nie dowiedzą?
Marzena, Szymon!!! Jestem zła..., pogoda była cuuuudna do biegania, a was nie było
Tak zmokłam i przemarzłam, ze wciąż nie mogę się ogrzać... może gorąca kąpiel i kawka wyrównają mój poziom ciepłoty ciała
Ale za to 2 kolejne starty dla BBL Mikołów zaliczone
Łukasz... dzięki za pulsometr, pilnował mnie i to bardzo... Ale oczywiście musiałam go trochę związać, bo przy max regulacji mi spadał
Ostatnio zmieniony 07 paź 2012, 13:16 przez Asiula, łącznie zmieniany 1 raz.
- danielcz
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:56:75
Niefortunnie dobrałem nicka na forum od swojego nazwiska a nie imienia (Szymon) ale wybaczamAsiula pisze: Marzena, Daniel!!! Jestem zła..., pogoda była cuuuudna do biegania, a was nie było
Tak zmokłam i przemarzłam, ze wciąż nie mogę się ogrzać... może gorąca kąpiel i kawka wyrównają mój poziom ciepłoty ciała
Gratuluję startu Ja wczoraj zwiedzałem trasę na rowerze, w okolicach Promnic była masa muchomorów Ale dzisiaj jak rano wstałem to stwierdziłem, że nawet na grzyby pogoda się nie nadaje
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)