![smutek :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Co do tej(go) dietetyczki(a) to chyba nie jest jakieś karkołomne przedsięwzięcie. Znajdziemy jakieś fajne miejsce to pewnie za free. Resztę trzeba poznać koszty i wtedy się zastanowić co i jak. Myślę że do końca roku jednak się to uda zorganizować
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
na szczęście nie ma tak źle, ale ja nie miałem zapewne dwugodzinnego morderczego spinningowania ;-P a propos to pewnie dostałaś piątkę?Ewa N. pisze: Nie wiem jak Wy, ale ja padam, dziś razem z BBL test, potem na kursie z zaskoczenia test, nogi mam jak z waty.....
Kurs spinningu nie dotyczy tylko trenera personalnegoJacek L pisze: na szczęście nie ma tak źle, ale ja nie miałem zapewne dwugodzinnego morderczego spinningowania ;-P a propos to pewnie dostałaś piątkę?
Ty chyba nie wiesz jak wygląda 100 kg ...Ewa N. pisze:Kurs spinningu nie dotyczy tylko trenera personalnegoJacek L pisze: na szczęście nie ma tak źle, ale ja nie miałem zapewne dwugodzinnego morderczego spinningowania ;-P a propos to pewnie dostałaś piątkę?no i postanowili sprawdzić nasza formę na zaliczenie, mogli powiedzieć....moje nogi, juz dawno sie tak nie załatwiłam, ważą chyba 100kg, spinning przy tym to NIC
Proszę aby niezdecydowani, zdecydowali się jak najszybciej podali swój nr telefonu, imię i nazwisko, celem wpisania do bazy danych na Mavi i negocjacji z menadżerką aby nasz poniedziałek był za freeRudiFM pisze:Nie wiem jak się ogarnę z czasem, ale chętnie bym się pojawił. Do poniedziałku jeszcze trochę czasu zostało
8. Szymon DanielczykEwa N. pisze:Aktualna lista na poniedziałkowe zajęcia na Mavi godz. 19:15:
1.Ewa Niskiewicz
2.Łukasz Ryguła
3.Adam Woźniak
4.Przemek Sobota - niezdecydowany - brak nr tel
5.Jacek Lipecki
6.Marcin Jasnoch - brak nr tel
7. J@siek - jak masz na nazwisko? - brak nr tel
Proszę sie dopisać, kto jeszcze
ZapisaneJ@SIEK pisze:1. Gratulacje, zasuwacie jak zające. Ja niestety dziś nie mogłem, za to wczoraj na wieczornym treningu pobiłem wszystkie swoje życiówki, kto ma endo ten wie
2. Ewa, posłałem Ci na priva namiary
A ci co nie mają to się nie dowiedzą?J@SIEK pisze:1. Gratulacje, zasuwacie jak zające. Ja niestety dziś nie mogłem, za to wczoraj na wieczornym treningu pobiłem wszystkie swoje życiówki, kto ma endo ten wie
Jasiek pokochał pętelkiWapel pisze: A ci co nie mają to się nie dowiedzą?
Niefortunnie dobrałem nicka na forum od swojego nazwiska a nie imienia (Szymon) ale wybaczamAsiula pisze: Marzena, Daniel!!! Jestem zła..., pogoda była cuuuudna do biegania, a was nie było![]()
![]()
Tak zmokłam i przemarzłam, ze wciąż nie mogę się ogrzać... może gorąca kąpiel i kawka wyrównają mój poziom ciepłoty ciała![]()